1gnjemci-kuhari2

27.03.2006., ponedjeljak

umak od jabuka

UMAK OD JABUKA
POTREBNO:
4-5 kiselih jabuka
4 dl kiselog vina
50 g maslaca
1 žlica brašna
malo šećera
sol


NACIN PRIPREME:
Očistite jabuke pa ih isijecite i skuhajte u vinu. Zatim kuhane jabuke propasirajte. Na maslacu popržite brašno tako da porumeni pa ga zalijte vinom u kome su se kuhale jabuke. Dodajte pasirane jabuke. Posolite, dodajte malo šećera, promiješajte i poslužite.



- 11:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi