Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

srijeda, 25.11.2015.

Erotske priče - Izgubila sam nevinost prvi dan faksaPredavanja na fakultetu konačno su počela, znala sam da to mora biti moja godina. U srednju školu vozila sam se svaki dan u Split i moji roditelji, koji su raspored sati znali boje nego ja, u točno određeno vrijeme očekivali su moj povratak kući. Tako je bila isključena svaka mogućnost da im koji put slažem i pođem s nekim dečkom.

Starim autobusom tako sam se svaki dan na vrijeme vraćala u moje selo i bilo me sramota same sebe da sam maturirala, a da još nisam okusila kurca. Noću sam često sanjala da se nalazim u različitim pozama sa snažnim muškarcima, a potom mi se činilo da sam vulgarna, nemoralna i tko zna šta još. Ali, ipak sam odlučila da se poševim prvom prilikom koja mi se pruži.
Nisam očekivala da će se sjajna prilika ukazati tako brzo. Išla sam kroz studentski dom i raspitivala se hoće li tko ubrzo iseliti pa da zauzmem njegovo mjesto. Izgubila sam dva sata bezuspješno zavirujući kroz bezbrojna vrata. Blok "C", soba 206. Ušla sam i odmah počela:
- Hoće li tko možda ubrzo ...

Tip me u čudu pogledao, jer očigledno nije očekivao moju posjetu ili se možda zaboravio zaključati. Sve se dogodilo u trenutku. Sjedio je za stolom i držao ga u desnoj ruci. Vidjela sam da mu je jako velik, ali prije nego sam ga stigla dobro i pogledati kroz zrak je u dva jaka mlaza poletjela bijela tečnost i završila na podu pred mojim nogama.

>> PROČITAJTE CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, nevinost, faks, studenti

- 12:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 24.11.2015.

Erotske priče - Orgije na zabaviZnao sam da privatne zabave, kao sto je ova na kojoj sam se te veceri nasao, uglavnom imaju za cilj upoznavanje mladih, pijanih naivki i lukavih organizatora, no, ono sto me ondje docekalo nadmasilo je sva ocekivanja. Tek sto sam sjeo u udoban naslonjac i otvorio limenku piva opazio sam kako u jednom sjenama sakrivenom, ali jos uvijek prilicno pogledima izlozenom kutu, dvojica mojih poznanika oblijecu oko privlacne i ocito vrlo pijane crvenokose gosce, vidio sam kako joj jedan od njih polako zadize minicu, dok joj je drugi njezno, ali odlucno raskopcavao bluzu. Nemirno sam se vrpoljio u naslonjacu, osjecajuci da moj kurac zeli eksplodirati, a Ivan i Slaven nasli su se u slicnoj situaciji jer se njihova odabranica nasla na koljenima s oba kurca istovremeno natrpana u ustima. Uzbudio sam se i grubo uhvatio svoju novu poznanicu za kosu pa ju privukao nanize, prema svom zezlu, gurajuci joj ga u usta. Svidjelo joj se i zustro ga je obuhvatila punasnim usnama, zestoko lizuci i sisajuci.Ocekivao sam da ce se ona usprotiviti, no, umjesto toga posegnula je objema rukama za njihovim patentima, otkopcavajuci im paralelno traperice. Vec u iducem trenutku njene su bijele gacice kliznule na tlo, a pozudne ruke pohodile su bujan crni grm sred njenih prepona. Nije niti kosulja mnogo duze opstala, pa su joj i zamamne sise uskoro zalelujale oslobodjene grudnjaka. Jedan od muskaraca, Ivan, zavlacio joj je vjesto prste u mokru picu, a drugi, Slaven, oblizivao joj je otvrdle bradavice, dok je ona zabacila glavu unatrag, tiho uzdisuci.

Dok sam ocarano promatrao ta zbivanja, pitajuci se ima li ondje mjesta i za u meni razbudjenog jebaca, neka je, potpuno mi nepoznata djevojka, sjela do mene i bez rijeci, kao da je sve vec odavno dogovoreno, raskopcala mi zatvarac na hlacama, pa polako izvadila moj ud, i, gledajuci i sama troje neukrotivih sevaca u kutu prostorije, stala zivo mi drkati, istodobno milujuci drugom rukom svoje medjunozje.


PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, orgije, zabava, grupni seks

- 16:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.11.2015.

Erotske priče - Je li te i on tako ševioBilo je toplo u tom autu, motor je tiho i jednolično brujao, po staklima je šutljivo padao snijeg..a ja sam sjedila nepomično..zavaljena u udobno meko sjedalo..preoskudno odjevena za hladnu zimsku noć, tek pristigla iz nekih toplijih krajeva i užasnuta nenadanom zagrebačkom zimskom atmosferom Dočekao me pred autobusom , šutke uzeo moje torbe i pričekao da sjednem do njega. Stisnutih nogu, s rukama zagnjurenim u krilo, lagano sam se tresla..od zime..od skrivenih pogleda koje sam osjećala kako me pale s moje lijeve strane. Šutjeli smo..oboje smo cijelo vrijeme šutjeli..a onda je njegova ruka lagano dodirnula moje bedro..topla velika ruka na mojoj nozi..dodirnula me i ostala ležati..svaki prst sam osjetila..a toplina se počela širiti mojim tijelom..lagano je razmicao moje noge..ili sam to nesvjesno činila ja? Ruka je sada bila ispod moje male haljinice i dodirivala golu kožu mojih bedara..lagano je kružio prstima oko mojih samostojećih crnih čarapa..polako..tako prokleto polako se pomicao prema gore..i sve bez riječi, očiju uperenih na cestu pod nama..znao je gdje sam bila..odakle sam doputovala..znao je da sam se jebala prije samo nekoliko sati i da još sva mirišim na onoga prije njega..boljelo ga je to..ali i palilo..luđački ga je palila pomisao da će me sad on jebati, makar u autu.. zadrhtala mu je ruka na mojim gačicama..a ja sam odjednom zarobila tu ruku svojim tijelom i sagnula se..zaronila glavu u njegovo krilo i rastvorila put kroz hlače do njegove gole kože..ledenim prstima sam ga uhvatila i izvukla van..a onda sam ga cijelog progutala..bio je već tvrd i tako napet, tiho je uzdahnuo kad je osjetio moja topla usta kako ga uvlače duboko u sebe..lagano sam ga sisala, pa onda liznula, kružila jezikom oko glavića, pa ga opet ugurala duboko do grla, počeo se tresti, počeo je kočiti..a onda je jednostavno stao..neka mirna ulica..neka busna stanica, pogašena svjetla..samo motor i dalje tiho svira. Gurnuo mi je glavu grubo, još više na sebe, osjetila sam glavić u mandulama, nisam mogla disati, a onda me podigao sa sebe..spustio moje sjedalo i odgurnuo me na njega..

PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske priče, ševiti, istinite priče, pusica

- 21:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Erotske priče - Upoznavanje na internetuPoslije tih dana provedenih zajedno svakog trenutka smo mislili jedno na drugo ili su dolazile poruke, ili razgovori putem telefona ili smo bili na yahoo. Razgovori su bili sve slobodniji, jedan dan došao sam kući napravio sendvič i otišao da provjerim mail. Poruka : Mili večeras te čeka iznenađenje.


Kakvo iznenađenje razmišljao sam grozničavo, što bi to moglo biti, a vrijeme je prolazilo puževom brzinom. Nisam mogao gledati TV a ni biti na jednom mjestu, mehanički sam obavljao kućne poslove tek toliko da mi prođe vrijeme. Nekako sam dočekao 22 sata i vrijeme kad je kući kompjutor je bio upaljen a ja ulogiran na yahoo. Pojavila se skoro u minut točno, nestrpljenje me je izjedalo, reci, kaži, pokaži o čemu se radi tipkao sam nestrpljivo. U tom trenutku pred oči mi iskoči aplikacija na kojoj sam makinalno pritisnuo OK ne gledajući o čemu se radi, samo da doznam što je to smislila. Pred mojim očima se odjednom upalila slika, gledao sam u Anin simpatični nosić kako mi se cereka u lice. Kupila je web kameru i uključila je. Sjedila je uz kompjutor u tankoj kućnoj haljini i smješkala se sva sretna u objektiv, koji je to sve prenosio do mog monitora. Zahvaljujući 128Mb grafičkoj slika je bila zavidne kvalitete i tek pri brzim kretnjama se vidjelo da je to web kamera. Polagano me je počela mučiti otkrivajući ramena pa onda grudi, kurac je zato odmah počeo bujati u gaćama. Pokušao sam je zaustaviti ali Anu nije bilo briga, ona se igrala sa novom igračkom.

