nedjelja, 06.07.2008.

Idete za M.Sc. računarstva na FERu? - READ THIS :-)

Ovako piše moj IT alter ego, C++ bilder, u postu naslovljenom "Objektno oblikovanje - što je pak sad to?":

Ako ste zbunjeni sintagmom „objektno oblikovanje“ te ste pomislili da se radi o nekoj novoj formi apstraktne umjetnost – relax :-). Nema tu nikakve „umjetnosti“ već se radi o hrvatskoj inačici svakom developeru dobro poznatog termina object design.

O objektnom dizajnu će se na ovom blogu još puno pričati, a za ovaj post je bitno da je to (i) naziv predmeta koji ću predavati u prvom semestru diplomskog (M.Sc.) dijela studija koji na FERu starta u mjesecu rujnu. Kako su mi se počeli javljati studenti s upitima „o čemu se tu radi“, a službena verzija opisa predmeta koja je nastala prije jedno tri godine kad se slagao curriculum za FER-2 studij (po Bolonji) je pomalo outdated (preciznije, u međuvremeno je značajno dorađena), mislim da nije zgorega malo detaljnije opisati teme koje će se obrađivati na predavanjima, kako će organizacijski sve to izgledati, a i što će se očekivati od studenata koji upišu predmet :-).

Pa ako ste student FER-a koji planira na jesen upisati diplomski (M.Sc.) studij na području računarstva, pogledajte ima li tu što za vas ...

- 16:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>