specijalitet
Kraljevski pljukanci (predjelo),
Specijalitet istarske kuhinje Sastojci: (za četiri osobe) 400 g brašna 2 jaja 100 g tartufa 0,50 dl maslinovog ulja 50 g ribanog parmezana 10 g soli Opis: Umiješamo brašno, jaja, sol i vodu u gusto tijesto. Iskomadane komadiće tijesta među dlanovima oblikujemo u pljukance. Kuhamo ih u zasoljenoj vreloj vodi 15 minuta. Kuhane procijedimo, stavimo u zdjelu, zalijemo maslinovim uljem i naribanim ili sitno isjeckanim tartufima, koje prethodno popržimo na maslacu i ribanom siru. Poslužimo u košarici koju smo napravili od ribanog parmezana |
| ožujak, 2006 | ||||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv