nedjelja, 02.03.2008.

6. dan

Drage moje!

Evo da vam se malo javim. Kao što se mogle primijetiti, čitam vaše blogove svaki dan, aktivna sam na forumu pa se pitate zašto tako rijetko pišem blog?
Iskreno, pravog razloga nema. Jednostavno nisam znala što bih pisala. U vrijeme ispitnih rokova, trebalo mi je snage, nisam mogla biti na jabukama pa sam dva dana pila nes, jogurte i jela jabuke pa dva dana jela i više nego što mi je bilo potrebno i tako tri tjedna. Od utorka sam se vratila na pravi put, tako da mi je danas šesti dan kako sam ponovno na voću, jogurtima i nesu. Prvih par dana sam jela jabuke i naranče, jučer samo jogurte i nes i danas sam popila tri nescafea. Planiram drugi tjedan započeti s tekućinom, znači nes i tu i tamo koji jogurt. Ako ću se osijećati loše, pojest ću neku voćku.
Tjednima sam bila u depresiji, nisam izlazila nikud osim na ispite, koje sam hvala Bogu sve uspješno položila. Barem mi je to išlo. Da ne pričam kako sam zanemarila sve prijatelje, rodbinu i sve što s time ide. Svaki me dan netko zove i pita što je sa mnom, zašto ne dolazim doma barem svaki drugi vikend ako već imam obaveza na faksu.....a ja se jednostavno oglušujem na njihove pozive.....
Pravi razlog mog nejavljanja su ovi nagomilani kilogrami. Čekam bolje sutra kad ću osvanuti mršavija nego ikad. Ne želim da me gledaju ovakvu.....
Počela sam i vježbati, svaki dan sve više, jer čim primijetim promjenu, dobijem volju za još i još.....
Zadnjih par dana me uhvatila neka prehlada, tako da uopće nisam gladna, nemam potrebu za hranom.

Hvala vam svima na neizmjernoj podršci, ne bih uspjela bez vas.
Budite mi vesele i jake, neka vam poticaj bude svaka nova zraka sunca!

Ljubi vas Anabela!


- 18:02 - Komentari (42) - #petak, 01.02.2008.

Novi početak.......

Najdraže, naslov sve govori.
Krenula sam danas ponovno, nije važno po koji put,ali ovo mi je uvijek dalo rezultate.
Moja hrana:
jabuke, nescafe
Koliko dugo:
koliko bude potrebno, 3 tjedna imam u planu, dalje ćemo vidjeti

Hvala vam svima na podršci,volim vas puno!

*Anabella*


- 16:29 - Komentari (81) - #petak, 25.01.2008.

Ne ide, pa ne ide

Drage moje,
što da vam kažem, osim da mi nikako ne ide! Već tjednima pokušavam, točnije od nove godine,ali ne prestajem jesti. Frustracije zbog hrane liječim hranom ?!!

Ovih dana učim po cijele noći i zasad sam sve ispite uspješno položila (barem nešto), a kad ću prestati jesti?
Vidim da je nekima od vas krenulo i sretna sam zbog vas!
Hvala neizmjerno na podršci, ljubim vas!


- 21:50 - Komentari (16) - #utorak, 08.01.2008.

U prolazu...

Drage moje!

Nisam dugo pisala ni komentirala, ali čitam vas svaki dan! Razlog ne javljanja iskreno ne znam, nije da nisam imala vremena ni da mi se nije dalo ,nego sam cijelo vrijeme bila potpuno zbunjena i u nekom svom svijetu.

Dva sam tjedna bila na voću i jogurtima te treći tjedan tekući. Vratila sam se kući nakon ta tri tjedna, jer studiram u drugom gradu i prvi mamim komentar bio je: "Ajme, tebe nema pola"!
Uistinu sam smršavila jer mi je sve visjelo i sva sam se nekako smanjila.Mami za ljubav (a i zbog sebe dakako), pojela sam ručak. Svidio mi se okus hrane nakon tri tjedna i nastavila sam jesti, Tu je bio Božić, Nova godina, odmor od faksa.......
Jučer mi je opet počeo faks i ja i dalje jedem, ne mogu se odvojiti od hranei neprestano mi je umislima. Čista bolesna opsesija. Već tjedan dana sam od sutra na dijeti i nikako da dođe to sutra!
Da napomenem, oept imam velik problema s laksativima i crijevima. Starije leptirice znaju o čemu pričam,a nove neka pogledaju par postova niže. Počela sam piti tonalin ultra, vidjet ćemo.
Krećem s tekućinom opet, nadam se da ću se sljedeći put javiti lakša!

Hvala vam neizmjerno na komentarima podrške,ljubim vas!


- 16:35 - Komentari (62) - #srijeda, 05.12.2007.

Ide nekako..

Hey, najdraže!

Nisam se javljala neko vrijeme jer jednostavno ne stignem! Zauzeta sam na faksu, krenuli su kolokviji, a uskoro će i ispiti. Prekinula sam s mesnom dijetom, bila sam na njoj 5 dana i vidjela da mi ne odgovara. Cijelo sam se vrijeme slabo osijećala . Vratila sam se starom načinu mršavljenja, koji mi je puno lakše za izdržati i prilagođen meni osobno. Krenula sam ponovno od ponedjeljka. Pijem nescafe i jogurte i jedem jabuke i mandarine. Osijećam se dobro zasad, vidjet ćemo dokad ću moći ovako. Neću određivati nikakve ciljeve, nisam se ni vagala, odjeća će mi biti najbolje mjerilo. Eventualno ću vikendom pojesti normalan ručak. Javim ću vam rezultate kad ih primjetim,a vagat ću se vjerojatno oko Božića!

Držite mi se malene, uskoro će Nova, vjerujem da ćemo sve zablistati u novogodišnjoj noći!
Sretno,ljubim vas!


- 17:00 - Komentari (28) - #nedjelja, 18.11.2007.

Sve je u glavi. . . . .

Kao prvo, vidite da imam novi dizajn; puno hvala xx Skin And Bones xx ! kiss

Prošli je post bio kratak, ostavila sam trag tek da vidite da sam opet s vama! Vidim da mnoge zanima što se sa mnom događalo sve ovo vrijeme!? Ajme...puno toga, ali nažalost više lošeg, nego dobroga.
Povukla sam se s bloga, ali sam nastavila put na koji me dovela ana.Cijelo sam ljeto pokušavala izgubiti kilograme, svaki ponedjeljak je bio novi početak. Nažalost, bezuspješno. Vratila sam se na početak, na 58kg, možda već i 59.
Ne, nisam to vrijeme normalno jela, ne sijećam se jesam li u 5 mjeseci pojela 3 normalna zdrava obroka. Obično sam bila na strogom režimu preko tjedna i sve uprskala vikendom. To je rezultiralo s nekoliko kg viška. Vaga je krenula u suprotnom smjeru, prema gore. Nisam imala snage, objaviti to na blogu, a toliko mi je trebala vaša podrška. Pokoja topla riječ. Pokušala sam se boriti sama, nije išlo. Jedino što ću vam reći , a to je ono najgore što mi je ovakav život donio, upropastila sam crijeva laksativima. Više ne pamtim što znači normalna stolica, jer bez njih ništa. Pokušavala sam svašta; čajevi na biljnoj bazi, čepići, no ništa mi više ne pomaže. Zato vas molim , nemojte ih gutati bezveze. Bolovi su strašni, a što je najgore, crijeva će vam se naviknuti i nećete moći bez njih. Ovo vam govorim dobronamjerno, jer svaki dan prolazim kroz pakao, nikad ne znam kad će proraditi i hoću li moći u datom trenutkom do wc-a.
Danas sam imala vodeni dan da se pročistim i da sutra mogu krenuti s dijetom.
Bit ću tjedan dana na mesnoj dijeti, dalje ću vidjeti!

Hvala Vam svima na kometarima i podršci, oni mi uvijek podignu raspoloženje. Zato sam se i vratila jer trebam vašu pomoć! Ne zaboravite da sam uz vas i uvijek voljna pomoći!


