petak, 29.09.2006.

What It Feels Like 4 A Girl II.

Nikad nisam ni sanjala da bi me moglo toliko bolit, al kak svi kažu – ovisi od osobe do osobe.

E sad...

Već drugi sex je bio prejeben, samo je on malo prebrzo svršio. Na njegovo upozorenje da će svršit samo sam mu odgovorila: «Ne još!» Al jebi ga, oni kad upozore, to je to...
Kak mi je to fascinantno! Dečki uvijek upozore prije neg kaj će svršit, ali cura ak nije svršila nema sudačke nadoknade... To nije fer!! namcor
Uglavnom, konstatirao je da mi je pasalo i onda njegovo pitanje iz neba pa u rebra: «Kaj te sad ne boli pička?»
Ono, WTF???? To nisi trebao pitati ili ak te baš zanimalo, mogo si preformurmulirati jebeno pitanje, pa ipak se curi obraćaš!!!

Izlazimo mi iz sobe, a u dnevnom boravku sjede njegovi frendovi...
«Gle, kak je ona odmah bolje volje!»
«Kaj, Crni, nešto si brzo svršio...» i svi se grohotom nasmijaše... rofl

Ziher se pitate odkud njegovi frendovi tamo.
Ovak vam je to bilo...
Pošto je on trebao ići na more, ali nije, jer se nekaj desilo s kamionom, došli su do mene pošto sam ja bila solo... Nakon spike, upoznavanja (dečki su me fakat prihvatili, to mi je kasnije i Crni potvrdio), jedan nas je samo čopio za ruke i otprtio u moju sobu...

A znate kaj? Neka je... bilo je prejebeno... samo malo prebrzo, ali to se kasnije riješilo smijeh

Jeste znali da usprkos onome kaj govore da se jačem spolu pod utjecajem alkohola čak nemre ni dić (naravno ima iznimaka), da ima onih koji u tom stanju najbolje jebu??!!

O tome u idućem postu...
Žurim...
kiss svima,
Amazonka


- 16:34 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 22.09.2006.

What It Feels Like 4 A Girl

Čak mi 2 dana nije uplovio u misli i čak 2 dana nisam u kurcu zbog njega, ali imam osjećaj da me to opet hvata no ...
Ali, odlučih napisati napokon novi post...

Jučer sam se sjetila nekih mojih i njegovih bisera koji su mi nakratko izmamili osmijeh na lice...
Počet ću od početka!
Bili smo zajedno nekih 10 dana kad mi je poslao poruku da bi me htio bolje upoznati u sexualnom smislu (naravno on je to zamaskirao, al skužila sam o čem se radi, ipak sam ja pametna glavica smijeh). Iskreno, tad me bilo strah izaći s njim, ja ono malo nevino čeljade rolleyes, a on se ponaša ko najveći pastuh.
Na kraju me odveo na nekakvu livadu i "poljski put", kako ja to nazvah, kod Laništa (na šta je meni moj Fićek reko da kaj sam pukla da to ni ne spada pod Zagreb više wink). Malo priče, malo ljubljenja, malo se on divio tome kak je znao da ću obuć nekaj crveno, a imala sam crvenu dekoltiranu majicu, da u to spada i divljenje mojim blizankama yes
Tad mi je nasmješnije bilo kad mi je krenuo lizati bradavice, a ja sam kaj se ne složim od smijeha!! Zašto? Pa zato kaj me to asociralo na vrijeme dok je moja stara dojila sada troipol godišnju sestru... thumbup
Tad nisam ni bila uživljena u te stvari, nisam bila ni na pol opuštena, tak da praktički nisam niš ni osjetila, ali zato kasnije kak je naša veza išla, to je bilo pod obavezno...
Tad me i prvi put prstenjačio iliti kuca al ne ulazi (by: Narkić). Ljudi moji, ja sam poslije tog imala 3 dana muskul fiber kak sam bila stisnuta... naughty ali me morao nagovarati i da ja njegov uopće primim nakon čega je konstatirao: "kaj te na sve moram molit i nagovarat?"
pa normalno, kaj bi ti sve na pladnju?? nema...
nisam ga mogla tad ni pogledat, a kaj sam mu kasnije sve radila (spominje se u jednom od ranijih postova)...
nakon ove smo imali sličnih večeri s mojim sve većim osjećajem opuštenisti i oslobađanja pa sam mu čak počela i hmm, da.. (ne želim biti pretjerano prosta, upravo me prošlo cool)