Ustala je iza stola i skinula ogrtač, sijevnula je njena obrijana pička, kurac mi je tukao kao lud, i bilo je jako teško kucati pri tom. Postavila je kameru u poziciju da joj se vidi pička, i počela je obrađivati prstom. Poludio sam od uzbuđenja, skinuo bokserice i oslobodio svoj kurac, stisnuo sam ga tako snažno da mi se zacrnilo pred očima. Ana je jednako trljala svoju pičku koja se već sjajila od sokova koji su tekli iz nje, počela je trljati i klitoris koji se mazno protezao izvan usmina, bože kako sam ga želio uzeti u usta. Uvlačila je polagano jedan prst u svoju vlažnu pičku, a onda i dva zajedno stenjući pri tome jako. Već smo ranije instalirali mikrofone tako sa se je moglo čuti kao da smo jedno uz drugo, kurac mi je pulsirao prijeteći erupcijom u svakom trenu. Pustio sam ga na miru da vidim što to Ana ima na umu, iz pičke joj je već teklo a ne curilo, a ja sam gutao knedle od uzbuđenja. Sa stola pored kompjutera zgrabila je bananu, koja je očito bi bila slučajno, i počela sa njom prelaziti preko mokre pičke, izazivajući me do krajnjih granica izdržljivosti. Uz to sam je i jasno čuo kako stenje:

PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, upoznavanje, online, internet

- 12:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.11.2015.

Mama došla kući i našla kćerku sa dečkom - VIDEOOvo se ne događa svaki dan, kćerka je ulovila tipa u diskoteci,dovela ga doma da bi proveli noć zajedno, u jednom trenutku mama došla kući i ulovila kćerku sa tipom, što se desilo pogledajte u videu

Oznake: mama i kćer, video, ulovila kćerku

- 21:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Erotske priče - Moja najbolja prijateljicaAna, moja istinska, iskrena prijateljica, bila je više nego razočarana kad je, kako to obično biva, zadnja u nizu osoba iz našeg društva saznala da je suprug vara. Naročito su je pogodila dva aspekta te prevare, koja su se očitovala u činjenici da je i žena s kojom je to činio bila osoba od njezina povjerenja, zajednička nam prijateljica, ali isto tako i, kako mi je povjerila, spoznaja da je vara muž kojem je u svemu, pa i u seksu, na sve načine željela ugoditi. Ispričala mi je, vezano uz to, kako je njezin suprug strašno guštao na dobar felacio, posebice ako bi taj čin bio ukupan seksualni akt, odnosno ako bi se njime dolazilo do njegova svršavanja i tu stalo, bez ikakvog daljnjeg tijeka koji bi uključivao i njezin orgazam. I Ana bi, kazivala mi je, beskrajno puno puta pristajala na takav slijed događaja, čak ga i poticala, kako bi njezinom dragom bilo lijepo i kako bi, mislila je, ostao zauvijek samo njen.

Slušajući je kako gotovo sa zanosom priča o odanosti suprugu, bez obzira na iskustvo koje upravo proživljava, pomislila sam, doduše ne bez grižnje savjesti, da bih je na sličan način mogla i ja iskoristiti, da ne kažem zloupotrijebiti. Ana, znala sam to pouzdano, niti ne sluti da svoje djevojaštvo od preko trideset mogu zahvaliti ili pak spočitnuti biseksualnoj orijentaciji, u kojoj su izraženiju naklonost imale pripadnice ljepšeg spola, posebice one aktivne, one koje su više voljele pružati nego primati užitak.
Predložila sam Ani da prespava kod mene, obrazlažući kako će joj prijateljsko čavrljanje do kasno u noć zacijelo pomoći da lakše prevlada prvi dan teške emotivne krize. Ni ne sluteći kakvu joj zamku spremam bezglavo je uletjela u nju, zaplela se u mrežu iz koje se, sada sam već bila duboko uvjerena, neće tako lako izvući.

PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske priče, najbolja prijateljica, lezbike

- 20:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Erotske priče - Najbolja jebačina za vrijeme menge„Imam jednu odličnu i jednu groznu vijest, koju ćeš prvu? Daj groznu. Dobila sam mengu. A koja je onda odlična? Možemo se vidit večeras!“ Redale su se poruke jedna za drugom, a ja još nisam bio siguran da će Spalatica doći „na megdan“ Albatrosu. A i ako dođe popit ćemo kavu, to je valjda po defaultu kod prvog sastanka. Za kavu menga ne smeta, mislio sam, ali sam se ipak nadao da će se osim poruka o seksualnim afinitetima Spalatici svidjeti i fizička dimenzija obzirom da sam stariji od nje dobrih petnaest godina. Vrtim sve mogućnosti kao da mi je šesnaest, stvaram scenarij u glavi, ako ovo, ako ono, jebem ti imam tremu od Spalatice. Ma daj, znaš dvjestopedesetišest tehnika za samokontrolu, govorio sam sam sebi. Hmmmm da, odgovaram, ali ONA me se dojmila, ONA je nešto posebno, i kao što sam ja rođen spreman na sve, tako je ONA rođena za izludit muškarca, za vodit igru, za seks, za sve……


Počela je odgađati vrijeme susreta, za sat, za dva, imam obaveza, pa doma u kadu, ali što kasnije dođem, duže ćeš me imati…. Njen glas zvonio mi je u ušima, sad umiljato, sad strogo, kao da će me odjebati, pa mazno, da se rastopiš, palila me na daljinu, poticala maštu tako da sam s lakoćom podnosio čekanje. Osjećao sam njen seksipil, njenu požudu kroz valove, umišljao da sam Jeremy Irons u „Požudi“, nadao se da će i ona mene razumjeti i prihvatiti, valjda će shvatiti da je moj guru. Protrljao sam kurac i jaja preko hlača da se uvjerim da je sve na mjestu. I bilo je….
Čekala me na dogovorenom mjestu. Otvorila vrata auta i sjela. Dobrodušni smješak vragolanke, dvije žeravice umjesto očiju, u njima radost i kurac. Daaaa kurac iz njih viri.

- „Di ćemo?

- Ajmo se spustit na plažu.

- Ne bi, ajmo na kavu, znam jedan zabačeni kafić.

- Ajmo.“


Vozim, a ona priča. Ugodno je slušat. Priča zanimljivo, povezano, ne ispušta ništa, sočno spominje kurac u pički, u ustima, ševu na sve moguće načine, uostalom mnogi su pročitali…..
Došli smo, ali nema mjesta na parkingu. Sreća. Vratimo se na parking kod lučice, tamo mi je brod, pa ću ti pokazati kabinu iznutra, mrmljam pizdarije, a ona prihvaća. Parkiram u mrak, a ona ne prestaje. Mogu je slušati satima, ali drugo mi se vrti po glavi. Želim je pojebat i to što prije i što žešće. Jebe mi se za mengu, ne obožavam krv, ali mi ne smeta. Ali kurac, spustim joj ruku na koljeno, a ona je elegantno makne i nastavi s pričom. Smije se na neka moje fore ali ne jebe dodire i maženje. Glupane, to ti je trebalo biti jasno od početka. Popravni se ne daje tako lako, žene su u tome nemilosrdne. Ako je ne pojebeš kako spada prvi put, drugu priliku nećeš dobit. I Amen. Newtonovi aksiomi, Kirchofova pravila, Ohmov zakon i TO.

- „A di ti je brod?“ čita ona moje misli, mašta i njoj radi, požuda je jača.

- Idemo.


Otključao sam kabinu, ušli smo unutra i legli na ležaj. Jebem ti mengu kaže ona, a i ja mislim isto. Grudi su joj tvrde. Leži na leđima, mijesim joj sisu, jednu pa drugu i jezikom se približavam vratu. Ugrizao bih je za vrat, ali se suzdržavam. Grudnjak povlačim prema dolje, tražim bradavice, a ona pomaže. Jedre grudi, poželjne, željne dodira i ugriza. Grickam bradavice, vidim da joj lagana bol ne smeta, dapače. Grizem jače, a drugu štipam i potežem. Vrpolji se Spalatica, rukom je dotičem po bedrima i između bedara, hvata me za glavu i ljubi, volim takav ugriz za usnu, baš takav, možda malo i jači, okus joj je sladak, usisao bih taj jezik i držao ga zarobljenog, vrtio po ustima. Kurac mi je napet, otkopčavam se i spuštam hlače samo do koljena. Nemam vremena ni prostora, želim je, želim ga zabiti u nju.

PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske-price, najbolja jebačina, nove erotske priče

- 15:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Erotske priče - Šef me kaznio njegovom batinomIma nesto u njemu kad me pogleda, kad jezikom lizne cigaru i zaustavi svoj pogled na meni…Dugo su mi zbog njega bile vlazne gacice nocu, masturbirala sam zamisljajuci kakav mu je… posle dana provedenih sa njim kad bih stigla kuci nisam mogla da spavam od bola u picki i do jutra sam tri ili cetiri puta jako svrsavala, uh kako sam drkala picku na njega. Medjutim, on je bio moj sef, ja obicna sluzavka. Doduse, mislim da me je zaposlio jer sam mu se umiljato ali i pomalo drsko smeskala i na razgovoru sam nosila tesnu majcu na kojoj su mi se ocrtavale bradavice.

To vece je trebao biti prijem u njegovoj kuci, bilo je tu puno posla, a njegovoj zeni sam bila trn u oku…uopste me nije podnosila. Prvo su dosli njegovi poslovni patneri na dorucak i cula sam jednog da kaze: Zasto vi drzite ovu sluzavku, hej, mislim da znam….imam utisak da kad te pogleda da bi te jebala.

U tom trenu sam se zbunila i ispustila ceo poluzavik na pod… On je bio uzasno besan, rekao mi je da spremim svoje stvari i da ce me i kazniti. Sacekala sam ga u njegovoj sobi…imao je predivan ogroman krevet, ogroman balkon i ta soba je gledala na citavo dvoriste…iz nje se ulazilo u kupatilo koje je imalo i ogromnu kadu. Prvo je usla njegova zena u sobu a za njom i on. Rekao joj je da ode u kupatilo i da se ubaci u kadu, a da ce mi on izreci kaznu. Cim je ona usla u kupatilo i odvrnula vodu, on je skinuo pantalone…i oh, kakav kurac ima pomislih ali sam se pravila da ne gledam..

- Rekao je Pridji ovamo! Sada cu te jebati tako jako da ces videti, kaznicu te najstrasnije, imam da ti ga nabijam….i da nisam ni cuo da uzivas jer cuce nas moja zena a onda cu tek da te razjebem..

Prisao mi je sa ledja, ruke spustio niz grudi, a onda ih obgrlio jednom rukom…koliko su narasle nije mogao da ih obujmi…a drugom rukom je dodirnuo crtu iznad moje picke i sapnuo:

PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske-price, nove price, sef me kaznio

- 13:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 21.11.2015.

