život je kratak

17.03.2007., subota

NOS-2

KRATAK NOS
Osobe s kratkim, ravnim i u korijenu širokim nosom,poput nezaboravne Marlene Dietrich,Photo Sharing and Video Hosting at Photobucketodgovaraju na izazove otvoreno i trenutačno.Instiktivne su, nestrpljive i hirovite. U seksu su veoma zahtjevne, a nježnost, mašta i udvaranje imaju važnu ulogu i preduvjet su izljevima strasti, koji im nisu strani.
Kratak i lagano izbočen nos daje profilu mačji izgled, a govori o samotnoj osobi koja će skupinu prihvatiti samo u ulozi vođe. Želi biti u središtu događanja, a odobravanja i laskanja veoma su joj ugodna. Kad je riječ o seksualnim odnosima, ovakva se osoba mora osjećati neodoljivom i tad će se truditi kako bi dla sve od sebe. Sklona je promjeni partnera čim osjeti nedostatak ljubavne strasti.
Kratak i tanak nos sa šiljastim vrhomokrenutim uvis tipičan je za osobe sklone zavođenju. One će se poigravati partnerom držeći ga u stalnoj neizvjesnosti i napetosti kao mačka miša. Za njih je seksualni odnos točno proračunata igra kojoj je cilj zadovoljstvo pobjede, a to je trenutak kad ona prestaje.
Odnosi s drugim osobama prožeti su nekom ironičnom lakomislenošću i željom za zavođenjem.
SLIJEDI: DUGAČAK NOS:

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se