Ali, naš prvi sex, ujedno moj prvi put, to je više bila smijurija neg nekaj drugo (naravno tak sad razmišljam, tad mi je došlo da plačem, najozbiljnije!!)
Tada je radio na moru i javio mi je da je došao u Zgb, rekla sam mu nek dođe do mene (bila sam solo 2 mjeseca jer su staci sa sekama bili na moru), njegov je odgovor bio da ne zna zbog auta = nije mogo ni prdnut bez njega, to me tak znalo izbacit iz takta!! = rekla sam mu nek se javi ak će doći...
taj sam si dan posudila neke filmiće u videoteci, taman zaključala sva vrata, podigla nožicu na tabure (par dana prije sam pala i razbila koljeno koje tad nisam mogla svijati i imala sam zavoje) kad meni netko zvoni na vratima, a bilo je oko pol 12 u noći. Majke mi, ja sam se usrala!"! Još gledam kroz špijunku, nikog ne vidim i kad sam otvorila vrata on se sam pojavio...
A meni tak drago, baš mi je bio lepi... cerek
Zapalimo mi jednu, dvije, malo si pospikamo i preselimo u sobu, pusa sim pusa tam i znali smo kak će to završit... kako je mene prokleto bolilo da sam se skoro rasplakala!!!
"daj idi polakše!"
"ne mogu polakše, spustit će mi se onda!"
kad je skužio da više ne mogu, izašo je, skinuo kondom (sad se sjetih, bila sam mu četvrta koju je karao ili s kojom je vodio ljubav, još se ni sama ne mogu odlučiti koji bih si naziv odabrala...), sjeo u dnevnu sobu i zapalio. došla sam za njim i vidla da je ljut ko ris!!
"kaj je bilo?"
"niš"
"jel sve okej?"
"da, sve je okej."
"ziher"
"da, ziher!"
popušio je cigaretu do kraja, i rekao da mora doma jer je sutra ujutro rano opet išao na more raditi... poljubio me i izašao van, obećao da će se javiti sutradan i ušao u auto.
ponovno sam sve zaključala, sjela na kauč, stisnula PLAY na dvd-u i rasplakala se...

~nastavak slijedi wave ~

- 17:19 -

Komentari (6) - Isprintaj - #

petak, 15.09.2006.

Nešto što je bilo dugo spremljeno IV.

08.09.2006.
PETAK

Sutra mi je rođendan, 19.!
Ostavio me prije 4 dana...
Danas bi nam bilo 4 mjeseca...
Sutra su trebali on i njegovi frendovi doći na tulum, ali sada ništa od toga.
Jedna stvar mi nije jasna: kaj nisu mogli njegovi frendovi utjecati na njegovu odluku?? Zato kaj oni su otvoreno pokazali i rekli da su mnome oduševljeni, pogotovo jedan koji je Crnog pitao di me našo, kak sam pametna, da sam iznad njihove klase, da je oduševljen... Ah, to je bio kompliment! A šta da sad mislim? Da ipak nisu bili toliko oduševljeni mnome koliko su bili oduševljeni njegovom bivšom – sadašnjom??
Jedino što ja znam o njoj je da je par centi niža od mene i da su hodali oko 4, 5 ili 6 mjeseci, nisam ziher....
Na poslu bacam oko na jednog zgodnog istovaritelja, a cijelo vrijeme mislim na Crnog. Evo, sad kad baš razmišljam o tom istovaritelju i kad se sjetim kak zgledi, iz daljine je vrlo vrlo sličan Crnom!!!
Kao što rekoh jučer progoni me....
Ne sjećam se kaj sam noćas sanjala, al ne bih se čudila da sam opet njega.......

Ova pjesma baš opisuje moje sadašnje stanje:
4 Crni

haunted
long lost words whisper slowly to me
still can't find what keeps me here
when all this time i've been so hollow inside
i know you're still there
watching me wanting me
i can feel you pull me down
fearing you loving you
i won't let you pull me down
hunting you i can smell you - alive
your heart pounding in my head
watching me wanting me
i can feel you pull me down
saving me raping me
watching me


by: Evanescence

- 18:59 -

Komentari (8) - Isprintaj - #

srijeda, 13.09.2006.

Nešto što je bilo dugo spremljeno III

07.09.2006.
ČETVRTAK


Progoni me... no
Imam osjećaj kao da je još uvijek tu, uz mene, ali nije! Sada svaki slobodan tren provodi s njom. Jučer sam na poslu bila totalno sjebana. Svaka me sitnica, ma kako ona glupa bila, podsjeća na njega. Očajna sam.......
Zadnje 3 noći sanjam njega, a i tu njegovu bivšu – sadašnju... Strašno...
Šta da radim sa sobom i od sebe??
Help!!!
U jednom snu sam se počela drogirati samo zato da ga lakše zaboravim...
Help!!! Fakat mi treba pomoć! lud lud lud


- 16:56 -

Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.09.2006.

Nešto što je dugo čekalo da bude objavljeno II.

06.09.2006.
SRIJEDA




Hmm, da, prekinuli smo... Prije 2 dana... Da, preko telefona...
Šta je bilo??
Kada smo se zadnji put vidjeli 28.08. rekao je da mora odlučiti, da se dvoumi između nas dvije, ali da ja vodim, da sam mu bolja od nje u svem (to sam već i napisala). Pitala sam ga koliko mu treba za odluku, da znam. Reko je da će mi javit, da ću znat. Nazvala sam ga prije 2 dana. Pitam ga kaj radi, on veli niš, da je doma, pitam ga hoćemo se nać, a on mi odgovori: «E, znaš onu moju bivšu? Ja brijem da ću ponovo bit s njom!» Ja si mislim kaj da ga nisam nazvala ne bi ni znala da prekidamo????????
«Pa kaj se ne možemo nać da mi to kažeš u facu, da pričamo licem u lice?»
«A... Ne... Ja ću ti ponovo bit s njom...»
«Pa dobro, al kaj nećete imat otvorenu vezu?» (Jebote kaj se boji nać sa mnom?? Koji kurac?)
«Pa najvjerojatnije ne!» (A reko je da će bit s njom sam zato kaj mu ona nudi otvorenu vezu!!! pa kome je on lagao?? mogo je odmah reć, gle ne želim više bit s tobom i to je to!! pa šta nije mogo tak reć??)
Zvala sam ga jučer da ga pitam kad će mi stvari vratit, jer je kod njega moj punjač za mobitel koji sam mu velikodušno posudila kad je išo radit na more jer je frend odnio njegov i cd na koji sam mu stavila par pjesama tek toliko da ima kaj slušat (zamolio me). E sad ja ne bi pravila paniku da je to bio empty cd, ali ja tad nisam imala takvih pa sam mu te pjesme stavila na cd na kojem su moji dokumenti tipa maturalne radnje, referati i neke slike, a to mu ne mislim ostavljat......... !!!!!!!!!
Aha, da, reko je da će mi to vratit do kraja tjedna. Da, vidjet ćemo...
Koji frajer daje nogu prek telefona ili ne daj bože prek sms-a?????????? kaj sad nema muda, ali kad nije trebalo onda ih je imao!!!!!!!!!!!!!!

Kad smo prekinuli milijun puta sam ponovila jednu te istu riječ: ZAŠTO?? I sam Bog zna koliko mi je ovo trebalo, da znam da sam nekom lijepa, privlačna, da je nekom stalo do mene, zna koliko mi je to trebalo za moje samopouzdanje i onda se desi ovo!!!???
Priznajem prije sam bila skomplexirana i jadna sa samopouzdanjem na apsolutnoj nuli, a sad?? Sad sam komad i pol ;p Ponosna na sebe i sve svoje!! I ako niš drugo bar mi je to dobro učinio i bar sam nešto novo naučila od njega hihi!!

A moj frend, koji je Crnog upoznao, je rekao: «Samo čekaj, nekaj će mu opet kliknut u glavi i vratit će ti se. A ti onda budi pametna, pa ga zavlači neko vrijeme...» Nate kaj? Nadam se da ima pravo! Želim da ima pravo...
Znam, jadno je to kaj bih htjela da mi se vrati osoba koja me ostavila zbog bivše, al jebi ga, meni je do njega stalo, a i sama sam znala da kad sama sebi priznam da sam se u njega zaljubila da ćemo prekinut, ali sada javno priznajem: JA SAM SE U NJEGA ZALJUBILA i zbog toga ga izgubila (?)

- 21:36 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 09.09.2006.

Nešto što je bilo dugo spremljeno ugledava svijetlo dana...

A sad, mogli bismo krenuti...
Kada sam u drugom srednje, što je bilo jako davno, čak prije 2 godine upoznala imenjakinju, nas dvije smo počele (kao, jelte) pisat erotski roman. Dogovor je bio da će svaka napisati jedno poglavlje. Tada smo na piku imale jednog maturanta koji se meni sviđao i neku plavušu za koju je on bio zapaljen i cilj je bio nju prikazati kao kurvu (wicked, I know).
Kada sam joj dala prvo poglavlje koje napisah ja, njezin je komentar bio jasan i glasan: «Stara moja, kak si ti perverzna!» Ja sam se izvlačila neko vrijeme sa ma nisam i tak, ali svojoj true nature nisam mogla pobjeći... I tako je postalo opće poznato da je Amazonka perverzna, hihi!! Moja Poglavarica nije mogla ni izreći riječ sex ja sam naveliko pričala o tome. U razgovoru sam naravno prevladavala ja (što je sada smiješno jer sam tek nedavno izgubila nevinost, a ona pri početku ove godine, al nije bad), dok je ona govorila: «Znaš, ono...»

