Imamo pravo odabira

21.05.2017.

Jučer ona ludnica u centru grada uopće nije bila potrebna, ali gospođa koja već drugu godinu za redom organizira takav skup uistinu ne zna što bi i kako bi skupila masu ljudi pa tako radi druženja i upoznavanja. Koliko je moj blesavi mozak razumio urlikanje na postavljenoj bini tom njenom paradom posred centra grada ona želi da političari donesu i usvoje zakon o zabrani pobačaja što je suludo jer svaka žena mora i ima pravo na izbor za sve pa tako i odlučiti želi ili ne želi abortirati.
Čini mi se da gospođa Markić još uvijek nije shvatila da i silovane žene mogu zatrudnjeti i da za tu neželjenu trudnoću nije kriva žena nego nasilnik a po Gospođi Markić i to je dijete koje ima pravo na život jer je začećem život počeo.
Treba učiti i curice i dečke od početka škole da postoji zaštita koja se koristi prilikom intimnih odnosa pa će se na taj način smanjiti broj abortusa a ne na način kakvim to želi Markić koja samo ovim marširanjem po centru grada skreće pažnju na sebe i ne zna što bi od dosade.

Ja podržavam onu drugu skupinu koja zna da svaka žena ima pravo sama odlučiti dali želi ili ne želi zadržati trudnoću i nije u redu da takva skupina koja samo iznosi istinite činjenice bude privađana prekršajnom sudu jer ipak smo u demokraciji u kojoj postoji sloboda govora i izražavanja.

Poruka muškarcima KORISTITE KONDOME
Poruka ženama TIJELO JE SAMO VAŠE I NITKO UMJESTO VAS NE ODLUČUJE

<< Arhiva >>