Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Kolegica sa posla

Erotske priče – Prošla su tri dana od kako sam istrljao Gitin klit, a ona mi ga popušila. Na poslu uopće nismo komunicirali osim poslovnog dijela.
Treći dan mi je došla poruka: ‘Dođi popodne do mene doma’ i slika njene pice. Kurac mi se odmah počeo dizati, pa smo se dogovorili da dođem oko 18 sati.
Kad sam stigao parkirao sam iza kuće da se ne vidi auto sa ceste, pa ušao unutra. Gita je ponovo bila u onom ogrtaču, a kad sam ju zagrlio i poljubio osjetio sam miris parfema, ili je to bio neki mirisni gel za tuširanje. Rekla mi je da se raskomotim, pa sam poučen prijašnjim iskustvom, skinuo sve sa sebe i izvalio se na trosjed.
Gita nam je poslužila piće, pa se sjela kraj mene i odmah stavila ruku na moj kurac. Milovala ga je dok smo se ljubili i on je sve više rastao u njenoj ruci. Ja sam zavukao ruku pod ogrtač i našao jednu njenu sisu i počeo ju milovati. Kako je samo bila čvrsta, napete bradavice, pa više nisam izdržao, već sam joj skinuo ogrtač i privukao ju k sebi. Počeo sam joj ljubiti sise dok mi je ona mrsila kosu lagano stenjući da me izludi. Spustio sam ruku u njeno međunožje, a ona je samo raširila noge, pa sam prstima ušao u njenu picu. Kako je samo bila mokra i vruča. Stenjala je sve glasnije dok sam prstima istraživao njenu rupicu. Pročitaj cjelu erotsku priču

Post je objavljen 01.07.2017. u 07:02 sati.