Voljela sam pričati o sexu, sada ga volim prakticirati i nikada neću požaliti što sam ga prvi put iskusila sa 18 godina i 10 mjeseci (tj. skoro 19). Do tada sam tako reći skupljala informacije, obrazovala sam se, kak sam znala reći.

Nikad neću zaboraviti... Kad je počela spika o sexu tam negdje u 8. razredu, govorila sam ništa prije 2 godine veze, godinu nakon toga ništa prije godinu i pol veze, nakon toga ne prije godinu veze, pa prije 8 mjeseci, prije 6, prije 3, a na kraju je bilo da nakon 2 mjeseca veze možemo radit bilo kaj.
Tak je bilo i sa Crnim, koji je ujedno i moj prvi dečko. Taman je otišao raditi na more i već sam se pobojala i počela se žaliti Poglavarici kak sam u vezi a da ću ostati djevica, dok me jednu večer nije Crni iznenadio i pojavio mi se na vratima oko ponoći.
Priznajem, taj prvi put je bio pakao kolko me bolilo, mislila sam da ću umrijeti! On je bio razočaran, ne znam jel zbog tog šta nije uspio svršit ili zbog tog kaj je mene tak bolilo ili zbog oboje. Ali nikad mi nije to rekao i iako je tad rekao da je sve OK, vidla sam mu na licu da nije...

Drugi put, koji je bio nakon par dana, došo je kod mene s frendovima (da, starci su bili na miru, solo sam bila mjesec dana). Nakon priče, cuge, zezancije, dečkima je postalo vruće, pa sam ih otprtila u vrt, a jedan je ostao i glumio DJ-a na kompu. Crni me odmah pozvao da sjednem do njega i pokušavao me nagovoriti da odemo u kupaonu na malo pa ručnog rada i partiju oralnog. Nisam htjela, iskoristila sam izliku da su mu tu frendovi, a i bila sam ljuta jer je dečkima reko kaj mi sve radimo nakon šta se meni kleo da im niš ne govori! Tipical!!! How I hate that!!

Dečkima je postalo dosadno u vrtu, DJ je skužio da sam nešto loše volje. «Ma ne nisam» i popratim laž osmijehom. Sjedila sam na fotelji pored Crnog, a Branko se ustao, uhvatio mene i njega za ruke i otfuro nas u moju sobu. Tad je bilo prejebeno, samo je on malo prebrzo svršio, jer, po njegovom objašnjenju, sam mu prije pušila.

Mali preskok....
Da bi sada ispalo da se njemu bivša javila dok je bio na moru, radio je na Lošinju, i da se on sad dvoumi i mora odlučiti između nas dvije... Priznao mi je da je jedini razlog zašto bi bio ponovno s njom – otvorena veza. Da li da mu i ja ponudim otvorenu vezu? Natuknula sam već to... No, bez obzira na sve on se mora odlučiti. Sam je priznao da sam bolja od nje, da imam bolje sise, da bolje pušim (to mu je izgleda izuzetno važno, al kojem tipu nije), a kaj se sexa tiče «tu ste negdje, podjednako» bile su njegove riječi. Kad smo se zadnji pit vidjeli, prije 4 ili 5 dana rekao je da vodim. Rjeđe se viđamo trenutno jer uči za ispite.

Najsmješnije je što sam ja znala da će ovako biti čim ja počnem nešto osjećati za njega, a ja se glupača (kako da se drugačije nazovem?!) zaljubila u njega nakon 3 mjeseca veze, al ono poštenski sam se zatelebala. A on meni sam' veli «pa kaj? buš ošla u bou i naći ćeš drugog, boljeg od mene!»
KAJ ON MISLI DA SAM NEKA LUTKA BEZ OSJEĆAJA?? DA ĆU SAM TAK ZABORAVIT TKO JE ŠTA JE I KAKAV JE????????
Nažalost teško ću ga zaboraviti!! Koliko god se on prema meni glupo ponašao, ne javljao se, koliko god ja željela da naša veza bude ko na početku, koliko god ja željela da ne posuđuje mobitel tolko okolo > toliko ga ja neću zaboraviti!!!

