/

petak, 12.01.2018.

Domace knjige

Sretna nova!
Manje stresa, a vise zabave zelim svima! Vise sna, vise fine hrane, vise prirode, vise para,vise knjiga.

Kad smo kod knjiga, imam novu foru. Shvatila sam da ne citam domace stvari, pa sam odlucila uzeti neke od relativno nedavnih knjiga koje su se dosta spominjale. Evo sto sam nase procitala u zadnjih mjesec-dva.

Ivica Prtenjaca - Brdo

Prica o tipu koji je izgorio u velikom gradu i otiso na brdo da se malo dobije.
Fantazija mnogih ljudi. Zgodna pricica s povremeno divnim liricnim recenicama. Za citanje u busu kad se vozis na more. Ili mozda pod dekom u dubini zime, kad se moras podsjetiti da je ljeto postojalo i da ce opet doci.

Ankica Tomic - Damen kapric
Neobicno. Ne sjecam se da sam citala ista ovakvo prije. Trebalo mi je neko vrijeme da se ufuram, al onda nisam mogla stat.
Sapunica o obicnim ljudima koji vode obicne zivote i provode vrijeme uglavnom govoreci opcenite bedastoce, dok razmisljaju i osjecaju nesto stoto. Zatrpana detaljima,prica se razvija polako, al nekako je opet napeto.
Zgodan kraj.


Ovi autori prvi su mi dosli pod ruku od domacih imena s kratkog to do popisa, a knjige nabavila snizeno. Jos je par stvari u planu, a o njima kad ih pronadjem.

Oznake: knjige, domaci autori, ivica prtenjaca, ankica tomic


- 20:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2021  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          





I don't want to sell anything, buy anything, or process anything as a career. I don't want to sell anything bought or processed,
or buy anything sold or processed, or process anything sold, bought, or processed, or repair anything sold, bought, or processed.
You know, as a career, I don't want to do that.

(John Cusack, Say Anything)




Stats Creative Commons License
candy store by Candy Kane is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Croatia License.