Ljubim vas! cerek


- 23:39 - Komentari (32) - #nedjelja, 11.11.2007.

Početak

Dugo me nije bilo.....
Sad sam opet tu
Ljubim vas


- 20:59 - Komentari (24) - #petak, 09.02.2007.

Nisam prekršila

Drage moje!
Prvo vam želim zahvaliti na vašim komentarima i podršci,to mi puno znači!
Uvijek me razveselite,take ste drage!

Ovaj sam tjedan, što se unosa hrane tiče zadovoljna! Nisam ništa prekršila! Od 1.2. nisam unijela ništa osim jabuka,nescafea,malog shakea,zelenog čaja,pokojeg joguta i puno vodeee i dobre volje!
No,ne vidim baš neke promjene,svjesna sam da je još rano za rezultate,al opet. Dobro,malo mi se koža zategnula, al to je tek početak. Na vagu neću još dugo! Drugi ću tjedan isto ovako,uz smanjeni unos jabuka.

Nego,zanima me nešto!
Jel koristite vi laksative?
Tjedan dana pijem kapsule kaktus dijete pa me zanima jel probala to koja od vas i jel djeluje!??

Još jednom vam puno hvala na podršci! Ne bih mogla bez vas!
Volim vas!


- 18:09 - Komentari (35) - #subota, 03.02.2007.

Izmiče drugi tjedan

Hey,najdraže!

Ovaj tjedan je bilo svega,uistinu!

U ponedjeljak sam započela tjedan po dobrom starom običaju,popila ujutro nes,u podne jogurt i otišla u školu. Vratila se iz škole,osjećala glad,al ok prebrodila ja to i onda u pola 10 jela napolitanke (neopisivo,nisam tad već osjećala glad,što mi došlo??). I tako sam ja pravac kupaona i sve ispovraćala. Ja koja svima uporno govorim da to ne rade,ja koja sam uvijek bila protiv mije,al nisam imala izbora,nisam mogla uništiti učinak prošlog tjedna!

Utorak,probudila se popila nes,ajd idem za ručak pojesti tanjur poriluka(normalan obrok nakon 3 tjedna). Osjećala sam se ok,kad sam se vratila iz škole,opet keksi,opet wc,ista priča....

Treći dan,srijeda jela palačinke sa sirom,opet povraćala, negdje oko podne. Navećer jabuke.

Četvrtak,voda cijeli dan.
Petak,nes i vodaaa.
Danas sam se ujutro probudila prazna,nisam ništa osjećala. Pojela sam u toku dana par jabuka,2 nescafea.

Znači u četvrtak je bio 1.2. ,započeo novi mjesec,pa sam odlučila vagati se 1.3.,za mjesec dana. Do tad ću piti nes,vodu, čaj,vodu,jesti jabuke i opet vodaaa.

Neću povraćati,ne pada mi to više napamet.

Nego,evo zašto sam inspirirana za ovaj post.
Ovaj nam je tjedan vjeroučiteljica u školi čitala kako je teško pogledati roditeljima u oči. Puni smo neke sumnje,straha,grižnje savjesti. Griješimo,često ih povrijedimo ne razmišljajući. Koliko dugo možemo zadržati pogled gledajući ih ravno u oči?!

Odmah sam se sjetila vas leptirice! Živimo u svom nekom svijetu,osjećam se grozno jer ne postoji osoba u mom životu kojoj bih mogla reći kako se osjećam,ili bi me osuđivala ili me žalila,u svakom slučaju ne bi me razumjela. A mi tako živimo iz dana u dan.

Teško mi je bilo kog pogledati ravno u oči,jer znam da nisam iskrena,lako je navući lažan osmijeh,a što se krije iza njega....
Držite mi se,volim vas!


- 21:02 - Komentari (19) - #nedjelja, 28.01.2007.

