Komentari

anabelagirl.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • chris

    ej, slucajno sam doso do tvog bloga i brijem si kak moze izgledat cura visine 168 i imat 53 kile?? ziher si sitna?? ;-)

    avatar

    12.09.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • sunčy

    ej mačko,pa tebi ide sve u 16!bravo:)kiss

    avatar

    13.09.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • opaljena

    wow!!! jebote svaka ti čast!!! mogla bi i ja malo

    avatar

    13.09.2006. (16:37)    -   -   -   -  

  • DiT

    Samo jedna rijec: savrseno!

    avatar

    13.09.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • DRUGA STRANA ZRCALA

    super ti ide,ness i jogurti su najbolje rijesenje,ako tako nastavis za tren si mi ono totalni mrsavko...kad sam ja bila samo na tome dosla sam, do divnih 43 kg tako da se sad vracam starom rezimu...idemo skupa curo,mozemo mi to...pusa

    avatar

    13.09.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • debelaleptirica

    ej...ja isto popijem jedan,dva nescafea...kolko oniimaju kalorija?????????''daj mijavi...molim te!

    avatar

    14.09.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • Sve se može uz čvsrtu volju

    @debelaleptirica to i mene muči.ne znam koliko nescafe ima kcal,ja pijem onaj od vanilije s mlijekom!!! Ajd pitaj cure pa mi javi kad saznaš

    avatar

    14.09.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • I hate food...I love being ana

    Ne znam za nescafe,znam da kappucino ima oko 55kcal po solji... Cim ima mlijeko ima i kalorije,al nije to nista strasno,samo nemojte zasladjivat. A tebi ljepotice stvarno svaka cast. Jednom kad te krene posle je sve lakse i lakse... Ne odustaj,uz tebe smo. PUSA

    avatar

    14.09.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • anne

    mislim da pise na kutiji koliko ima kalorija...i da,svaka ti cast,rasturas :))...drz se...pusa

    avatar

    15.09.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • debelaleptirica

    daj napiši novi post!

    avatar

    15.09.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • thinperfection

    rezulatati ce se pokazat...budi strpljiva...vidjet ces da ti se sve to isplatilo!!!bravo!kisses

    avatar

    17.09.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • Nada Za Bolji Život...

    ej samo javljam da sam se vratila na "odmora"...i otvorila novi blog jer su neke cure doznale za njega...ugl sve je super!od sutra krecem iznova!posjeti moj novi blog!pusa sretno!

    avatar

    17.09.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • lost

    super ti je prehrana. voce i jogurti ti nece sjebati probavu.
    ja nazalost nisam tako pametna ni cvrsta pa sam na 1-3 kave dnevno i vodi. Ali bar gubim kile. 4 kg dosad!! :) presretna sam!
    nemoj posustat, rezultati ce doc, samo trebas malo cekat, i ja sam isto! kiss

    avatar

    23.09.2006. (16:58)    -   -   -   -  

  • *...SHIZOFRENIA...*

    ...svaka čast...

    avatar

    25.09.2006. (23:32)    -   -   -   -  

  • Chantal Wilson

    genijalno mi je kada cure poput vas koje fol imaju anoreksiju, pocnu ispaljivati recenice tipa " to je moje tijelo MOJ ŽIVOT! mogu s njime što god žeiim. to je MOJA STVAR!". hahaha AS IF. Cure drage jeste li se ikad zapitale da li ste vi same odlučila doći na ovaj svijet? SAme od sebe ste se rodile pa je zatos vas zivot samo vas?

    ja znam da je tesko biti drugaciji na bilo koji nacin... djeca i teenager mogu biti najokrutnija stvorenja sto zive. To sam se nebrojeno puta sama uvjerila na svojoj kozi. Vi sve odreda sto pisete blogove s ana temama ste navodno opterecene "savrsenstvom". Vi su daleko od savrsenstva. Svoje ostvarenje trazite u odobravanju drugih - onih koji vas nazivali debelima, ruznima, itd... SAda zelite bas tim ljudima pokazati da su u krivu. DA ste SAVRSENE. CAk i ako dodu do tog cilja kojeg toliko stoj - u glavi ostaje praznina - dakle savrsenstva nema.

    Blogovi su vam ispunjeni fotografijama likova tipa KAte Moss. I kada procitam da vam je to ideal ljepote - zeludac mi se okrene i pomislim na tren da cu postati Mia. Te slike koje štujete ne prikazuju stvarne osobe ! KATE MOSS KAO TAKVA NE POSTOJI! ! ! ! Neka mi posalje svaka od vas svoju sliku i pomocu Photoshopa napravit cu je da ce se Kate Moss ponovno nasmrkati ono F**** kokaina i nece vam se takva vise ni malo svidjati.

