Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

ponedjeljak, 26.06.2017.

Volim starije i iskusne muškarce

Erotske priče - Friško razveden, ušao u četrdesete i svijet pred mojim nogama, tako nekako sam se mogao opisati. Počeo sam opet izlaziti i ubrzo sam opet bio okružen ženama. Izgledao sam odlično i bio u izvrsnoj formi, tako da mi to i nije bio neki problem.



Jedan dan mi je frendica, koja je bila vlasnica jednog kluba, rekla da priprema neku zabavu, ništa tematsko, ali da će biti ludnica pa da navratim. Bio je petak i ja se spremio, te upicanjen stigao u klub. Bilo je tek 22 sata i još se nije popunilo. Odmah sam se javio Snježani, vlasnici, te nakon pića sa njom otišao malo do plesnog podija, gdje je već bila mala gužvica, čisto da se malo razgibam. Ni sam ne znam kako, ali ubrzo sam bio uvučen u sredinu podija i izvijao se sa još par prekrasnih cura. Znao sam da su neke od njih animatorice ovdje i hostese, ali mi je bilo svejedno, bilo mi je zabavno.



Nakon nekih dvadesetak minuta sam odlučio otići za stol, malo da predahnem, pošto je večer tek počela. Zavalio sam se u separe, a za menom su došle i dvije cure koje su plesale na podiju samnom. Upitale su da li je slobodno, pa kad sam rekao da je, zavalile su se kraj mene. Pročitaj cjelu priču

Oznake: erostke price, erotske priče, iskusni muškarci, porno priče, sex, seks priče, seks u troje, trojka, jebanje

- 00:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.