Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • jelen

    Ahat nemoj ti sad tu pričati o nekom prstenju i kamenju ako ne misliš za ozbiljno, haha :-D

    Onaj izvorčić na slici je Maksovo vrelo. A derutna išarana kućica je ne znam što, ali znam da ste kojim slučajem odande išli prema zapadu završili bi u zatvoru. Točnije u robijaškoj koloniji na Ivanščici koju drži lepoglavski zatvor. To je kao neka mini farma gdje rade zatvorenici dobrog vladanja :-))
    To znam jer smo ja i kolega @GubecBeg i još jedan entuzijast davno tamo u vrijeme srednje škole išli u taj dio planine tražiti špilju Bračkova peć. Taj put nismo našli špilju ali smo dospjeli ne proplanak usred šume s nekoliko zgrada, kokošima i ograđenim vrtom u kojem je radio jedan ćelavo ošišani mladić u kombinezonu po kojem je svašta ispisano bilo penkalom, sjećam se da je bio iz Pule :-)
    A mi nemamo pojma gdje smo došli, pitamo njega da li zna za špilju Bračkova peć... A on nema pojma... nije odavde haha :-D
    Veli on: čekaj idem pitati šefa i ode u zgradu i vrati se s pravosudnim policajcem hahaha :-D ajoj koja su to vremena bila. Ali pustili su nas nakon kraćeg zadržavanja, iako niti pravosudni nije nam znao reči gdje je špilja :-))

    Ono drvo koje Maja proučava sam i ja svojevremeno proučavao, ali još nije bilo mrtvo.

    P.S. odgovorit ću ti na ono što pitaš u mejlu, nisam zaboravio, samo malo strpljena još.

    avatar

    29.04.2018. (10:29)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepa tura za kondiciju, makar ne i zamjena za Risnjak. Ovih dana, a bit će barem do srijede, je idealno vrijeme za Risnjak, a spavati ste mogli u domu Sušak kojeg zovemo i "Mali dom", a koji je malo iznad livade Platak ("Veliki dom" Platak je na nešto daljoj livadi Pribeniš). Od Platka je samo 2, preko Snježnika 3 sata do Risnjaka. Vidim na Dinari piše beluga, a upravo radim beluga (crnu) leću za ručak. Sličnu turu ovoj sa dvorcima sam prošao jednom davno, posjetio sam i dvorac Opeka.

    avatar

    30.04.2018. (13:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...