    Zapravo me prvenstveno cudi kod vas sto tezite svrsenom tijelo - a samo tijelo, i njegovo funkcioniranje ne poznajete NITI MALO ! Izgladnjivanje je po vama najbrzi put do mrsavosti. Što je totalna glupost ! Što manje jedes - tijelo manje trosi jer nije niti ono glupo ! Tijelo se ponasa kao da vlada nestasica hrane i zapravo sprema masti u salo za jos losije dane. ZATO I NE USPIJEVATE SMRSAVITI ! ! ! Barem ne tako brzo i efikasno kao sto mislite da to ide.
    Upustile ste se u bitku sa svojim organizmom, sa svojim tijelom a ne shvacate da je vase tijelo nastalo evolucijom stotinama tisucama godina sa svim mogucim unaprijedjenjima - i valjda je priroda mislila na sve male detalje !

    DJEVOJKE - ŽELITE SMRSAVITI? PA TO JE SASVIM NORMALNO ! ! ! ONi koji vas samo zbog toga maltretiraju su KRETENI! ! ! Ipak - nije samo to razlog. VI uopće ne vodite život vi ga fizički uništavate i zapravo trajno ne postižete cilj.
    Smrsavit se moze i do idealne težine može doći SVAKA osoba koja to čvrsto odluči, te se u to odluči poticati - svojim karakterom, voljom, fizičkim i psihickim. PRva i osnovna karika je AKTIVNO BAVLJENJE SPORTOM! Nemojte pricati okolo da nemate vremena. Koliko vremena provedete za blogom - mogle ste baciti utakmicu u odbojci, rukometu, ili se mogle rolati po Jarunu ili gdje vec. Da svaki dan 60 minuta posvetite svu svoju energiju i snagu u fizičku aktivnosti - to je prvi i najvazniji korak!
    Mozete se odreci mesa - vazno je samo da nuzne stvari unesete naknadno. Jedite RAZNOLIKOG povrca i voca - svjezek ako je moguce. Pisete stalno da se jede neki Milky Way - TO JE SMEĆE I TO VAM RAVNO U SALO IDE ! !!

    Pijte vodu - to vidim znate :D Mlijecne proizvode vrlo ograniceno.
    Ako vam ne pase ono dorucak-rucal-vecera - ne morate - jedite 5 puta na dan po jednu stvar posebno.

    Cure - anoreksija vas nikada nece TRAJNO doveasti do idealne tezine. zato i jest opasna. Jer se vezete ZAUVIJEK. Nikad nece biti dosta, nikad nece biti stalno. Jer doslovno zajebavate svoje tijelo.

    Ako imas 160 - 50 kilograma je bez problema moguce ostvariva tezina. Tezina koju mozes odrzavati. Ako ti je guzica oveca - izgladnjivanje nije rjesenje - vec 20-30 minuta dnevno vjezbanje posebne vjezbe - i guza ce se smanjiti. Cure - budite dorasle tome sto kazete - tom SAVRSENSTVU.

    ono sto sam na pocetku napisala - da vas zivot nije samo vas, jer niste same zasluzne za svoje postojanje. To je sasvim tocno. Sto god mislili o svojim bioloskim roditeljima, kakvi god oni bili - oni jesu zasluzni sto postojite. Ne morate mozda na njih misliti kada razmislite o svojem izboru. Mozda bi bilo dobro da pomislite na ono sto ostaje nakon vas. DA se ne dao bog nesto danas sutra tragicno dogodi jednoj od vas - ja vas uvjeravam da nitko tko se treba brojati kao vrijedan postojanja na pogrebu ili opcenito ne bi rekao:"ajme sto je bila mrsava/debela, savršena/ružna". Pamtitt ce vas se po osmjesima - koji vam ocito nedosaju jer ste nezadovoljne. Mozda neka od vas zeli biti majka jednog dana. Ozbiljno razmislie da li ste spremni zbog anoreksije se odreci majcinstva - jer to dvoje vam pod ruku ne ide. Djevojek koje s anom idu do kraja - u najblazem slucaju ostaju samo nepolodne. O drugome necu.

    avatar

    26.09.2006. (01:27)    -   -   -   -  

  • fatlory

    Hey ljepotice, pa ti rasturaš...nećeš se ljutiti ako ti ukradnem meni jel' da? Stvarno mislim da će mi to biti idealni način hranjenja barem tjedan-dva.

    avatar

    27.09.2006. (09:45)    -   -   -   -  

  • lost

    ej..ja isto popijem od 1-3 kave (samo je 1 nescaffe dopusten) a jogurt ako moram ucit.
    inace, ako me uvati kriza onda rigam ali sam sjebala grlo i mia je malo zakazala pa cu do vikenda bit ana, a ako bog ili vrag ili ko god vec da, mozda i duze..

    avatar

    03.10.2006. (20:37)    -   -   -   -  

  • sunčy

    di si?kiss

    avatar

    12.10.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...