19

srijeda

studeni

2008

kao i uvijek... NOVOSTI

Ej ljudići! Pišem ja novi post, i znam da naslov i nije neki, ali nisam se mogla sjetiti nekog boljeg. Evo sad novosti:

MARY-KATE I ASHLEY
HALLOWEEN PARTY
Mary-Kate i Ashley Olsen bile su na privatnom partyju Drew Barrymore pobodom Noći vještica. Osim njih tamo su bile i Britney Spears, Camerin Diaz i mnogi drugi.
ASHLEY NA GALA VEČERI
Ashley Olsen se pojaviča kao gošća na ,,Night of Stars" gala večeri, koja slavi 25 godina. Inaće, ta se večer održava u korist individulacima s golemim doprinosom modi, arhitekturi, ljepoti i zabavi.
Image Hosted by ImageShack.us


RIHANNA
RIHANNA U GUCCIJEVOJ KAMPANJI ZA UNICEF
Pjevačica Rihanna bit će novo lice modne kuće Gucci u kampanji čiji je dio prihoda namenjen UNICEF-u, piše glazbeni magazin "New musical express".
Kuća Gucci lansirati će na tržište ograničenu seriju artikala. Od toga će 25 posto prihoda biti poklonjen Fondu UN za djecu. Dvadesetogodišnja pevačica sa Barbadosa pojavvit će se u kampanji koja nosi naziv "Tattoo Heart", navodi list. Rihanna je 2006. godine osnovala svojstveni dobrotvorni fond "The Believe Foundation". Pjevačica planira pokrenuti i vlastitu liniju odjeće.
Image Hosted by ImageShack.us


To bi bilo sve od mene za sad. Bokić! :o)
P.S. Posjetite *vejike cujice*!

09

nedjelja

studeni

2008

BLIZANKE OLSEN U MODNIM POBJEDAMA (i još neke novosti!)

Ej ljudići! Sorryte što tek sad pišem post! Sad ću i vratit komove koje još nisam! Budući da sam saznala puno novosti o Olsenicama i Rihanni, evo ih sve jer me nije bilo ,,dugo"!

MARY-KATE & ASHLEY OLSEN

Blizanke Olsen u modnim pobjedama (polu interviju)
- Super je činjenica kako možeš promijeniti svoj look promijeniš li samo par svoji cipela. Iako možda ne izgledaš drugačije i nitko drugi ne misli da izgledaš drugačije, ali se u svakom slučaju osjećaš drugačije - izjavljuje Mary-Kate Olsen.
Mary-Kate i njezinana sestra blizanka Ashley pretvaraju svoj smisao za estetiku i eksperimentalni pristup prema modi u posao svojom modnom linijom The Row. – To je produkcija, to je plan, to je pravi korak. To je sve što trebaš kako bi započeo posao – priznaje Ashley.
Obje djevojke priznaju kako im modna karijera nikada nije bila u planu: ''Odrasla sam jašući konja. Kao dijete nisam čak niti otvorila modni magazin. Kada sam počela pratiti modu bila sam zadivljena'', izjavljuje Mary-Kate.
Ashley je imala akademski izlet kako bi shvatila da to nije za nju: ''Studirala sam arhitekturu i psihologiju i svidjelo mi se, ali nisam mogla prestati razmišljati o tome kako izraditi savršen ,,T-shirt". Moj otac je bio taj koji je rekao trebala bi to i učiniti'', izjavljuje Ashley za časopis Style

Milijun zasluga: Ashley se zahvalila roditeljima
Ashley Olsen se zahvalila roditeljima koji su njoj i njezinoj sestri Mary-Kate pomogli da postanu bogate mega uspješne. Zahvaljujući njima počela su glumiti sa samo 9 mjeseci u seriji ,,Puna kuća". One su 1993., znači sa samo 7 godina, osnovale vlastitu produkcijsku tvrtku ,,Dual Star". Zahvaljujući njihovoj 22-godišnjoj karijeri, obje se nalaze na popisu najbogatijih žena na svijetu, a prošle su godine, prema magazinu ,,Forbes" zaradile 21 milijun eura! Imovina te dvije sestre procjenjuje se na 325 milijuna dolara.
Ashley: "financije i poslovne stvari su stvarno nešto posebno. Imat ćemo definitivno drugačiji pogled na poslovanje!".
Preuzeto sa: klik

Ashley se udaje!
Da, da, dobro ste čuli! Ashley Olsen navodno udaje se za svog novog dečka, glumca Justina Bathu. Na vjenčanje će biti pozvani samo obitelj i najbliži prijatelji, a sretni par na taj će događaj potrošiti oko milijun dolara! Vjenčanje će se održati sljedeće ljeto u južnoj Francuskoj. Ashley i Justin upoznali su se na snimanju njegovog zadnjeg filma ,,The Hangover" u Las Vegasu.

RIHANNA
Rihanna i Timberlake snimili spot!

Rihanna i Justin Timberlake ovih su dana snimili sexy videospot za Rihannin novi singl. Riječ je o pjesmi koja pd nazivom 'Rehab'. To će biti osmi singl za koji popularna Rihanna radi spot. Pjesma se nalazi na njezinom 3., superuspješnom studijskom albumu ,,Good girl gone bad". Pjesmu su za Rihannu napisali Timbaland i već spomenuti Justin Timberlake, koji se pridružio Rihanni na snimanju spota (iako u pjesmi nema samostalne vokalne dionice, nego samo pjeva prateće vokale u refrenu).
„Rehab“ je već službeno na američkim radio-stanicama zamjenio Rihannin dosadašnji singl „Disturbia“.

Eto, to bi bilo to od novosti! Svakako posjetite: moj i frendičin blog! Bokić! :o)

02

nedjelja

studeni

2008

POST OF MARY-KATE & ASHLEY NEWS

Ej ljudići! Ok, rekla sam da ću vam pisat o Halloween partyju na kojem sam bila, ali sad nemam baš puno vemena! Možda o tome napišem nešto na blogu s mojom frendicom ako ga možda ponovno otvorimo.belj Žao mi je što u ovom postu neće biti ništa o Rihanni, iako sam našla neke novosti i o njoj. Ako želite nešto saznati o njoj, javite mi se na moj MSN. E da, na ovom blogu ima nekih novih opcija. Budući da ne stignem baš pisati cije novosti, u naslovu nekih novosti bit će prikazana zvjezdica (*). To znači da ako želite saznati više o toj novosti, pitate me to preko mojeg MSN-a: elly.little.angel@hotmail.com . Jeste shvatili?naughty Sad evo konačno novosti!
Mary-Kate i Ashley Olsen
STIGAO JE ,,INFLUNCE"!*
To nije naziv njihovog novog parfema ili modne linije. To je naziv njihove nove knjige ,,Influnce" (Utjecaj). U toj se knjizi nalaze intervijui s uspješnim modnim dizajnerima, glumcima... i još neobjavljene slike sestara Olsen! Saznajte više preko e-maila!
Slike:
Ako još uvijek ne razlikujete Olsenice, MK je imala crnu haljinu, a Ash bijelu košulju i PVC crne hlače.
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Više vijesti saznatje, znate kako, sad ne stignem to sve napisati jer jako žurim!
-Ashley se želi udati u Francuskoj*
-raspored emisija, promocija knjige...*
Bokić! :o)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.