Komentari

wayfaringstranger.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • stara teta

  ma da nisi bila negdje u istri? ovakvi se izleti pamte, čoporativna druženja, zapravo nije ni važno kaj se jede i kaj se pije, na kraju su svi siti i konji cijeli (umjesto koze, ha, ha). uživaj i veseli se, svako mjesto i svaki trenutak je super kad si u super društvu. pa makar i sama, i onda si u dobrom društvu. hvala na lijepim riječima, i ovaj sam tjedan na putu naučila puno. pa kad najdem vremena bum metnula sličke na blogec. bajdvej blogeca, nije to tak bitno kak ti se čini. blogec ovaj ili onaj, svejedno gdje zabilježiš za sjećanje. to je ovisnost o bilježenju, a ne o blogecima. bilježenje je stvaralačka prinuda daimona, a blogeci dojdu i projdu.

  avatar

  09.05.2017. (08:57)    -   -   -   -  

 • V.

  Hej, evo me tek sada. Imala sam kolokvije i svakakve gluposti pa nisam baš imala vremena na blog ići, no sad nadoknađujem!

  Jako mi se sviđaju sličice, pogotovo ova zadnja na kojoj je riba :D pogledala sam i prethodni post, Krk mi se čini kao otok na koji vrijedi otići, a iako sam blizu nikako da odem! A ti vidim samo uživaš :D nastavi tako, treba i uživati hh

  avatar

  09.05.2017. (10:37)    -   -   -   -  

 • Kouji

  Hey!

  Nadam se da si se zabavila za praznik rada.

  Brzo ozdravi. :)

  Slike su *_* Pogotovo ova mica maca.

  avatar

  12.05.2017. (22:56)    -   -   -   -  

 • Dreamer.

  Slike su baš lijepe. :)
  Ah, životinjice *.*
  Hvala ti na čestitkama :)
  Nisam se stvarno stigla ranije javiti :)
  Riješili smo ovaj tjedan dokumente na mup i isplatili sve što smo trebali. Sada čekamo slike fotografkinje, a to se čeka oko mjesec dana.
  Ovaj tjedan moram riješiti socijalno. Ima toga za poriješavati :)
  Svakako se javim ovih dana :D

  avatar

  14.05.2017. (14:19)    -   -   -   -  

 • Dreamer.

  Nešto novo :)

  avatar

  18.05.2017. (08:20)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...