nedjelja, 06.02.2011.

Flashback... Ili možda ne?

Ovaj post posvećujem svojoj sestrični, ranije spomenutoj kao Ženska 1rofl.
Negdje prije cirka mjesec danayes, ubrzo nakon objavljivanja onog mog posta u kojem spominjem svoje novogodisnje odluke, prestale smo komuniciratizaliven. Trebala sam slusati ljude koji su mi govorili da previse iskrenosti nije dobronamcor, ali sta ces, sad je gotovo. Samo zelim nadodati da su Ženska 2sretan i Ženska 3namcor prihvatile moj post kao (više manjedead) dobronamjernu kritiku.
Dakle, nakon ovih mjesec dana mram reci slijedeće: nisam primjetila skoro pa nikakvu razlikunono. Ni meni samoj nije bas jasno kako je to moguce, zato sto sam zensku drzala za, ajmo rec BFFyes. Istina je vjerojatno da nas dvije nismo već duže vrijeme dobrecry, i da je ovo bila samo kap koja je prelila čašutuzan. Već sam prije primjetila kako me ona više ne poznaje kao nekadno. Doduše, nisam ni ja mogla reći da poznajem ovu curu u koju se ona pretvorilanono. Onda to možda znaći da smo se i trebale rastati.tuzan
Sad, ne bi bilo fer od mene da okrivim njenog likaheadbang zbog toga što smo se razišle. Trebala bi kriviti prvenstveno nas, tj. naš odnosbang. Mislim, ako je to bio takav odnos da ga jedan dečko može bez pol problema uništit, onda nije ni bio vrijedan održavanjacry. A možda sam ja samo razmaženo derište koje previše očekuje od drugihdeadheadbang.
Bilo kako bilo, ovaj mjesec mi nije bio ni malo drugačiji od drugihnono. Išla sam u školurolleyes, u glazbenuzubo, na probekiss, visila na Internetunut... Apsolutno se ništa nije promjenilo. Usuđujem se zaključiti da meni u stvari nitko poseban nije ni potrebannono, ili da sam ja toliko đubre da samo ljude koji su izašli iz mog života nadopunjujem drugimarofl, bez osvrtanja (zapravo ovaj post je osvrtanjeyes, ali samo zato što sam uočila nešto novo o sebi, što se može predstaviti gore navedenom situacijomrofl).
Kad sam sve izračunala, dolazim do rezultatazujo : Ja sam zvijersmokin, a zvijer uvijek korača životom sama.


Oznake: prijatelji, zvijer


12:45 | Komentari 10 | Print | ^ | On/Off |

nedjelja, 07.11.2010.

Nesto o ovoj zvijeri

Znate li kako je to biti zvijer u danasnje vrijemenamcor?
Jako tesko. Nije to za svakoga.
Uvijek te okruzeni nekim umisljenim snobovima (gimnazijalcima) koji prakticki dobiju napadaje kad nisu najbolji.
Zatim, tu su i wannabe zvijeri. Opasni, gadni, kurce se po skoli strahovito... Svi odreda slusaju metal. No, ako prosecete subotom kaficima (ili ustavri samo prodete pored njih) vidjet cete iste te likove kako pjevaju svaku cajku koja se pusti.Zatim, tu su fensace. Kad im prides, samo seru, seru, seru... O Seherizadi, o smicni, o sexy novim cizmicama koje kostaju samo 1500 knrolleyes. I ne zanima njih da li slusas ili ne. Samo da one imaju kome mljet.
I kako da covjek (pardon, zvijer) to sve prezivieek?
Tako da nade svoj copor zvijeri.
Da, to inace funkcionira, ali situacija se s vremenom mjenja. Prije ili kasnije, svaka mala zvijercica nade svoju zvijer, i oni prohodaju i vas odjebu. Ma gdje je tu odanost? Kakav je to copor?
E sad, bilo bi idealno kad bi i ova zvijercica nasla svoju zvijer, ali istina je da se ove zvijeri ljudi boje. Zato i je zvijer.
Pa sta da onda zvijer radi?
Pise ova sranja. Zali se na sve zivo i nezivo sta se dogada oko nje, uz mnostvo sarkazma i uvreda koje nizi oblici zivota bas i ne mogu shvatit.
I da li je ovu zvijer briga sto imate za reci? Ne.
Zato i je zvijer.smokin



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Oznake: zvijer


11:55 | Komentari 0 | Print | ^ | On/Off |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.