Make your own glitters here
Blogerice u akciji - cetrdeset i neka - Blog.hr

ponedjeljak, 14.07.2008.

Blogerice u akciji


Bas se mislin nakon ovog vikenda patentirat blogerske vikende za skidanje suvisnih kilograma,jer vratila san se doma s dva kila manje.
Ustajanje u pet,tjelovjezba i nakon toga nadoknada tekucine. Jana nam je bila sponzor uz "Plavac mali" Matusko.


Image and video hosting by TinyPic


Nakon kratkog odmora opet nastavljamo s laganim vjezbama uz podnevno sunce .
Verica s pazara nam je donirala catu, Atlantik trade cedevitu,a ispusilo se dosta onoga sta se ne smi reklamirat pa necu rec ko je bija sponzor. Sve odlicne vjezbe za bicepse, jer prinoseci ustima sta vise i cesce radi vam upravo taj misic kojemu ne smite dopustit da se opusti.
Ispod njega je odma triceps koji lako moze laprdat ka komad karte na vitru, zato se treba sta cesce nalaktit i tako pridonit njegovom ucvrscivanju.


Image and video hosting by TinyPic


Neke su pokusale eskivirat aktivnosti i izlezavat se,ali ako ona sta se pokrila rukicama misli da ne znamo ko je,vara se.


Image and video hosting by TinyPic



Strogo se mora pazit na modne detalje. Lak za nokte je obavezan jer i lakiranje je potrosnja kalorija. Osim toga nikad se ne zna je li koji paparazzo vreba iza sike i ceka za uslikat poznate i slavne.

Image and video hosting by TinyPic


Nakon cjelodnevnog aktivnog odmora doslo je vrime prikopcat se na struju i popravit dizajn bloga moga. Velike promjene nisu uslijedile jer su krenile rasprave o tome ko je veci lopov u lijepoj nasoj. Na kraju smo zakljucile da smo i mi lopovice jer smo ukrale za sebe par dana.

Image and video hosting by TinyPic


Za vecernje opustanje uz mjesecinu ide nakit zlatnog tona koji se savrseno slaze s tenom dobivenim taj dan. Posto smo sve na dijete,mazale smo se marmeladom,jer ona se u ovom slucaju ne jede. Ako imate sricu da imate partnera pri ruci i voli slatko polizat,dobar mu tek.

Image and video hosting by TinyPic


Iduce jutro sve modno osvjestene blogerice stave nakit prilagodjen kostimu za to jutro,jer to se mora minjat s obzirom na doba dana. Ne mozes obuc ujutro onaj za popodne. Sta bi svit reka?
Da ne pazimo na sebe i da nas nije briga. Preporucamo srebro uz bijelo,ide savrseno.
Bijela se posebno istice na zlatnom tenu od marmelade.


Image and video hosting by TinyPic


Dinamicnom vikendu se prilagodilo i more masirajuci nas. Osvjezavajuca masaza za postizanje tonusa misica. Uvest cemo u trend i vjetrovite frizure da bi ostalo sta vise vrimena za ostale aktivnosti.

Image and video hosting by TinyPic



Bija bi red povirit i u Zore
- 16:26 - Komentari (31) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.