Erotske priče - Muževog prijatelja koristim kao seks partneraImam 34-i godine,plavusa sam srednje visine 176 cm,mozda i visoka za zenu.
Udala sam se za covjeka starijeg od mene zbog zivotne agsistencije.Covjeka koji ima 54-i god,veoma situiranog i bogatog.Zivimo u Becu u Austriji.
Zivot nam je idila,imamo sve sto se pozeljeti moze.Sa ljubavne strane nije bas tako,nas seks nije ni blizu koji je meni potreban u ovim godinama.Svaki put kad se izazovno obucem i pocnem da mu ljubim penis,sav se uzbudi i stavi mi ga zatim svrsi za pet minuta.Uvijek ostanem onako vlazna,pa se lagano diram po mokroj i zeljnoj picki.A iz nje curi sok,mirisni sok koji bi rado natopio neki dobar kurac koji bi me napokon napunio do kraja.Cesto sam sanjarila o nekom mladjem muskarcu sa velikim kurcem,kako mu ljubim ogromnu glavu,kako ga stavlja u moju navlazenu pickicu.Cesto tako dirajuci svoju pickicu i svrsim.Volim izazovnu garderobu ali moj muz nevoli,ljubomoran je.Spavam u prozirnoj spavacici bez gacica i grudnjaka,tako se mogu dodirivati koliko hocu.Muzov kurac nije velik a nije ni mali,ali sta cu kad se popali i brzo svrsi.Zivimo zajedno vec dve godine ali nismo vjencani.

PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske-price, seks partner, isitine priče

- 04:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.11.2015.

Erotske priče - Kako je lijepo započeti radni dan tucanjem u kancelarijiToplo letnje jutro. Probudila se oznojena, vruceg tela. Protezala se gola, mekana, sva podatna, a zeljna jutarnjeg mazenja. Budila se do kraja milovanjima tela, prolazeci dlanovima preko vitkih nogu, krila i cvrstih dojki. No, nije bilo mnogo vremena. Valjalo je na posao. Istusirala se i posla njegovom ulicom, uz reku nad kojom je pirkao vetric, dok su se zalosne vrbe ogledale u vodi.

Bila je zgodna plavusa u laganoj zelenoj haljini s dubokim izrezom na ledjima, koja su vec bila preplanula od suncanja. Svaki korak otvarao je razrez sve do bedara. Ruke su joj bile gole. Bila je privlacna i izazovna, a svesna i sama toga.

Sustigao ju je automobilom na kraju ulice u kojoj je stanovao. Povezao ju je. Bili su ljubavnici vise poljupcima, pricom i stihovima, no telom. Ali, danas je bila neodoljiva. Pozvao ju je na ranu jutarnju crnu kafu u svoju kancelariju. Radili su u istom preduzecu.


Na poslu, ona se presvukla u belu radnu odecu, ispod koje je imala samo male, bele gacice, cija je uska traka medju nogama jedva prekrivala podsisanu i oblikovanu sumicu njenog Venerinog brega.

On ju je vec cekao sa smeskom. Pruzili su si ruke, isprepleli prste, a onda je bila privucena uz njegovo telo. Ljubili su se. Sedela je u naslonjacu, dok je on zakljucavao vrata, a potom bio uz nju, na kolenima i ljubio joj lice, usne i noge, kad je zadigao haljinu. Krao se dlanovima prema preponama. Mrmljao joj je nezne reci onim svojim sonornim baritonom, zbog kojeg ga je zvala Lepi glas. Raskopcao joj je haljinu na grudima i ljubio joj tople, oble, cvrste grudi, naslanjao lice na njih, a ona mu je mrslia kosu. Bio je nadrazen. Na pantalonama se videla nabreknutost njegovog uda.

Odgurnula ga je i pozelela kafu. Vec je cekala. Sedeli su svako u svom naslonjacu, pijuckali crnu tecnost i gledali se. Ona ga je gledala izazovno, lizala i grickala kockicu secera, oblizivala svoje usne, mazno mu se smesila. I on nije mogao da izdrzi, evo ga, vec je opet bio uz nju. PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske priče, radni dan, nove priče, kancelarija, seks

- 12:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2015  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Studeni 2015 (13)
Kolovoz 2015 (1)
Svibanj 2015 (2)
Travanj 2015 (7)
Travanj 2013 (4)
Listopad 2012 (1)
Rujan 2012 (5)

Erotska društvena mreža

  • Erotska društvena mreža Pusica.com
    Jedini portal sa potvrđenim realnim članovima
    Svaki dan Vam nudimo nove erotske priče,
    portal broj 1 sa amaterskim seksi filmovima

    www.pusica.com

Erotske priče na Pusica.com

Amaterski pornići

Albumi slika - Grupe

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se