LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati proteklog tjedna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

01.09.2009., utorak

Sportski rezultati proteklog tjedna

RUKOMET
U utorak prijepodne u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan je prijem za sve županijske osvajače medalja na završnici 13. Bistra sportskih igara mladih, na koji su pozvane i pitomačke rukometašice koje su okupljene u ekipi “Treća sreća” osvojile prvo mjesto u kategoriji djevojaka rođenih 1991. godine i mlađih.
Rukometašice ŽRK "Pitomača" odigrale su prve pripremne utakmice za prvenstveno natjecanje u II. HRL sjever, u kojima su u dva navrata savladale i pomlađenu ekipu prvoligašica ŽRK "Tvin-Trgocentar".

Prošlog petka ukupnom pobjedom malonogometne ekipe “Veterani Pitomača”, završena je ovogodišnja pitomačka ljetna liga igrana pod nazivom “8 naj…”. Iako su u posljednjem kolu veterani poraženi od ekipe “Admiral team” sa 8:3, ovaj poraz nije utjecao na konačan plasman veterana, koji su na prvo mjesto zasjeli nakon prvog odigranog kola i do posljednjeg ga čuvali.
U utorak prijepodne u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan je prijem za sve županijske osvajače medalja na završnici 13. Bistra sportskih igara mladih, na koji su pozvane i pitomačke rukometašice koje su okupljene u ekipi “Treća sreća” osvojile prvo mjesto u kategoriji djevjaka rođenih 1991. godine i mlađih.

Istog dana navečer rukometašice ŽRK „Pitomača“ u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, ugostile su u prvom pripremnom susretu pred nastupajuću sezonu II. Hrvatske rukometne lige sjever za žene, rukometašice provoligaša ŽRK „Tvin-Trgocentar“ iz Virovitice, te su savladale svoje gošće sa 32:26 (15:12). U subotu navečer, iako u nekompletnom sastavu pitomačanke su u svojoj dvorani pobijedile i rukometašice ŽRK “Orahovica”, članice III.HRL istok sa visokih 46:17 (20:7), dok su jučer navečer u Virovitici odigrale uzvratnu pripremnu utakmicu sa rukometašicama ŽRK „Tvin-Trgocentar“, te su kao i nekoliko dana ranije pobijedile svoje protvnice. Konačni rezultat utakmice bio je 32:28 (17:16), a u zanimljivoj utakmici, nakon boljeg početka domaćih rukometašica, pitomačanke su početkom drugog poluvremena preuzele kontrolu igre, otišle na četiri, pet golova prednosti, te istu održavale do kraja za zasluženu, drugu pobjedu nad ove godine pomlađenom ekipom virovitičanki. Sutra pitomačanke gostuju u Orahovici, a na gostovanje će samo mlađi dio pitomačke ekipe, dok će iskusnije vježbati u utorak po posebnom programu. Ove tri utakmice treneru Marku Bijuku poslužile su kao mjerilo do sada odrađenih bazičnih priprema pitomačkih rukometašica. Priliku za igranje dobile su sve zdrave igračice, a prema dobivenoj minutaži zadovoljavajuće su odradile i dio postavljenih zadataka. U obje su utakmice pitomačanke nastupile samo sa jednim golmanom, budući se pripremama zbog operacije krajnika još nije priključila Martina Pintar, a zbog ozljede ligamenata gležnja, po posebnom programu radi Marija Veličan.

NOGOMET
Oba općinska četvrtoligaša u nedjelju su kao domaćini odigrali svoje utakmice 2. kola IV. HNL sjever, podskupina B. Pitomačani su igrali protiv nogometaša NK “Sloga” iz Koprivničkog Ivanca, te su poraženi sa 0:3, dok bolje nisu prošli niti nogometaši NK “Croatia” koji su protiv NK “Mladost” iz Molvi poraženi sa 0:1. Srijeda ovim ekipama donosi treće kolo u kome pitomačani gostuju u Orahovici, a grabrovčani u Ždralovima.

Pionirski uzrasti NK “Pitomača” igrali su svoje 1. prvenstveno kolo IV. HNL sjever, skupina B, te su gostovali u Đurđevcu kod vršnjaka NK «Graničar». Pioniri U-10 poraženi su sa 7:1, U-14 sa 4:2, dok su jedini bod sa gostovanja donijeli pioniri U-12 odigravši neodlučenih 1:1. Iduće kolo pitomačani ponovno gostuju, ovoga puta u Čazmi.

Pitomački veterani odigrali su prvu prvenstvenu utakmicu Županijske lige veterana protiv veterana NK “Lukač 05”, te ih na gostovanju pobijedili sa 5:2. U drugom kolu u Pitomači gostuju veterani NK “Sveti Đurađ”.

NK «Turnašica» uspješno je započela svoje prvenstveno natjecanje u II. ŽNL VPŽ pobjedom na gostovanju kod NK «Napredak» u Rušanima od 4:0, a u 2. kolu iduće nedjelje putuju u Šarovku. Od idućeg vikenda započinje i prvenstvo u III. ŽNL VPŽ skupina Virovitica - Pitomača, a parovi su slijedeći: NK “Aršanj” Sedlarica - NK “Orešac”, NK “Podravec” Dinjevac - NK “Sveti Đurađ”, NK “Otrovanec” - NK “Mladost” Stari Gradac, dok su nogometaši NK “Kladara”.

MALONOGOMETNA LJETNA LIGA
Prošlog petka ukupnom pobjedom malonogometne ekipe “Veterani Pitomača”, završena je ovogodišnja pitomačka ljetna liga igrana pod nazivom “8 naj…”. Iako su u posljednjem kolu veterani poraženi od ekipe “Admiral team” sa 8:3, ovaj poraz nije utjecao na konačan plasman veterana, koji su na prvo mjesto zasjeli nakon prvog odigranog kola i do posljednjeg ga čuvali. Za pobjedničku momčan nastupili su: Zoran Majdančić, Dario Grgačić, Neven Bedeković, Darko Mihoković, Branko Filipović, Ivan Kožarić, Branko Bedeković, Ivica Smrček, Danijel Petković, Miroslav Ivanec i Freddy Čižmar. Drugo mjesto pripalo je ekipi Admiral team, a treće ekipi DAM. Najbolji strijelac lige je iz ekipe Branko Bedeković (Veterani Pitomača) sa 7 postignutih zgoditaka, za najboljeg golmana proglašen je Tomo Grlica (Admiral team), dok je naslov najboljeg igrača ljetne lige proglašen Dario Grgačić (Veterani Pitomača).
Pitomača.hr

- 14:33 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.