srijeda, 21.11.2007.

Jel' znate 'KO je u Etičkom izbornom povjerenstvu ?

U lijepoj našoj se trenutno odvija jedno temeljito SRANJE !!!

Ukratko – JEDEMO GOVNA !!! (ako želite vidjeti zornu ilustraciju, pogledajte video, ali na vlastitu odgovornost i nikako to nemojte raditi prije ručka – vjerujte mi na riječ, a kod babla imate malo širi osvrt ;-)

U ishodištu spomenutog sranja je Etičko izborno povjerenstvo koje zabranjuje opozicijske spotove gdje god stigne, a sve s ciljem i mandatom „nadgledanje ponašanja kandidata na izborima te spriječavanje govora mržnje, vrijeđanja i omalovažavanja političkih protivnika.“

Što u teoriji zvuči jako lijepo, ali praksa je, kao i obično u Hrvatskoj, nešto drugačija. Jer, ako su za HSPov spot i mogli nekako nategnuti da „kalja“ ugled Sanadera s onom završnom slikom i titlom „Ostvareno“ (kao da je od tog „ugleda“ što i ostalo !), za pollitika.com spot tako nešto ni u kojem slučaju ne vrijedi.

Al' odluka je svejedno ista - NE MOŽE !

A ko to kaže ? Koji su to likovi koji sjede u tom „etičkom“ izbornom povjerenstvu i koji čuvaju leđa Sanaderu ? Mora da su neki zgubidani, marginalci i/ili HDZovi poltroni ?

Potražim, nađem i ..

???????????????????????????????????????????


Evo ga:

Predsjednik Etičkog povjerenstva po položaju je predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Milan Moguš, a po tri člana imenuju predstavnici vladajućih odnosno oporbe u zadnjem saborskom sazivu.
Na prijedlog većinske koalicije HDZ-a, HSLS-a, HSU-a, SDSS-a i SDA u Etičko su povjerenstvo imenovani Tomislav Paškvalin, Bernardica Juretić i Helena Jasna Mencer.
Na prijedlog oporbenih parlamentarnih stranaka SDP-a, HNS-a, HSS-a, HSP-a, IDS-a, DC-a, PGS-a, MDS-a, SBHS-a i HDSSB-a imenovani su Slavko Goldstein, Zorislav Antun Petrović i Vlatko Silobrčić.

SLAVKO „KONTRA FAŠISTA SVIH VRSTA“ GOLDSTEIN !!!

ZORISLAV ANTUN „TRANSPARENCY INTERNATIONAL“ PETROVIĆ !!!

VLATKO „THE AKADEMIK“ SILOBRČIĆ !!!

Zvone Radikalni je, dragi čitatelji i čitateljice, RAZBIJEN U PARAMPARČAD !!!

Po drugi put. Al' sada još puno temeljitije ...

Jer da su MENE pitali koga tamo staviti, ja bih navedenu trojku ODABRAO KAO PRVI IZBOR i bio presretan kako smo „dobro prošli“ !!!

„Aaaa, neće se oni dati zajebavati. Barem će kampanja bit' poštena.“

A oni meni (nama) ovako ...

Možda sam ja nešto iz temelja krivo shvatio (Daj Bože !), al' ako nisam onda bi ovo lako mogao biti moment of reckoning za Zvonu Radikalnog.

Ideali i idoli leže satrani u hrvatskom izbornom blatu ...

A ja se pitam ...

UPDATE: Svašta se ja pitam, al dok uopće definiram pitanja, evo jedan odličan spot (za slučaj da ste ga do sada propustili):

- 13:02 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>