Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

ponedjeljak, 01.10.2012.

Erotske priče : Prijatelj mog muža

Danas je opet na programu ta prokleta fudbalska utakmica. Najradije bih zbrisala iz stana, ali mi je opet nekako bilo neugodno, jer ipak je Marko nas gost i to prvi put.
Po zahtijevu mog supruga, koji je bio nesto nizi i dosta krhkije gradje od Marka, spremila sam im nesto hrane uz pivo s kojim se moj muz snadbio vec u jutarnjim satima.
Soba u kojoj smo sjedili imala je dvosjed i trosjed koji su priljubljeni jedan uz drugog cinili slovo L. Marko je sjedio na trosjedu, direktno okrenut prema televizoru, dok smo ja i muz sjedili na dvosjedu jedno do drugog, pa smo tv gledali malo iskosa.
Utakmica je pocela i ja sam , koliko god mi to bilo mrsko, pokusala praviti im drustvo u gledanju utakmice.
Obucena u kratku crnu suknjicu i istu takvu majicu kratkih rukava pokusavala sam se prisiliti da sa zanimanjem posmatram utakmicu.Majica je bila dosta tanka pa je crvena boja mog grudnjaka malo „probijala“ kroz crnilo.
Proslo je nekih 10-tak minuta od pocetka utakmice. Marko i moj muz su pili pivo, nazdravljali, mezetili i naravno komentarisali desavanja na terenu.
Ja sam sve manje imala strpljenja za buljenje u ekran pa sam nervozno pusila cigaretu, s vremena na vrijeme prebacujuci nogu preko noge.
Kada sam pripaljivala sljedecu cigaretu kroz onaj prvi dim sam spazila Markov pogled koji je bio fiksiran ka, u tom trenutku, mojim blago razmaknutim koljenima. Odmah sam skupila koljena jedno uz drugo.Cim je primjetio da je otkriven Marko je ponovo uperio svoj pogled u televizor. Naravno moj muz nije nista primjetio jer je „ne trepcuci“ posmatrao utakmicu. Povukla sam jos koji dim, i pravivsi se da i sama posmatram utakmicu, pokusala uhvatiti Markov pogled. Mozda je ono bilo..slucajno. Ne, nije. Cim je posmislio da sam udubljena u gledanje tv-a Marko je ponovo skliznuo pogledom niz moje lice, majicu, da bi ga ponovo „zakovao“ na mojim koljenima. Svjesno ili ne, blago sam ih razmaknula pogleda uperenog prema televizoru. Marko je sve vise bacao pogled ka meni, mnogo vise nego prema tv ekranu. Mislim da ga je utakmica sve manje zanimala. Za razliku od mog muza koji bukvalno nije odvajao pogled od televizora.
Naravno da mi je kao udatoj zeni od 36 godina imponiralo to sto me barem 10-tak godina mladji muskarac prosto guta pogledom, kada god misli da ja to ne primjecujem.
A primjecivala sam i te kako.
Jos malo sam, naravno „nehoticno“ razmaknula koljena dopustajuci Marku da istrazuje unutrasnjost mojih bedara. Inace sam osoba koja voli tako malo flertovati sa muskarcima, zavoditi ih rijecima ili pokretima tijela, ali nikada nisam isla dalje od toga i ponosila sam se s tim da nikada u zivotu nisam prevarila svog muza, pa cam ni pomislila na to.

PROČITAJ CIJELU PRIČU
- 12:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.