Komentari

laloba.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • La Loba 37

    "Budi ona promjena koju želiš vidjeti u svijetu".
    Mahatma Gandhi

    avatar

    28.02.2017. (16:22)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Ovaj post me dotaknuo u dušu a zašto znat ćeš ako posjetiš moj blog jer u svim mojim postovima može se ,tko zna, prepoznati moj unutarnji nemir i ogroman strah sa kojim živim,moje iskrene patnje koje ne naziru kraj već samo pužu u još gore stanje.Na žalost ja nemam heroja koji bi me spasio a sama sam preslaba i usamljena u borbi....Tužno...Kakav pogodak u žicu, da je bar više ljudi kao što si ti!

    avatar

    28.02.2017. (16:59)    -   -   -   -  

  • La Loba 37

    Hvala ti na javljanju. Upravo sam pročitala tvoj zadnji blog. Ono što ti mogu reći je da sama sebi možeš biti heroj. Ti si ta koja odlučuje kako ćeš i gdje dalje. Vjeruj mi. Iako ti život izgleda da je red, rad i disciplina, vjeruj mi, ti si ta koja držiš konce i možeš upravljati njime onako kako ti želiš, bez da osjećaš krivnju. To je proces. I ja na tom procesu radim i nije lako. Ali, rekla sam si, pogotovo si to govorim u zadnje vrijeme, da je sada konačno došao red na mene. Štogod drugi o tome mislili i komentirali međusobno. Snagu imaš, samo ju treba povratiti. Ne zaboravi, dok god dišeš, sve je moguće. :)

    avatar

    28.02.2017. (18:40)    -   -   -   -  

  • Dark Gloom

    Dotaknula si samu srž. Ovaj tekst ne samo da je vrijedan divljenja, već točno dotakne samu postojanosti i navede nas da se zapitamo tko smo zapravo i od čega smo satkani.
    Strah danas ne da samo ima učinak na ljude, već postaje sastavni dio života. Toliko je dugo prisutan, da je postao normalnom pojavom, poput navike. Čini mi se, da se pod njegovim utjecajem ljudi, onako kao djeca, prekrivaju oči i uši, dok čekaju da sve prođe. A ne prolazi.
    Vrijeme je da se probudimo.

    Divno napisano, sve je rečeno.

    avatar

    28.02.2017. (22:02)    -   -   -   -  

  • Giving is receiving

    22:30.. jedva gledam nakon cijelog dana i namjeravam iskljuciti sve elektronske uredaje... U tom trenutku do mene dolazi upravo ovaj blog, upravo ovaj post.. mozda nisam raspolozena za analizu i komentiranje istog (jer sam danas oplela i previse i zapravo samo prizeljkujem zatisje u glavi), ali svakako moram ostaviti trag koji ce me podsjetiti sa te posjetim ponovno.. Cini se, naisla sam na vaznu kapljicu u moru blog postova :) citam te i dalje!

    avatar

    28.02.2017. (22:36)    -   -   -   -  

  • La Loba 37

    Hvala vam dragi ljudići. Pišem onako kako osjećam i osluškujem sebe i ono kroz što i sama prolazim. Drago mi je da smo ovdje i da razmjenjujemo iskustva. Želim vam svima laku noć :).

    avatar

    28.02.2017. (22:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...