LLumar folije za stakla

27.02.2012., ponedjeljak

LLumar u svojoj ponudi nudi samo folije stabilnih boja

LLumar folije se proizvode suvremenom tehnologijom, a lokacija tvornice je u Martinsvilleu, S.A.D. LLumarom tonirana stakla, koja sadrže integriranu UV zaštitu, osim solarne zaštite i zaštite odsjaja, pruža i ekonomičnost (smanjenje potrošnje goriva). Također, nudi besprijekoran i elegantan izgled Vašeg vozila. Auto-folija u potpunosti zadovoljava i pruža korisniku iskoristivost od 100%
LLumar automobilske folije

U ponudi se nalazi preko 50 vrsta folija za postavljanje na auto stakla. LLumar folije su samoljepljive te se toplinski mogu obrađivati (skupljaju se po dužini). Njihovo postavljanje je brzo, a ako je ispunjen uvjet da ju postavlja profesionalan i certificiran LLumar postavljač. Svugdje u Hrvatskoj mogu se uočiti folije niže kvalitete. One su lošijeg izgleda (izblijedele, poljubičastile, bezbojne, prepune mjehurića ili pukotina). Međutim, LLumar nudi veliku razliku - postojanost boja - čak i kod svojih najnižih klasa folija. Kako biste osigurali da ćete postići bolje i trajnije rezultate, nemojte čekati i kontaktirajte nas!

Pri izboru LLumar folije za stakla, mogućnost odabira je na Vama! Odlučite između bezbojnih pa sve do tamnih folija za zatamnjenje, sa tvorničkom garancijom do 10 godina. Nemojte biti prevareni od strane jeftinih i nisko-kvalitetnih folija iz Azije, čija svrha je jedino mijenjati izgled Vašeg vozila, a pri tome ne donose ništa što pruža zaštitu putnicima i unutrašnjosti vozila.
LLumar kontakt20.02.2012., ponedjeljak

LLumar – Automobilske folije iz S.A.D.-a

Zapadnjaci već odavno prepoznaju prednosti folija za staklene površine(LLumar folije)koju postavljaju na svoje automobile. I ne samo na njih! Na foliju više ne gledamo samo kao proizvod koji poboljšava izgled vašeg vozila. Ona daje na vrijednosti, ujedno obavlja mnoge manje i ne tako male zadatke poput zaštite od štetnih sunčevih zraka, provale, nezgoda, zaštićuje auto-lak i dr. Postoji nekoliko proizvođača folija u svijetu koji nude staklenu foliju s toliko korisnih značajki; a većina ih se nalazi u SAD-u. Na vrhu se nalazi LLumar – proizvođač folija koje su otporne na sve vremenske uvjete. Takve folije možete pronaći i u Hrvatskoj. Folije od primjerice jeftinih kineskih proizvođača, ne mogu konkurirati kvaliteti LLumar folija koje posjeduju puno više korisnih mogućnosti te što je i najvažnije, vraćaju investiciju uloženog za vrlo kratko vrijeme. U međuvremenu, Vi i Vaši suputnici u automobilu možete uživati u ​​većoj udobnosti i zaštiti privatnosti.

Automobilske folije(LLumar Automobilske folije) nude veliku priliku da primjerice svom starom limenom ljubimcu podignete ili promijenite izgled, učinite ga „novijim“, što za rezultat daje potpuno novi pogled na folije u cjelosti. Osim izgleda, smanjujete i temperaturu u vozilu, čak i do 20° C tijekom ljetnih mjeseci. Ljeti, temperatura u vozilu može narasti i do 50° C. Međutim, ako su prozori zatamnjeni folijom, temperatura unutrašnjosti može se sniziti 20° niže od perioda kada folija nije bila na staklima. Ušteda je i do 15% goriva koje se troši za rad klima-uređaja. Ali to nije jedina prednost LLumar folije! Ako se odlučite zamijeniti ili skinuti foliju sa stakla vozila, nakon nekoliko godina upotrebe, postupak skidanja je brz i jednostavan. LLumar folija omogućuje podešavanje tonusa auto-stakla u bilo kojem vremenu te uz vrlo malo truda.

Odaberite LLumar prozorske folije kako bi zaštitili Vaš automobil ili kuću. Zatražite usluge profesionalnog postavljača kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i kvaliteta postavljene folije na staklo.Kontaktirajte nas za više informacija!
LLumar Kontakt08.02.2012., srijeda

Automobilske folije Vam pomažu da vaše putovanje bude ugodno i sigurno

Da li znate da cilj automobilskih folija nije samo da Vaše prijevozno sredstvo izgleda savršeno gledajući izvana? Jedna od svrha folija za staklo jest da bi se i povećala zaštita od UV zračenja, koje uništava interijer kabine. Folija snizuje temperaturu unutrašnjosti, te tako čini putovanje ugodnijim. Jednako tako, folije mogu pridonijeti boljoj koncentraciji vozača tijekom vožnje, umanjujući rizik od nezgoda te pridonoseći sigurnosti. Auto-folije su dizajniranirane i kako bi uštedjele gorivo od troškova pri radu klima uređaja, čineći ih ekonomičnim.

Mnoge folije daju atraktivan izgled i pridodaju estetskoj vrijednosti vozila. Postoje folije slabije kvalitete, one nakon ne više od godinu dana trajnosti blijede i odljepljuju se. Takvo što u većini slučajeva iziskuje plaćanje stručnjacima odstranjivanje istih ili riskirate još i više ako ju pokušate ukloniti sami. Takve folije osim što ne vraćaju uloženo u investiciju, njihov sastav dovodi do uzaludno potrošenog novca. Ovako gledajući, nijansiranje prozora Vašeg vozila s kvalitetnim proizvodom može postati prevelika investicija.

Doskočite tome postavljajući kvalitetan i pouzdan proizvod LLumar automobilskih folija!
LLumar automobilske folije

Čak i onim vozačima koji koriste sunčane naočale tijekom vožnje, možemo napomenuti da nijansiranje automobilskog stakla nije nužno da bude što tamnije. Razne folije za automobile dolaze u različitim nijansama, korisnik sam odlučuje ovisno o vlastitim željama. Folije ionako „rade isti posao“, a Vi dobijate zaštitu za automobil. Osim suputnika u njemu, auto folije se koriste i za zaštitu Vašeg vozila, sprečavajući oštećenja auto-laka i karoserije od kamenčića, grančica, insekata, itd. Također, postoje i folije za stakla koje štite prozore automobila od razbijanja ili provale te u slučaju nezgode, zadržavaju komadiće stakla na mjestu i sprečavaju rasprskavanje.

Kontaktirajte nas za još više informacija!
LLumar Kontakt

07.02.2012., utorak

Da li znate da autofolije ne moraju biti potpuno tamne?

U LLumar ponudi postoje autofolije koje štite od sunčevih zraka i to u varijacijama od potpuno tamnih, s 5% propuštanja vidljive svjetlosti pa sve do gotovo prozirnih, iznad 80% propuštanja vidljive svjetlosti. Ovo implicira da ako biste željeli postići efektivnu zaštitu od topline i UV zračenja ne morate u potpunosti „zacrniti“ stakla Vašeg automobila. Ovaj primjer svjetlijih folija je vrlo koristan ukoliko ne želite mijenjati izgled vozila, kao na primjer u slučaju restauracije ili zaštite oldtimera – vizualno gotovo nevidljivom zaštitom štitite i sebe i unutrašnjost vozila od solarne topline i štetnog UV zračenja.

Za više informacija, link je:
LLumar HR autofolije:
http://www.llumar.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=27 target=_blank>LLumar auto folije

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se