Tko se od vas sjeća svog prvog dečka ili cure, svog prvog brijača ili brijačice, prvog/u s kojim/om ste okusili, isprobali, prvi put prakticirali najrasprostranjeniji sport na svijetu????????? SVI!!!

Crni je meni bio prvi dečko, prvi jebač (ispričajte me na vulgarnosti)..... Ono čega sam postala svjesna uz njega je moje samopouzdanje, moja ljepota, saznanje da nešto vrijedim kao žena!!

I zato, a i zbog milijun drugih stvarčica neću ga nikad zaboraviti, niti će mi ikad biti žao što mi je baš on bio prvi.........

!!!!WHAT DOESN'T KILL YOU, MAKES YOU STRONGER!!!!

- 15:48 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

Hello, hello!! I'm new...

Prvo ću, kako to obično biva, predstaviti sebe i svoj maleni svijet, tek toliko da vam postane jasno s kime imate posla...
Zovu me Mala Plava, ali ne zato što sam plava već zato što sam žestoka navijačica Dinama, Zgb (iako to nije potrebno naglašavati). Ljudima je uvijek čudno kad im kažem da sam učlanjena u klub Dinamo i da sam deklarirani B.B.B. – ovac, jer sam ženskog roda. Takvi ljudi, odnosno ti ljudi kad me vide na tekmi shvate o čemu ja zapravo pričam. S druge strane moj dragi je oduševljen što ima takvu curu s kojom može pogledat nogač, jer onda ovisno o napetosti tekme tolko je žešći i seks...
Zovu me Amazonka, jer me doživljavaju kao ratnicu. Uvijek se izborim za svoja i njihova prava. Na mene uvijek mogu računati, sve ću napraviti za svoje pleme, pa čak i ubiti nekoga (naravno, ne zapravo).
I tako je moj najbolji frend Filip nedavno shvatio da ova dva nadimka može sažeti u jedan: Plava Amazonka. Meni se sviđa!

Bitno je napomenuti da sam stvarno perverzna! Tako da ćete se načitati i takvih detalja i pričica od mene...
Uglavnom, mislim da će vam biti zanimljivo...

- 11:37 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Što Amazonka ima reći o sebi???

nick: Plava Amazonka...

age: donijeta na svijet davne godine gospodnje 1987.

horoscope: virgo (podznak libra), a po kineskom - zekonja

LOVE: prijatelje na kojima bogu zahvaljujem jer treba ponekad i istrpit moje monologe ali koji su uvijek uz mene (u dobru i u zlu kiss), najdraže kumče, Ceceliu Ahern i Lauren Weisberger (autorice u čijim se riječima u zadnje vrijeme jako puno prepoznajem), sumrak, The Twilight saga, HP books, mein little faithfull friend with lots of music on it :), mithology, fairies, tinkerbell, vampires, dragons...

music: mostly rock, 80s

hobby: pjevanje (svugdje i u svako doba), ples, pisanje short stories, čitanje itd.

opis blogicha: "prebiranje" po mislima ne - tako - tipične 20 - i - nešto - godišnjakinje

Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com

pišite mi, pišite
e-mail: amazonka13@net.hr

....Sfashtara....

Molim vas, pomozite Zeki!!!
(_/)
(O.o)
(> < )
Ovo je Gothik - Sado - Mazo Zeko. Kopirajte ga na svoj blog i tako mu pomognite na njegovom putu do Svjetske Dominacije!!!




Misc

Myspace

Myspace



image hosting for myspace

image hosting for myspace



image hosting file

image hosting file





Malo sthicha blabla


everybody's fool

perfect by nature
icons of self indulgence
just what we all need
more lies about a world that
never was and never will be
have you no shame don't you see me
you know you've got everybody fooled
look here she comes now
bow down and stare in wonder
oh how we love you
no flaws when you're pretending
but now i know she
never was and never will be
you don't know how you've betrayed me
and somehow you've got everybody fooled
without the mask where will you hide
can't find yourself lost in your lie
i know the truth now
i know who you are
and i don't love you anymore
never was and never will be
you don't know how you've betrayed me
and somehow you've got everybody fooled
it never was and never will be
you're not real and you can't save me
somehow no


"Because Of You"

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself
Cause my heart so much misery
I will not break the way you did,
You fell so hard
I've learned the hard way
To never let it get that far

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake
A smile, a laugh everyday of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I watched you die
I heard you cry every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry in the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I try my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid

Because of you
Because of you


MySpace

MySpace



MySpace

MySpace



MySpace

MySpace



image hosting file

image hosting file



image hosting file

image hosting file



MySpace

MySpace