1gnjemci-kuhari2

27.03.2006., ponedjeljak

pastrva

PASTRVA U MARINADI
POTREBNO:
4 pastrve
7,5 dl riblje juhe
2,5 dl bijelog vina
50 g sjeckanih začina (peršin, krastavci, kapare, kiseli šampinjoni)
2 dl limunovog soka, kriške limuna bez kore



NACIN PRIPREME:
Pastrvu očistiti i na brzinu ispeći na vrućem ulju. Začine kuhati u vodi s vinom i limunovim sokom dok tekućina ne ispari na pola. Preliti preko pečene pastrve i kratko prokuhati. Ohlađeno staviti na jedan sat u hladnjak. Ukrasiti sjeckanim peršinom i kriškama limuna.



- 11:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi