SACHER TORTA



BISKVIT: 15 dag maslaca
10 dag šećera
1 vanilin-šećer
8 žumanjaka
15 dag čokolade
15 dag brašna
1/2 praška za pecivo
8 bjelanjaka
marmelada od marelice


GLAZURA : 15 dag čokolade
15 dag maslaca


Maslac,dio šećera i vanilin-šećer miješajte dok se ne zapjeni i dodaj te jedan po jedan žumanjak. U smjesu umiješajte rastopljenu čokoladu,snijeg od bjelanjaka istučen s preostalim šećerom i na kraju brašno prosijano s praškom za pecivo.
Tijesto stavite u namazan kalup za torte i lagano pecite.Kada se ohladi,tortu razrežite na dva dijela i spojite marmeladom.Kad se torta ohladi,prelijte je glazurom.


GLAZURA -POSTUPAK : Lagano rastopite čokoladu i umiješajte maslac

VRIJEME : 1 sat 10 minuta

30.11.2012. u 18:56 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2012 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Prosinac 2012 (2)
Studeni 2012 (12)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Pozdrav wave
Ovaj blog rade 4 učenice osmog razreda kao zadatak iz informatike,no naravno ovdje možete naći brojne ukusne recepte kolača koje odabiremo za vas sretan

Linkovi

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se