LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Pitomačani se pripremaju za Prvi Panonski biciklistički maraton - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

22.09.2009., utorak

Pitomačani se pripremaju za Prvi Panonski biciklistički maraton

Prvi Panonski biciklistički maraton koji traje od 28. rujna do 4. listopada 2009. prolazi kroz 8 županija od Karlovca do Iloka te okuplja najizdržljivije bicikliste naše regije među kojima su i dvojica pitomačana, Zdravko Poljak i Goran Begović.
Zdravko i Goran svakodnevno treniraju vožnju biciklom vozeći rutu od 100 kilometara koju prođu za četiri sata. Za sada su oni jedini predstavnici Virovitičko-podravske županije koji će odvoziti cijeli Panonski maraton od Karlovca do Iloka.
Ulazak u Virovitičko-podravsku županiju je trećeg dana maratona 30. rujna u 11 sati kada se iz Kozarevca kreće prema Otrovancu gdje će maratonci ručati te krenuti prema Virovitici, Slatini i Orahovici.
U restoranu Zlatni klas Otrovanec maratonce će dočekati i župan naše županije s predstavnicima turističkih zajednica koji će im zaželjeti sretno putovanje našim krajem.
Pozivamo sve bicikliste rekreativce da se pridruže svojim biciklima u podršci naših predstavnika kroz našu županiju.

Pošto "Prvi Panonski biciklistički maraton" starta iz karlovačke županije od koje je Pitomača udaljena 170 kilometara ,naši biciklisti Zdravko i Goran ovim putem traže sponzorirani prijevoz za bicikle i opremu do Karlovca.

Unaprijed Vam zahvaljujemo!
KONTAKT: povratak-pitomace@net.hr

- 20:00 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.