DVD Vrbovsko

četvrtak, 28.02.2008.

Godišnja skupština DVD-a Vrbovsko

Dana 22.02.2008. ,
DVD Vrbovsko održalo je svoju redovnu 118 godišnju skupštinu koja se odvijala u prostorijama DVD-a Vrbovsko ... Uz članove DVD-a Vrbovsko skupštini su prisustvovali brojni DVD-ovi , pred. VZPGŽ Hinko Mance te ostali uzvanici.
Izložena su razna izvješća od 2007. godine i izneseni su planovi za 2008. godinu.
Između ostalog u planu nam je nabavka novog vozila i osnivanje JVP-a.

Evo par slika :

Image and video hosting by TinyPic
za vrijeme trajanja skupštine

Veselica :

Image and video hosting by TinyPic
dok je sve bilo pod kontrolom

Image and video hosting by TinyPic
zagrijavanje

Image and video hosting by TinyPic
zapovjednik iskušava svoj vokal

Image and video hosting by TinyPic
zapovjedništvo

Image and video hosting by TinyPic
dosta pijače

Image and video hosting by TinyPic
budućnost i iskustvo

Image and video hosting by TinyPic
zar je već zora ??

Foto by AlkY
- 17:09 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 27.02.2008.

Požar suhe trave

Danas je DVD Vrbovsko imalo još jednu intervenciju gdje je opet gorila suha trava. Oko 13h na znak sirene okupila se operativa DVD-a te se zaputila na požar sa 2 vozila (MAN i Nissan). Bio je to jedan od većih ovogodišnjih požara, koji se potpomognut jakim vjetrom brzo širio. Izgorilo je cca 1000x1000 metara suhe trave. U gašenju su sudjelovali još DVD Moravice te DVD Lukovdol, a požar je gasilo ukupno 22 vatrogasca.
- 19:22 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.02.2008.

Još jedan u nizu...

Kao što već pretpostavljate, DVD Vrbovsko izašlo je na još jednu intervenciju. I ovaj put je gorila suha trava. Dojavu smo primili 18:44 te smo bez znaka sirene izašli sa 4 vatrogasca i vozilom Nissan na intervenciju. Pomogla su nam dva člana DVD-a Moravice sa kombijem TAM. Požar smo vrlo brzo lokalizirali i ugasili, no površina zahvaćena vatrom je bila veća. Zbog mraka nije se moglo točno uvtrditi, ali po procjeni zapovjednika je gorilo nekih 1000x1000 metara suhe trave, niskog raslinja te je prijetila opasnost širenja u šumu.
- 21:14 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 23.02.2008.

Nova intervencija

Dana 23.3.2008. DVD Vrbovsko izašlo je još na jednu intervenciju gdje je gorila suha trava i nisko raslinje. Na dojavu od PP Vrbovsko da gori suha trava u mjestu Nadvučnik, zapovjednik DVD-a je odsvirao sirenu, a igrom slučaja u DVD-u su već bila 4 operativca. Izašli smo sa dva vozila (MAN i Nissan) i 8 vatrogasaca. Gorilo je 150x50m suhe trave, požar smo vrlo brzo lokalizirali, a odmah potom i u potpunosti pogasili.

Slike sa intervencije:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
- 17:30 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 20.02.2008.

Intervencije

Dana 18.2.2007. DVD Vrbovsko moralo je intervenirati na dva požara otvorenog prostora.
Prva intervencija bila je na Hambarištu, gdje je gorila suha trava bez nadzora, te je izgorilo podosta suhe trave, dok je druga bila u Lukama, no tamo intervencija nije bila potrebna pošto je po dolasku vatrogasaca požar već bio ugašen.
Kao što vidite i kod nas u "hladnome" Gorskom kotaru već je počela sezona požara na otvorenom prostoru, poglavito suhe trave i niskog raslinja.
Puno pozdrava iz Vrbovskoga!
- 10:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se