zato jer..

petak, 09.06.2006.

krljica

a ne mamice ti se nagledam...
ajde malo po materi...

nema višše ideja,, nišššššššššššššššššššššššššta.
zpzp

Ja sam od Zuzi prijatelj. Mislim da kod žena pobuđujem majčinske osjećaje i nakon nekog sam vremena shvatio da to može biti korisno na monogo aspekata. Kaže mi ona da napišem zadnji san koji je bio još jedan od sinboličnih. I prijašnja spoznaja (ova gore) mi je stigla u snovima. Ova pak druga je bila u Kutini gdje mi je baka i gdje mi je odrastao otac sa kojim imam onaj mitski odnos koji me ponekad podsjeća na onaj bibilijski. Bio je neki festival na livadi, samo distro, i pitam tipa kakva je to singlica(dupla, mislim krast, žuti vinil), i usred razgovora potrčim na vrh brdašca sa spaljenim sjenom na tlu-krlja-i vidim Kutinu kao neki srednjovjekovno-moderni grad sa puno crkava u čijoj se panorami, koja je na uzvisini, jedna zgrada se simultano pojavljuje, kao neki neboder bez identiteta. To je kao neko rajskije mjesto od onog na kome sam ja i od njega me djeli neka granica-ne znam je lči fizička ili ne, no ne prelazim, a ne znam je li mi žao, ravno ili ne želim tamo.

- 02:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 07.06.2006.

free horoskop

ah.eto,hm.jes,joj,
stvano ne znam kako početi ovaj dobokoumni post.
Budući da(jao) u predjelu desne sljepoočnice trpim veliki pritisak (ah ta bodulska rakija),a
plučica više ne reagiraju na sveži zrak,moje sive drage ne dobivaju dovoljnu količinu ,čega god da im treba za izražavanje misli na nekom višem nivou ili izražavanje uopće.Skratit ću natucanje i prikladno situaciji oduševit ću vas besplatnim horoskopom za vodenjaka,par meni najdražih rečenica,koje sam jutros u pomankanju nekog pametnijeg štiva,iščupala samo za vas drage vodenjake,a svi vi koji to niste,čitajte i patite.dakle;
sretni dani:petak i subota (vikend je naš)
sretni brojevi:4,6,7,9,13,17
sretni mjeseci:siječanj-za prijatelje,travanj-za sve vrste poslovnih početaka,lipanj za brak,kolovoz za nova poznanstva i zabavu,rujan-za početak nove romanse.
V. je u vječitoj strci te mrtvo hladno ozbiljan.Jer on smatra da uvijek radi nešto veliko,važno i ozbiljno.ali kad nije u tom svom filmu i kad se smije,smije se od srca. (AaaaH).što se tiče komunikacije,to je turbo persona-uspiješno hendla 3 telefona istovremeno,a sugovornici,manje-više ne osijete ni trunku napetosti.
Vodenjak i novac...ovo nije dobra kombinacija,oni nisu impresionirani novcem.Uvijek su zauzeti razmišljanjem o nečem drugom.Novac za njih predstavlja samo sredstvo da se što bolje provedu.
žena vodenjak..treba puno slobode za svoj razvoj.ako je na nešto prisiljavate,tjerate ju u nevjeru i neprijateljstvo.Teško podnosi kritiku i i ljubomorne ljude(prijatelje i ljubavnike)Njoj se ne može zapovijedati i osjeća vječitu potrbu za eksperimentiranjem.
Erogene zone..su potkoljenice i gležnjevi.Dodirivanje i lagano milovanje tih dijelova sigurno pali.Ma imaju osjećaj da je cijelo tijelo jedna velika erogena zona.
Da skratim ,vodenjakom vlada uran,plavi planet koji unosi nemir,velike promjene,čini ove ljude revolucionarima.
Prijateljstvo im je najvažnija stvar na svijetu i ono je baza svakog odnosa.
veliki su inovatori i najbolje djeluju u polju znanosti,ili u komunikaciji sa širokim masama.Izraziti su humanisti s naglašenim osjećajem za pravdu.Lubomora je potpuno nepoznata vodenjaku,,hehe,al se može naučiti glumiti,prema potrebi.Kod žena vodenjaka postoje više tipova,super mačke uglavnom.totalno suprotne,al svima im je zjednička prva ljubav.SVetinja.ona im uvijek ostaje prisutna.
Dakle emo tipovi,koji vrište za puno slobode,žele potpuno obožavanje ,a to ih na kraju krajeva guši,zato stalno tragaju za nečim novim i uzbudljivim,ako ne obole na živce.
hmm. dosta. eto ovo je post posvećen mom najdražem vodenjaku,baš optimistično..
a valjda je takvo jutro,kiša,sunce,tlak se mijenja 8 puta dnevno,,prazne misli,,vodenjak je ošo na živce,,,sam da mu je ljeto i sloboda i onaj zanos i škiljav pogled pun vjere da se baš sve može.
treba mi doza toga ,kako god se zvalo,daleko odrastanje iščupano od svega povezanog što me veže i čini ovim li onim što jesam u ovom trenutku..Ponekad je tako slatko zapeti u crnoj rupi programiranoj posebnim moćima u vlastitim mislima,rezignacija?
da potpuna,ali samo na kratko..jer doći će dan kad ću zaškiljiti na jedno oko,udahnuti sol i reći---ajde bok.idem dalje.Bez osvrtanja , na štetu sebe (uvijek).
Da ne boli,nebi znali.krek.

- 12:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • zato jer je krivo,ali pišem,
    i zašto ne podijelit,putopise,fotke,pjesme,
    pozitivne,konstruktivne,negativne,
    zavisi u što će se razviti...
    za sad sam eto ipak histerična kokoš...
    i ovo su moje neke stare stvari...
    iskopane i tu sad gole leže,
    čekaju da ih zgazite...ili ne.

Linkovi