Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    dotle se čak i u nedemokratskoj Kini gdjegdje ostave one stvari, prihvate zakona i pitaju “Why not use the 3 million to improve local education?” / Zašto ne iskoristiti taj novac za poboljšanje obrazovanja (općenito, prioritetnije stvari)?

    avatar

    21.04.2017. (13:07)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Kakvo pitanje na kraju ( ako ga vezuješ za Bandića ) ?

    Njegove želje za uspješnost su nemjerljive

    avatar

    21.04.2017. (13:14)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Bit će belaja kad, ako Bandić popuši na izborima, novi gradonačelnik/nica, odjednom otkrije brrrdooo konstura u ormaru u obliku ugovorenih, a još nerealiziranih grandomanija Njegove Visosti Bandića. A imat će, bogami, i sudovi posla ako novi čelnik grada odluči raskinuti takve ugovore.

    Što se pak tiče ulaganja u obrazovanje, Bandić bi prvo morao raščistiti što je to "obrazovanje", uvjeren sam da on misli da se to 'maže na kruh'.

    avatar

    21.04.2017. (14:49)    -   -   -   -  

  • alkion

    Srećom moj Bambi nit smrdi nit mirluše, a o nekom iole boljem projektu moremo samo snevat...

    avatar

    21.04.2017. (16:30)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Annaboni, o, pa teško da Mićkovu uspješnost možemo svoditi samo na njegove nemjerljive želje, nemojmo mu uskraćivati zaslužene neimarske zasluge, naime, nitko mu ne može sporiti iznimnu uspješnost u temeljitom štetočinstvu. (p.s. ovdje bih stavila smajlić da sve skupa nije za plakati) a što se paralele iz daleke Kine tiče, jasno da su domaći banditos i ekipa odavno iznad pitanja takve vrste da bi ih se upućivalo vezano uz njega i njih, ovo je samo primjer iz neke tamo čudnovate zemlje u kojoj se eto sasvim neočekivano još uvijek ima smisla ponegdje o ponečem pitati.
    @semper, u svjetlu ovoga o čemu govoriš, nisam slučajno odabrala i priložila sličicu kipova sa Uskršnjih otoka, naime, ima ona antropološka studija koja priča poučnu priču "Kako su moai kipovi, čuvari Uskršnjeg otoka, uništili one koje su trebali čuvati". vrlo poučnu priču.
    a što se Mićkovog poimanja obrazovanja tiče, ne treba ti se misliti, evo direkt iz usta njegovog čovjeka na terenu: to je po njemu područje u kojemu "prozori i inače padaju sa škola".
    @alkion, veliš ako ne doprinosi barem (srećom) ne uništava, a (i pa) u ovom i ovakvom društvu to fakat ispada kao razlog za dizanje mu spomenika :0))

    avatar

    21.04.2017. (18:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...