SILOVANJE NJEMAČKE

subota , 14.11.2015.

Bilder hochladen

Slučaj na onoj ...."običnoljudskoj" razini vjerojatno postoji iako ....teološki gledano ....ni tu ga ne bi smjelo biti.

Na onoj, političkoj razini, pozornici .....za sigurno ga nema.

Potvrda toga jest činjenica da su kod tzv. izbjeglica zamijećene upute tiskane na njihovim materinjim jezicima a koje se osvježavaju prateći aktualnu situaciju. Izvori govore, tvrde da iza toga manje više otvoreno stoji ...... notorni Georg Soros ili Soroš, već kako vam drago. Židovski magnat i navodno .....čovjekoljubac.
...

Dakle ..... slučaja nema.

Ali što je motiv ?????

Pod egidom humanizma, Soros i ekipa onih koji se hrane iz korita u njegovom dvorištu ( a takvih je i u Hrvatskoj sijaset) promoviraju i s uspjehom ostvaruju tzv. New Age odnosno New World Order a što je ... u suštini ... napad na ostatke kršćanstva i koliko toliko normalan, prirodni-Božji način življenja.

Od svih kršćanskih denominacija preostalo je još Pravoslavlje i Katolištvo kojeg se agonija daje naslutiti onom tko je pratio tijek netom završene "Sinode o obitelji" a gdje je, istina je , ostvaren izvjestni time-out ali zidovi Vatikana već su ozbiljno potkopani i u tijeku je pregrupiranje pederskih hordi a aktualni Papa svojim izletima na skliske terene ne ulijeva nadu da će Crkva dobiti rat. Sva je prilika da će istinski sljedbenici Isusa Krista uskoro ponovno u katakombe. Sreća je za Pravoslavlje što ima "Majku Rusiju" pa će i odpor dulje potrajati.

To je jedan aspekt , onaj duhovni.

Onaj materijalni aspekt izvire iz neskrivene želje američkih cionista da cijeli svijet pa i svemir podvrgnu svojim interesima, odnosno kontroli, odnosno moći, jer od kad je ekonomija(u Americi najprije, dakako) napustila "zlatni standard" .....novac, zapravo, nije više nikakav problem. Krizama se pažljivo upravlja i cijela je stvarnost partija šaha u kojoj se pobjednik zna ali se ne možete kladiti na njega jer se oklade ne primaju. Najviše što možete dobiti je par Rolexa i sličnih drangulija te slabije oglodane kosti. I to ima svoju cijenu jer morate biti Merkl ili Sanader ili tome slično. Ako imate takav želudac.

U prošlom se stoljeću Njemački Feniks dvaput digao iz pepela i krilima zasjenio Britanski imperij koji je agilniji sastavni dio masonsko –cionističkog tima i upravo je u novom usponu unatoč svim gaženjima i poniženjima koje istinski Nijemac trpi.

Naprosto je nevjerojatno koliko je taj germanski gen odporan . Ne bi li ga razvodnili ubacili su u spaljenu i srušenu civilnu (Drezden itd.) Njemačku, poslije zadnjeg rata, milijune Turaka i Njemačka ne samo da ih je odgojila nego je i Turska upravo zahvaljujući interakciji izrasla u respektabilnu ekonomiju (moglo bi s reći kako su i Hrvati bili u sličnoj poziciji no interakciju su pojeli crveni jugoslovenski skakavci jer ...... naime ..... u Turskoj ....... nacionalizam nije "persona non grata").

Ubacili su Nijemcima sav moguć razvrat i nakaze svih tzv. orijentacija ne bi li iznutra srušili njemački duh .....i ..... i ništa.

Kad to nije dalo rezultat natovarili su im na leđa Eurobsku Juniju ........ Teutonci su izdržali ..... i .....Valkyre su izabrale i VW je kupio Bentley a BMW Moris i Rollce-Roys a vjerojatno je posebno bolno bilo to što je BMW "ispljunuo" Rover. Da ne govorimo o poniženju činjenicom da je "podkontinent" kupio Jaguar- Land Rover.

ONI naravno, neće nikad odustati i sad šalju stotine tisuća sirijskih i afganistanskih i iračkih i ko zna čijih "studenata" garniranih pokojom trudnicom i nejači ne bi li hrvatski i Sorosevi koritaši suze lili nad tužnim sudbinama.

"Stvari" treba nastojati promatrati ili dosegnuti u njihovim krajnjim posljedicama .... odnosno ....."vibrirati ih" .

Od kud nekom pravo da svoju sreću i "bolji život" potraži u tuđoj kući samo zato što taj netko čija je obitelj generacijama stvarala marljivo radeći i skrbeći ima nešto što on nema ?

Zar bi bilo tko od nas trebao dopustiti da mu neki "goljo" uleti u dom i nahrani se za našim stolom i legne u našu postelju samo zato što mu je neki Soros rekao da je to njegovo pravo ?