1.tjedan iza mene

Hello!
A što da vam kažem! Ne mogu reći da sam loše,jer je puno bolje nego proteklih tjedana,a nisam ni dobro jer znam da sam moga bolje.
Do danas sam bila na tekućini,držala sam se plana, iako ne onako strogo kako sam zamislila jer sam malo pretjerala sa shakeom,a što se tiče nescafea,zadovoljna sam.
No,danas sam nažalost morala jesti. Imali smo goste i nisam mogla izbjeći ručak. Ali, to ne bi bilo tako grozno da ta mamina prijateljica nije donijela neki biskvit sa sirom i nisu mi dali mira dok nisam pojela ogromni komad tog kolača. Bila sam bijesna i skakala cijelo popodne,vježbala ko luda. Nadam se da sam bar mali dio toga potrošila.
Novi tjedan je ispred mene,drugi od ovih pet početnih.
Probat ću biti puno discipliranija, odnosno izbacujem shake (mislim da ima previše šećera u sebi,iako ima samo 0,16 ml), nescafe svodim na minimum,možda tu i tamo,najviše dvaput u tjednu jogurt 0,1%m.m. i to je to). i previše.
Započet ću s vodom i vidjeti do kad mogu. Samo kad mi bude loše pit ću nescafe.
Za sad toliko.
Držite mi se!

Ne zaboravite da vas jako volim!
Kiss,Anabella


- 19:22 - Komentari (9) - #subota, 20.01.2007.

Samo da vam se malo javim

Bilo je ok ovaj tjedan, no mnogo je puno bolje.
Dosta sam toga prošla,isprobavala,sad vidim kamo me te dovelo.
Ali,samo sam čovjek od krvi i mesa,a na greškama se uči.
Uspjet ću,znam da hoću! Vjerujem!
Čudim se sama sebi da to kažem (ali uistinu i mislim,barem ovaj put) jer sam uvijek i u svemu od kad znam za sebe bila pesimistična,nikad si nisam bila dovoljno dobra,bez imalo samopouzdanja! Iako mi mnogi ljudi govore da bi samo djelić dali da budu par napola kao ja!
Ne znam zašto to kažu, ne znate ni vi jer me ne poznajete, no jedno je sigurno,nikome ne bih poželjela da se osjeća kao ja,jer toliko se tuge,boli i suza krije u meni!
No, živim u svom svijetu,ali ovaj put obečajem sama sebi, da ću uistinu biti onakva kakvom me smatraju!
Od ponedjeljka do daljnjega sam na tekućini (voda,čaj,voda,mlijeko,nes,voda,voda,voda). Pet ću tjedana biti disciplinirana, prvi tjedan na tekući,dalje ću vidjeti!
Vama,drage moje želim puno uspjeha,da napokon ostvarite sve voje ciljeve i budete barem malo zadovoljnije same sobom.
Vjerujem u vas i nadam se da ćete mi biti podrška!
Trebam vas!

Puno vas volim,pusa najveća,Anabella


- 23:39 - Komentari (10) - #srijeda, 10.01.2007.

Napokon......

Evo me!
Živa sam!

Nisam vam nažalost pisala jer mi internet i dalje ne funkcionira.
A nisam ni imala inspiracije,bila sam malo gore ,malo dolje s kilogramima.
Sve u svemu od ljeta sam se itekako udebljala.
Ovaj sam tjedan krenula zdravo jer mi je stvarno preko glave gladovanj ap aprejedanja.
Probat ću na tekućem,malo voća i tu i tamo pojest ću ručak (juhu ili varivo samo).
Tako ću neko vrijeme,a kad izgubim 5-7 kg.,nastavit ću s un-om.

Vježbat ću,barem malo.
Vagat ću se tu i tamo,a prvo ću ovako 5 tjedana. Dalj eću vidjeti.
Ne zaboravite!

Čitam vas redovito,ali ne mogu komentirati,jednostavno mi ili ne otvara komentare ili ih ne prihvaća.
Tako da,nemojte zamjerirti, ali svaki dan sve prolazim s vama.
Volim vas puno,držite mi se i budite mi podrška.

Vaša Anabella!!!!!


- 21:00 - Komentari (10) - #subota, 25.11.2006.

Ah.....

