četvrtak, 06.12.2007.

Calling it a day ...

Što bi Hrvati rekli – „Dosta za danas“, a lijepo bi leglo i „Zastor je pao“.

Predstava zvana Izbori 2007 je izgleda gotova i došlo je vrijeme za povratak „normalnom“ životu. Zadnjih tri tjedna su bila pravi roller-coaster (čemu svjedoče i postovi na dnevnoj bazi kroz veći dio tog perioda) i nema nikakve dvojbe da sam se pošteno zanio :-).

I, kao što sam rekao u jednom svom postu - „I did my best“.

Nije da se ima baš neke rezultate za pokazati, ali ja sam ipak zadovoljan. U predizbornoj groznici je uspješno probijena granica od 1.000 posjetitelja dnevno (istina, uz „parcijalno“ pojavljivanje na naslovnici blog.hr servisa) a i „druženje“ je bilo izrazito kvalitetno.

Kako je sasvim izvjesno da je Sanader obavio trgovinu (a sve što piše Dragutin Lesar ja potpisujem), mogao bih i zatvoriti „Zvoninu Virtualnu Kladionicu“. Ali kako se nekako ipak računam u legaliste, ostati će otvorena sve do formiranja nove vlade i onda ćemo učiniti završni konat (za ne-Dalmatince – račun ;-)

Stoga, evo i novih koeficijenata:

HDZ 1.1, SDP 7.5. Vrijeme 6.12. – 23:10.

S obzirom da je bilo dosta „naivčina“ ;-) koji su se do sada kladili na SDP, računam da u banci imam dosta šoldi za isplatu po 10 kuna za svaku okladu na HDZ ovih dana. A siguran sam da će se među čitateljima naći i pokoji nepopravljivi optimista koji će usprkos svemu staviti „100 kn ugleda“ na SDP. Na što mogu samo reći - you are most welcome :-)

A što dalje ?

Eeeee ...

Eeeeeeeeee :-)

DANAS JE ČETVRTAK !!!

A četvrtkom u 19:00 je na www.economist.com dostupan novi broj The Economista :-)))). U zadnjih par godina, na prste jedne ruke bih mogao nabrojati četvrtke tijekom kojih nisam bar sat vremena posvetio novom broju THE novine u svijetu. A od tih pet crnih četvrtaka, tri su bila u zadnjih 20-ak dana :-( (a ne samo to, nego čak ni Dilbertov blog nisam čitao !!!)

Zanilo me, što da vam kažem. Ali, to ćemo polako ispravljati. Svijet definitivno nije stajao na mjestu dok smo se mi u Hrvatskoj igrali „politike“, a za početak evo mala selekcija iz današnjeg The Economista:

Endgame na Kosovu se bliži, a Lajcak je pokazao muda.
Pročitajte svakako i Charlemagneov osvrt na skorašnje slovensko predsjedanje Evropskom unijom !
Cijene hrane idu u nebo – je li to katastrofa ili prilika
Jedan diktator je dobio što je htio a drugom su podrezana krila
A tu je i Technology Quaterly s 20-ak članaka s pregledom najnovijih vijesti iz svijeta tehnologije

A što ćemo s Hrvatskom i Sanaderom, s našom budućnošću, s mitom i korupcijom, s pravosuđem, zdravstvom i obrazovanjem ... ?

Narod ipak zna najbolje - nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo ... A Zvone Radikalni će, k'o i dosada - pratiti ...

- 23:09 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>