the age of AQUARIUS - gt

subota, 04.07.2009.

zašto je važno da vaš pas nema buve?

napomena: ovo je pokušaj odgovora u nastavcima na francekovo pitanje: ne znam kaj se Fizi srdi...možda znaš ti kojainačesvezna...? (Rib@rnica 03.07.2009. 22:39)

opomena: nema svaki početak kraj, nit ima svaka misao logike. ne očekujte stoga odgovor samo zato, jer je postavljeno pitanje. ima pitanja kojima je smisao da odjekuju vjekovima svemirom. voljela bih se moći sjetiti prvog pitanja koje je ljudsko biće ikada postavilo, još tamo davno prije no što je Broj Jedan izgubio sve osim jednoga zuba, pa i prije toga....je li to prvo i najprvije pitanje bilo početak kraja ili početak puta do raja?
pratite li vi što vam govorim?! sumnjam.
evo vam post:



DIO PRVI - ZVIJEZDE, PIŠANJE.....ah i oh

tiho ko lopov u luvr, nad selo se bijaše spustila mirisna i tiha proljetna noć.
nebo se osulo bilijunima nestašnih, treptavih zvjezda namiguša, vrckavijih od sponzoruša, kojima je sasvim očito jedina svrha postojanja tentati i dirkati razigranu maštu homo sapiensa.
tog blente što vječno fantazira.
u krevetu pored tople ženice, duboko usnulog seljanina iz provalije sna izvuče nekakvo draškanje među nogama. nada i požuda u njemu se na trenutak trgnuše, uskovitlaše i taman kad on razvuče svoj senzualni osmjeh od uva do uva.....i požuda i nada potonuše u zaborav. bio je to tek zov prirode na pišanje. pišanje u voćnjaku pod okriljem tople noći ima posebne čari, pa se seljanin, češkajući se čas sprijeda čas straga, ko što seoski običaj nalaže, odgega u pravcu svojeg omiljenog piš-mjesta na kojem su mlade koprive bujnim rastom pokazivale zahvalnost za redovno prignojavanje.
dalje su se stvari na fizičko-pišalačkom nivou odvijale ustaljenom automatikom, no sneni pogled romantičnog lole zaplovio je dalekim nebeskim svodom i na .zaslonu njegove uvijek bujne mašte, crnokosa, zamamna djeva, sva u krivinama na pravim mjestima i s izbočinama gdje oku i ruci godi, prišuljala se ko košuta elegantno i tiho kroz travu sleđa pišaču i bacila pogled na izvor tihog žuborenja ....svi oni diskretni zvuci mirisne noći, što nitko ne zna od kuda dolaze i mnogi sumnjaju da se to glasaju mladi pupovi dok bujaju i mladi plodovi što zrijaju...svi se sliše u jedan bariton i jedan sasvim lirski sopran i noć se sva pretvori u aaaaah i ooooooh i zvijezde što po nebu jezde i tako to jelte...(ako vam tu dalje treba opisivati onda očito nikada ne pišaste pod zvijezdama)...

............TO BE CONTINOUED........
(ako mi se bude dalo)


NAJAVA: slijedi post o mojim novim orhidejama prepun famoznih slika. bivšem blogeru zvanom fizikalac vratit ćemo se u dogledno vrijeme. moguće čak i prije nego on nama. znamo što je tko izda.

- 18:03 - Komentari (5) - Isprintaj - #