Čudno se osjećam,jako čudno.
Kao što sam napisala na blogu kod Sunčy,počela sam se kontrolirati,dva tjedna sam bila na tekućem,ovaj uglavnom jabuke i s tim mi se samo proširio želudac!
Sljedeći ću tjedan ponovno na tekućem!
Ovaj ću put uspjeti jer sam spremnija nego ikad!
Vidim da je nekima od vas krenulo,nekima ide malo slabije,al sve ćemo kad -tad doći na svoje.

Moram vam ovo reći,iako ne znam kako ćete to protumačiti.....
osjećam se nekako osamljeno,kao da nemam vašu podršku ,vidjela sam da me Anna maknula iz linkova..
Znam da ni ja vas nisam u posljednje vrijeme baš komentirala,al jednostavno mi ne otvara komentare,jedva sam danas nakon 3 tjedna pokušaja uspjela objaviti post na svojem blogu.
Grozno,kompjuter mi je pun virusa.

Držite se,
a ja ću s vama ili bez vas uspjeti!
žao mi je jer bi mi bilo puno lakše s vašom podrškom!
SVAKA ČAST IZUZECIMA
Pusa


- 23:22 - Komentari (17) - #ponedjeljak, 06.11.2006.

Odlično.....

Cure moje,napokon mogu objaviti post,cijelo mi vrijeme nešto šteka!
Evo,napokon sam happy jer uspostavljam samokontrolu!!!!!
Kao što vam je rekla sunčy ovaj tjedan samo strogo i ne odustajemo,stoga uspjeh nam je zajamčen!
Objavit ću vam rezultate drugi tjedan!
Drž'te mi se!
Pusa,sve vas puno volim!


- 20:24 - Komentari (13) - #utorak, 31.10.2006.

Dobro je...

Izdržala sam jučer cijeli dan na vodi,a danas sam poslije tjelesnog popila mali shake od jagode,ima 160ml,nadam se da to nema puno kalorija???
Al zadovoljna sam,iako sam naglo krenula budući da sam cijeli prošli tjedan bingala,tako da još nema promjena,al bit će,ne može to odmah!
Sve u svemu dobro je,ostatak tjedna ću probat na vodi,eventualno pokoji nescafe,al već mi je danas lakše,još 5 dana i k tome je u nedjelju puni mjesec! Baš super!
Kako ste vi? Jel vam roditelji skuže kad ne jedete? I kud s tom hranom?? Bacate u smeće,wc,izbjegavate??
I jel pijete zeleni čaj,mislim da pomaže.
Držite mi se!
Voli vas puno,vaša Anabella!cerek


- 19:18 - Komentari (13) - #petak, 27.10.2006.

Povratak..........zapravo novi početak

Drage moje ljepotice!
Evo,da vam odmah objasnim!¨
Cijelo sam vrijeme bila s vama,čitala sam vaše postove svakog dana,ali jednostavno nisam imala snage ostvaljati komentare! Neke su leptirice prestale pisati,neke su se vratile,a neke su nam se tek pridružile!
Drage moje,što da vam kažem za sebe!
Imala sam dobrih dana,ali puno više onih ružnih.................duže sam vrijeme ipak bila u depresiji..........i to velikoj........pomišljala sam svašta,toliko mi se toga vrtilo u glavi.jedino što mi ocjene u školi blistaju (neka ne bude potuženo),.......Sve mi je ostalo jako tužno.
Živim dvostruki život,svakog se jutra budim s nadom da će se nešto promijeniti u mom monotonom životu,da ću izdržati još jedan vodeni dan.........ali što dalje to mi ide NAŽALOST sve teže.......
Vidjevši da svakog dana tonem u sve veću depresiju,prije no što iziđem iz kuće navučem smiješak i ne skidam ga dok se ponovno ne uvučem u tamu svoje sobe,prepuštena mislima i tuzi koja me sve više zaokuplja. Što se više odričem hrane,to više mislim o njoj..........
No,vidim da nekima od vas ide sve bolje,nekima malo teže,ali drage moje GLAVU GORE! ! ! ! !
Mi nismo rođene kao gubitnice,to i nismo i nikada nećemo biti!
SVIMA ĆE NAMA JEDNOGA DANA ZASJATI SUNCE! No,da bi taj dan došao ,moramo ustrajati i naravno bez odricanja i gladovanja nema ništa!
Tako da ja krećem ozbiljno u nove pobjede! Vjerujem da će mi se neke od vas pridružiti i veselim se novim uspjesima! Uspjela sam jednom,mogu opet i uvijek jer ja to želim,hoću i MOGU.
Stoga,do kraja tjedna ću još lagano (jogurt,nescafe,pokoja jabuka,nedjelja-juha)
No,od drugog tjedna voda,voda ,voda,a kad osjetim slabost,samo ako osjetim da gubim tlo pod nogama,popit ću jogurt ili nešto tako.
Držite mi se ljepotice,sve vas jako puuunooooooo VOLIM i nadam se da ćemo biti jedna drugoj podrška. Ako mi se koja pridružuje od drugog tjedna neka javi!
Pusa velika.
Vaša Anabella