Ovo što se događa je esencijalni komunistički napad na privatno vlasništvo.

Tu se ne radi o ljudskoj, kršćanskoj solidarnosti koja ipak implicira dragovoljnost jer ja ne želim biti prisiljen na solidarnost zato što to neki Soros naređuje. Ja kad dajem želim o tome sam donijeti procjenu i odluku ... dajem li profesionalnom prosjaku ili čovjeku u potrebi ili nasilniku koji upada u moj dom mašući nekakvim svojim pravima.

Prava ne postoje sama po sebi.

Prava su stvorena i uokvirena civilizacijskim trenutkom.

Ta tzv. prava također ne govore o kvaliteti civilizacijskog trenutka jer suvremenimo da postojanje nekih "prava" zapravo vraća kotač povijesti u doba divljaštva i neuređenosti i razvrata ......u doba prije no što je Oganj s neba spalio Sodomu i Gomoru ...... i širu okolicu (za svaki slučaj) .

Oni koji jauču nad pravima tzv. izbjeglica bez imalo krzmanja odriču začetim Hrvatima pravo na život i propagiraju i promoviraju pravo tzv. majke da dade ubiti neželjeno djete.

Nedavno sam slušao jednog kretena koji je izjavio da je rješenje demografskog deficita u Hrvatskoj ........ u Opatovcu ????

Taj kreten ne uvažava činjenicu da Hrvatskoj nedostaje Hrvata a ne Sirijaca i Afganistanaca.

Hrvatskoj ne trebaju Sirijci i ostali jer oni imaju svoje domovine i njima pripadaju.

Hrvatskoj ne trebaju ni Hrvati koje kroz institucije plaća hrvatski narod e da bi oni hrvatstvo svodili na banalnost.

Brojne su slike i svjedočenja da tzv.izbjeglice na rezolutan pa i divljački način zahtijevaju realizaciju tih svojih "prava" te su paljevinom i nasiljem spremni požurivati ostvarenje cilja koji su si odredili.

Dakle oni pomoć ne mole .... oni pomoć zahtijevaju .... a to je nešto sasvim drugo.

Može se samo pretpostaviti kako će se u buduće ponašati u sredinama koje ih udome.

Otkako je otvorila vrata ljudima s "pravima" Švedska bilježi porast silovanja malo manje od 1500 posto a sukladno tome i rast svih ostalih oblika kriminala.

Uostalom ..... ako već netko mora realizirati ta njihova "prava" pa neka to bude Amerika koja i potiče i vodi ratove na Bliskom istoku pod egidom "zaštite svojih prava".

Kako to da su bogate zemlje Zaljeva spremne obilato financirati udomljavanje svoje arapske subraće u Europi ali ne i primiti ih u svoj dom ????

Možete li zamisliti što bi bilo da tzv. izbjeglice ignoriraju državnu granicu Saudijske Arabije ????

I još da su te izbjeglice kršćani koji će svojim pravom držati podizanje crkava u Arabiji ????

Ne mislim da treba vratiti doba "Željeznih zavjesa" ali granica je nužna crta dostojanstva, digniteta svake nacije. Granica je "privatno vlasništvo". Nedopustivo je da netko ponižava Hrvatsku ignorirajući granicu Hrvatske jer ta je granica privatno vlasništvo hrvatske nacije (da ne bi bilo zabune treba znati i pojmiti da je nacija za razliku od naroda ... politički termin i podrazumijeva sve one koji imaju legitimno pravo državljanstva neovisno o narodnosti).

Jer onaj koji je danas ignorirao granicu Hrvatske sutra će ignorirati ulazna vrata na mojoj kući.

A ja to ne želim.

Ja oduzimam mandat svakom onom tko moja ulazna vrata pretvara u sprdnju.

U moju kuću, u moju Hrvatsku pustit ću samo onog kog želim.

Promislite .... tisuće godina stvaranja i reguliranja ljudskih odnosa srušenih u trenutku.

Oni sebi prisvajaju pravo doći u Njemačku zato što se tamo bolje živi ????

Ne uvažavajući činjenicu da Nijemci ne žive dobro zato što žive na teritoriju koji se zove Njemačka.

Nijemci žive dobro jer su marljivi i pametni i ako ih preselite u Siriju oni će i u Siriji i u Afganistanu i bilo gdje .... živjeti dobro.

Naposljetku .... zar će se problem riješiti ako svi zgubidani ovog svijeta dođu u Njemačku ????

Neće !

Jedino se može dogoditi da i Njemačka postane "Sirija" ili "Afganistan" a to momci s početka priče i žele jer njima treba pustinja i kaos kako bi vladali svijetom i dobro mijenjali zlom i to ne zbog novca jer novca imaju koliko žele nego iz čiste želje da budu Bog.

Mladen Šepić – Barba

A-HSP, Vrbovsko

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se