Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • semper_contra

    Kad ti ne želiš tumačiti što je to 'neo-konfederata' već nastavljaš s 'jednostavnijim' stvarima koje su za mene ipak sve nego jednostavne, onda je to zbilja bilo složeno.

    avatar

    30.04.2017. (22:15)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    mogao bih ja i o tim 'složenijim' stvarima, no, tada bih sigurno upao u 'zamku' gdje bih se morao pravdati zašto to ja (Athumanunh) baš tako razmišljam i tumačim ... nije da nisam pokušao nekoliko puta, ali baš svaki put naletim na nekakve 'isfrustrirane' tipove koji me onda 'peru' sa svojim 'dijametralno suprotnim' stavovima ... i koliko god ja pišem da svatko ima pravo na svoje stavove i razmišljanja, ti 'dijametralci' postaju jako zločesti i tada dolaze upravo na moje 'jednostavno' područje – žele svađu, odnosno rat.

    Ostat ću ja zato ipak u bitkama, oružju, odorama svih boja, borbenim zastavama, pisat, opisivat i tumačiti taktike, tehnike i procedure ... tu sam 'doma' i tu mi je sasvim OK, ako nekoga nešto više zainteresira lako objasnim i pri tomu ga ne trebam uvjeravati u suprotno. Želim ti ugodan ostatak dana.

    avatar

    01.05.2017. (09:06)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Hvala ti na odgovoru. Pokušao sam izgugalti taj pojam ali nisam našao ništa na hrvatskom, a engleski ne znam. Poštujem tvoju odluku.

    avatar

    01.05.2017. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...