Serie A i Serie B

27.06.2009., subota

Juventus u ofanzivi na Felipea Mela, ali i na Donadela!

U Juventusu ovih dana, što se tiče mercata, sve se vrti oko igrača sredine terena. U prethodnom periodu, "bianconeri" su ozbiljno zagrizli za brazilca u redovima Fiorentine Felipea Mela, koji bi ih koštao oko 25 milijuna Eura. Stvar oko prelaska Mela bi se znatno olakšala u slučaju da Marco Marchionni pređe u Fiorentinu, što je vrlo izgledna stvar. Osim toga, Marchionni je oduvijek bio ljubimac, odnosno želja trenera Fiorentine Cesarea Prandellija da trenira Marchionnija. No, danas se pojavila glasina da će Juventus dovesti Donadela, još jednog igrača sredine terena iz Fiorentine. Eventualni transfer Donadela u Juventus bi također ulazio što se ekonomskih faktora tiče u prelazak Marchionnija u redove "ljubičice". Što se pak Juventusa tiče, najizglednija opcija oko kupovine u redovima "stare dame" je Fabio Grosso, koji bi trebao doći iz Lyona. Razgovori, odnosno pregovori oko dolaska Gaetana D'Agostina bi se trebali nastaviti već u ponedjeljak, i taj transfer je realan, tim više što je D'Agostino izjavio da se neće pojaviti na okupljanju ekipe Udinesea, koje je predviđeno za 8.7, kao i da mu je predsjednik Pozzo obećao da će ga prodati u Juventus.

Fiorentina je u poodmaklim pregovorima sa jednim od najzapaženijih igrača na EP za mlade, koje se ovih dana igra u Švedskoj. Marcus Berg, napadač Šveđana je potencijalno novo pojačanje "viola". Corvino je ponudio 10 milijuna Eura Groningenu, klubu u kojem igra Berg, kako bi osigurao predstave ovog igrača u Fiorentini. Za Berga je ozbiljno interesiranje pokazao i Lazio, no Claudio Lotito nije još uvijek načinio konkretan potez.

Od ostalih vijesti, izdvajaju se još neki prelasci ili ostanci u klubovima igrača, koji su bili vodeći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva tih ekipa.

Gianluca Curci, rođeni rimljanin, i bivši golman Rome ostaje i ove sezone u Sieni. Curci je rekao da je sretan što ostaje u Sieni, jer je odlično ambijentirao u toj ekipi.

Adriano Galliani je izjavio da će Edin Džeko danas se susreti s ljudima iz Wolfsburga, i da će se donijeti odluka da li će bosanski reprezentativac napustiti njemačku momčad, i preći u Milan, što je njegova želja.

Lucas Barrios, zvani "Pantera", čovjek koji je nabolji strijelac Čileanskog prvenstva sa 37 golova ( što u aperturi, što u klausuri), je nova meta Lazia.
Lazio je već stupio u kontakt sa menadžerom igrača, kao i sa samim Barriosom. Barrios je inače igrač Colo Cola, i ima važeći ugovor na još 3 godine.

Genoa otkupila ugovor za dvojicu igrača, koji su bili na posudbama, ili su igrali u Genoi. Salvatore Boccheti, lijevi bočni igrač, čiju je polovinu ugovora posjedovao Frosinone, od jučer je u potpunosti igrač Genoe. Također, Andrea Ranocchia, igrač koji je ovu sezonu proveo u Bariju, u potpunosti je igrač Genoe.

S druge strane, Bari je zadržao dvojicu igrača u svojim redovima i za narednu sezonu. Salvatore Masiello, koji je bio posuđen od Udinesea, te Nicola Belmonte koji je bio član Siene ostaju, te će igrati u narednoj sezoni na stadionu San Nicola.

Udinese otkupio od Vicenze ugovor Piermaria Morosinija, potencijalnog reprezentativca mlade talijanske reprezentacije. Klub iz Friulija je platio 500 000 Eura za potpuni prelazak vlasništva ugovora ovog igrača.


- 10:01 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2009 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (57)
Prosinac 2009 (48)
Studeni 2009 (39)
Listopad 2009 (56)
Rujan 2009 (64)
Kolovoz 2009 (87)
Srpanj 2009 (114)
Lipanj 2009 (68)
Svibanj 2009 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi