Možda ovo potakne komunikaciju

01.06.2018.

Voljela bih napisati tekst koji bi bio čitan od strane svih koji čitaju blogove ali kako napisati takav tekst ne znam pa molim sve koji to znaju da mi daju savjet kako takvo to napisati. Možda bih trebala pisati ovakav post da bi potakla komunikaciju

Beba Bebić
19. ožujka
Gospodine Kolakušiću iskreno se nadam da pročitate bar nekoliko objava u grupi koja je otvorena kao podrška Vama i istini koju ste jedino Vi progovorili iako ste sudac a sudstvom vlada državni aparat iako bi sudstvo po pravilu trebalo biti neovisno od politike, ali to kod nas nije slučaj.
Pišem Vam ovaj tekst u nadi da ćete Vi potaknuti ljude da se udruže i konačno masovno izađu na trgove svojih gradova jer zbog neimaštine ne mogu doći do glavnog grada i mirno prosvjedovati i tražiti da se donese hitna izmjena zakona koji nas je zahvaljujući zakonskim lihvarima pretvorio u robove države za koju su mnogi poginuli ili izgubili zdravlje.
Da, znam postoji ovršni ustanak i nekolicina ljudi koja se bori da se ukine ovršni zakon ali treba nam netko poput Vas koji će stati uz nas kada izađemo na ulicu. /copy/.

Možda bih trebala kukati ali ni za kukanje nemam volje.

<< Arhiva >>