Komentari

laloba.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • La Loba 37

    Slobodno osjećajte...

    avatar

    17.12.2017. (18:57)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Naravno, i trebamo slobodno osjećati. Nadam se, a iščitavam iz posta, da je upravo tako.....Ne mogu se složiti s Tobom da razmišljati pozitivno je nešto, na što smo maltene prislijeni...Oduvijek, koliko se pamtim, prepuna sam radosti, sreće i smijeha - i pozitiva nije nešto meni nametnuto - upravo suprotno, često pokušavam nametnuti je drugima :))))))
    Neki su sami po svom izboru, neki slučajno, neki....Različito, ali bitno je kako mi to zapravo prohvaćamo....Volim biti i u ljubavi, i s ljubavlju - a postoje trenuci kada trebam samo mir i tišinu, samu sebe i moju Goldie :)))) Zanimljivo da je ona - stalna, nezamjenjiva i uvijek tu :)))) Veseli me!
    Eto, toliko. Sretne i ugodne blagdane, opusti se - uživaj i budi baš onakva, kakva jesi. Pusa, vole Te L+B+G

    avatar

    18.12.2017. (00:11)    -   -   -   -  

  • La Loba 37

    @luki 2 - hvala na odgovoru. Drago mi je da si iskreno napisala. Prenijela sam neka svoja zapazanja koja primjecujem. I nazalost, primjecujem da nam govore da pozitivno razmisljamo, a u biti treba to sve imati neki pocetak. Osobno smatram da prvo treba traziti uzroke. A danas na svakom koraku netko dijeli savjete. Tema je siroka. Vjerojatno cu se jos s njom pozabaviti. I slatko mi je kako si napisala da ti ponekad treba mir i tvoja Goldie. Puse ti saljemo Amelie i ja :). Sretne i blagoslovljene blagdane i mi vama zelimo. :))))

    avatar

    18.12.2017. (00:32)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala ti! Uživajte; pozdravi Amelie, pusa Tebi! :)))) Volimo Te! Još jednom, sve najbolje Tebi i svima Tvojima! Pusa, L+B+G

    avatar

    22.12.2017. (23:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...