Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kunigunda

    Lijepo je pred par dana u tv intervjuu izjavio ( onim svojim mucavim, neartikuliranim rečenicama ) da želi biti gradonačelnik svim Hrvatima . Doduše, sam sebe je ispravio u biti premijer u Hrvatskoj, ali to je nebitno za ovu priču.

    Bitno je, da je biti konvertit u njegovoj spodobi i raditi 26 sati dnevno ono, što ljudi vole čuti i ne razmišljati, da se iza tog nebuloznog čovjeka krije mali ercegovac koji voli kajkati, a ne zna govoriti

    avatar

    07.07.2016. (19:38)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Modesti, ovaj put sam te preduhitrio. Evo mog komentara kojeg sam, u svom stilu, objavio danas u Probranicama 31:

    Bandićevi milodari Crkvi


    Žalosni Bandićev ispad o građanima-komunistima i sustavna borba njegove birokracije da ih ušutka.
    Bandić silom želi crkvu u parku, a ne stotinjak metara dalje, i time građanima oduzima najmanje trećinu parka na Savici.

    Komentar cinika:
    Pa mora se čovjek na neki način odužiti potpori s Kaptola na predstojećim izborima.

    avatar

    07.07.2016. (23:11)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Annabony, evo u stilu samog Mićka koji o sebi voli u trećem licu: niti Milan Bandić ima naciju niti Milan Bandić ima stranku osim samog Milana Bandića. točnije, Milan Bandić spreman je biti bilo koje nacionalnosti i biti član bilo koje stranke, ako je to isključivo i samo u interesu samog Milana Bandića. propjevao bi Milan Bandić i čakavski i ekavski i kineski i, na koncu, i na šupak Milana Bandića da je to Milanu Bandiću u osobitom i osobnom interesu.
    a o kapacitetima sljedbe koja pije bajke tog školskog primjera demagoga i populista, govori dovoljno i sama činjenica koga slijede.
    @semper, za pola dužine čamca! ;0) i komentar na komentar: iako je upravo grehota ma i sumnjati u smjernost i bezgrešnost takvog velikog vjernika, ne sumnjam da mu je ovim milodarnim činom već ispisana i indulgencija za sve eventualne grijehe, zablude i zastranjenja iz prošlosti, u slučaju nedajbože zla. oh, kako lako li je velikodušan i svetac biti na tuđi račun.

    avatar

    08.07.2016. (01:12)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Kad, modesti, napisah gornji komentar, padne mi na um kako je gospon Bandić 'lukava lija' (što i nije čudno otkuda potječe).
    Dok se HDZ kompromitira raznim sumnjivim novcem prikupljenim što za izborne kampanje, što za vlastite džepove dužnosnika (pa čak i posuđuje ako ne može drugačije), Bandić je izmislio mnogo bolji sustav.

    Dijeli gradsko zemljište, gradi fontane gradskim novcem, oslobađa Britanski (a prije toga Cvjetni trg) trg od 'stoke sitnog zuba' da bi osigurao teren 'horvatinčićima' (laičkim i crkvenim) da grade svoja carstva. A oni se onda revanširaju dajući mu podršku obmanjujući glasače o njegovoj Veličini i Radišnosti .
    "Idemo delat!" Za koga? Za sebe!, Za koga?, Za tajkune!
    Ah, što me to podsjeća na neka prošla vremena.

    I sve čisto i transparentno!

    avatar

    08.07.2016. (12:35)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    nije ga baš izmislio, ali ga je (se) prilagodio prostoru i vremenu - jer točno da takvo operiranje podsjeća, ali ne samo na prošla već i na buduća ili zapadnija vremena (obzirom da na ovim prostorima poslovično kaskamo kojih desetljeće-dva-tri, i u dobru i u zlu, za tzv. zapadnim svijetom). jer Banditos je, po tom svom modusu operandi, zapravo "napredan" (točnije - svevremen). on je, naime, samo u korak sa onim notornim tipom populističkih javnih dužnosnika/političara, još od staroga Rima pa na ovamo, a koji su -usput rečeno- česta tema američkih krim-drama (primjerice, beskrupulozni premijer Francis Underwood(amer.verzija) tj. Francis Urquhart(britan.original) iz izvrsne Kuće karata ili gradonačelnik fiktivnog industrijskog gradića Vinca u vrlo dobroj drugoj sezoni Pravog detektiva), a koji su potpuno uronjeni u mrežu krupnog kapitala tj. onog uskog kruga bogatih i umreženih sa vrha piramide. i kao takvi, otvoreni legalnom lobiranju i zakulisnom podmazivanju ove ili one vrste, cjeloživotno su posvećeni profesionalnom manipuliranju javnosti aka servisiranju bogatunskih/korporativnih potreba i interesa (da bi, naravno, zadovoljili i svoje).

    avatar

    08.07.2016. (23:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...