četvrtak, 25.05.2017.

Poruka prijateljici

Od kada sam ustala pitam se "do kada ću ja slušati tuđe jadikovke, a svoje dijelim sama sa sobom?"
Žao mi je moje prijateljice, ali ona mora svoje riješiti sama i sama mora o svemu odlučiti. Ja bih postupila drugačije no ona ali čini mi se da njoj odgovara ako je partner laže i vara kada god on to poželi bolje rečeno kada poželi žena s kojom on moju prijateljicu vara.
Kod mene bi on odavna dobio nepovratnu kartu i ja bih krenula dalje jer bih to mogla, ako ništa drugo bila bih sama i živjela punim plućima a ne dozvolila lažovu da me sputava u svemu.

Draga moja moraš odlučiti da budeš jača od njega i prestani slušati njegove laži jer on je osoba koja zna manipulirati a takva osoba tebi potrebna nije. Imaš svojih vrijednosti i počni živjeti život.


(09:43) slobodno reci~> Image and video hosting by TinyPic (1) (?)


srijeda, 24.05.2017.

Kako joj pomoći?

Mojoj poznanici je ponovno dragi nabio rogove pokušavam je ohrabriti da ga odbaci od sebe ali on je uporan kao magare u svojoj laži iako postoji vidljivi dokaz da je proveo dan sa drugom on je pobijedio ponovo, nanio joj bol a ona slušati neće.
Teško je gledati nju kako pati. Dođe mi da toj ženi ja kažem sve o njemu ali ona to ne dozvoljava rađe će trpiti njegove laži nego krenuti dalje. Da ih vežu djeca shvatila bih je a ovako ne razumijem koliko i kako može trpiti te laži osobe koja je sada malo tu, pa onda tamo pored druge.


(19:09) slobodno reci~> Image and video hosting by TinyPic (9) (?)


nedjelja, 21.05.2017.

Po anketama

Interesantne izlazne ankete
BANDIĆ I MRAK u drugom krugu SDP likuje iako su samo koaliari sa HNS jer u stranci nemaju svog kandidata
KERUM i OPARA u drugom krugu Splićani meni dragi shvatili su da im Kerum može voditi divan grad
OBERSNEL i BURIČ u Rijeci vodit će mrtvu trku i u drugom krugu
VRKIĆ I ŠOJAT u Osijeku će netko od njih morati dobro zasukati rukave kako bi Slavonija procvala i zadržala stanovništvo

Izlazne ankete variraju jedan do dva posto ali ovo su kandidati zbog kojih ćemo još jednom zaokružiti jedan redni broj kako veliki gradovi funkcionirali, u svim gradovima su interesantni kandidati i barem meni bit će zanimljivo slušati njihovu kampanju za uvjeravanje biračkog tijela koje će nadam se u drugom krugu izaći malo u većem broju no danas.


(20:53) slobodno reci~> Image and video hosting by TinyPic (5) (?)


<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se