- 20:42 - Komentari (18) - #utorak, 12.09.2006.

Hey najdraže!!

Cure moje javljam vam da je za sad sve po planu! Svaki dan je najviše što poijem 2 nescafea i pokoji jogurt. Ne jedem naravno ništa,osim svaka tri dana tu i tamo neko voće,tek toliko da mi malo podigne šećer!
Šta kažete a? No još se ne vide rezultati,vjerujem uskoro hoće!!Jedva čekam!1
Kako ste mi vi!??Lijep pozdrav


- 22:23 - Komentari (18) - #ponedjeljak, 04.09.2006.

Evo me napokon

Drage moje leptirice!
Vratila sam se iz Njmečake 1.9. i ove vam dane pokušavam napisati post,ali nikako mi ne uspijeva. Nisam se mogla spojiti! Evo da vam kažem da mi je bilo lijepo i sve bi bilo super da nema mog problema i borbe s kilogramima! Zasad sam na istoj kilaži,danas sam krenula s vodenim danima! Vjerujem da ću sad kad je počela škola izmršaviti! Tako je obično!
Nego,kako ste mi vi?
Jel vam uspijeva,kako je prošao challenge!
Puno sreće svima,i javite mi što ima novog!
Voli vas vaša
Anabela


- 20:57 - Komentari (7) - #utorak, 15.08.2006.

Samo kratko...

Cure samo da vam kažem kako sam cijelo vrijeme s vama,ali jednostavno ne mogu objavljivati postove jer nije sve kako sam si zacrtala. Sad sam si odredila režim kojeg se nastojim pridržavati i kad ostvarim što sam naumila objavit ću vam najnovije rezultate.
Vi mi se držite i redovito vas sve čitam!
Najdraže moje,veliku vam pusu šaljem!!!!!


- 23:37 - Komentari (27) - #četvrtak, 10.08.2006.

Pozdrav drage moje

Evo cure da vam se malo javim!
U ponedjeljak sam kako sam i napisala popila 2 nescafea,jogurt light i malo lubenice.
U utorak jogurt i da lakše izdržim u srijedu jednu jabuku. VOdena dijeta je odlično prošla,izdržala sam na vodi. Ali sam danas oko 14h pojela malo povrća i popodne voća. Sutra sam opet na vodi,a mislim da i u subotu. Danas više nisam imala snage pa sam ipak malo pojela,ali i da mi se metabolizam jako ne uspori.
Tako da sam zadovoljna,a vaganje je u ponedjeljak!
Kako ste mi vi,leptirice moje,kako ste vi preživjele mjesečevu dijetu?
Jeste li bile jako gladne i jesu li vam roditelji doma šta skužili.
Držite mi se i znajte da sam uvijek uz vas!

Vaša Anabela


- 20:31 - Komentari (16) - #<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Quod me nutrit me destruit

Evo za sve koje ne znaju*****

Neki podaci o meni:
visina: 168cm
težina na kraju 6mj 2006.godine: 53kg

željena težina :

1.cilj : 50kg
2.cilj : 48kg

Novo stanje:
visina:168cm
težina: 58kg (vagano 04.11.2007.)
ciljevi: i dalje isto 48 kg

moj mail:
sunasce5@net.hr

Design By: xxSkinAndBonesxx