H.A.D.L. by Stanka Gjurić

utorak, 17.04.2018.

Na javi koja je san

Možda ćeš se u jednom trenutku prenuti, kao probuđen, svjestan toga da si, zapravo, sanjan sanjao kako smo bili zajedno, zaljubljeni...


Još vruća od snivanja u kojem ću, probuđena, usnulo osjećati zbiljom još samo nekoliko sati, premještam te iz toga svoga uzbudljivog sna, na javu gdje postaješ stvaran kao moj sanjani ljubavnik; više nisi samo znanac. Ideš mi ususret i možda čak ne znaš za svoje osjećaje sve dok ti se posve ne primaknem i, bez riječi, u tvoje usne ne utisnem cjelov.
Ne znaš da je ovo što se događa tek produžetak mog sanjanja u kojem samo preuzimaš ulogu koju ti je namijenilo moje snoviđenje, i preplavljen snažnim, iznenadnim emocijama, radosno se prepuštaš vrtlogu naše uzajamne ljubavne groznice. Možda ćeš se u jednom trenutku prenuti, kao probuđen, svjestan toga da si, zapravo, sanjan sanjao kako smo bili zajedno, zaljubljeni, no dok god traje ovaj svojevrsni intermezzo između jave i sna u kojem ja, gotovo jednako kao i ti izmišljena, izranjam iz svijeta snova u zbilju, dohvaćajući te iz oblaka ispruženom rukom, poljupcem utiskujući u tebe svoje sanje, prenoseći ti ih poput nasljeđa, trajat ćeš upravo takav, zanosnim snom izmaštan.
Sve ono što je poteklo od tebe u tome snivanju, sve od tebe za što nisi ni znao da bi, kao takvo, moglo postojati, usađujem u tebe dugim cjelovom koji te, kao u bajci, pretvara u protagonista ljubavne veze, posve nenadano izmijenjena, nanovo rođena. I taj ti, izvan mog sna, preplavljen ljubavlju, nadahnut doživljenim, izvlači iz sebe skrivene zakutke svoga do tada zatomljenog bića, darujući mi cijeloga sebe, djetinje razdragan.
Plašeći se da nas java prebrzo ne poklopi svojom istinom u kojoj si ti netko tko za mene baš i ne mari, gotovo da zaboravljam disati, no naši poljupci isprekidani ljubavnim gugutanjem, ne prestaju, u zaklonu smo na javi koja je san, ili u snu koji je stvarnost, neprekinuto zaneseni.
17.04.2018. u 13:06 • 4 Komentara
Widget by : widgetDnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Kratica HADL

Hladnokrvne analize dokonog laika.
Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se