utorak, 22.03.2011.

Ova zvijer nema sreće

Odlučila sam da ću ovaj post posvetiti jednoj danas vrlo diskutabilnoj temi mladih danasyes - online prijateljima. Dok stariji ne mogu zamisliti kako je to pricati s osobom koju uživo nikad nisi upoznaorolleyes, postoje ljudi koji svoj život ne mogu zamisliti bez online frendovayes. No na kraju sam ipak odlučila posvetiti ovaj post svojoj osobnoj situaciji u vezi s gore navedenom temomtuzan.

Pa, u zadnje vrijeme mi baš ide odricanjeheadbang. Nedavno sam se odrekla svoje sestricne (ili ona mene?blabla), ali sad sam prisiljena odreći se jos nekogatuzan, što mi trenutno puno teže padacry: odreći se svog online prijateljacry. Al ta sama rijec sadrzava i problemyes: on je moj ONLINE prijateljcry. I samo tocry. A ja ne mogu podnjet tako nešto.headbang
Ne planiram sad tu ništa pisati o njemu, pogotovo nešto loserolleyes. On je ustvari jedna jako draga osobayes. Jedini problem (koji sam ja, naravno, stvorilaburninmad) je u tome što sam ja htjela višedead. Više od online. Uživo. E, tu sad nastaju komplikacijerofl.
Iako mislim da ova osoba zna dosta toga o meni (ako me slušalazaliven), ja ne znam što ja znam o njojyes. Ja jednostavno ne mogu prosuditi nekoga samo na osnovi nekih porukanono. Koliko god bi ja htjela reći da poznajem ovu osobu, stvarnost je vjerojatno drugačijatuzan.
Ne bi bilo nikakvih problema s tim da ja glupačaheadbang nisam željela s tom osobom kontaktirati i uživono. Znam da bi bilo puno bolje da sam sve ostavila tako kako jeyes, ali jos jednom u akciju stupaju moji nagoni za uništavanje sreće u životuheadbangmadroflpuknucublablaburninmad.
I kao i sestrčni, rekla sam toj osobi sta mislim o tomeyes, tj. da je ne mogu nastaviti pričati s njom ako ona ne želi imati sa mnom posla uživoyes.
E, tad sam sve uništilaheadbang.
Ponekad zaboravim kako ja znam biti teškapuknucu. I posesivnadead. Drugim riječima, ponekad zaboravim da sam ja zvijernamcor. Ili mozda ne zaboravim, ali nekako to previdim zato što smatram da je neka osoba sposobnayes, zapravo bolje reći želja izaći sa mnom na krajnamcor. Ali to nije slučajcry. Za sad sam upoznala samo jednu osobu za yes koju mogu reću da pokazuje želju da me durasmijeh. Ali nisam ni za to sigurna koliko će trajatituzan. No, sad sam se malo udaljila s temeblabla.
I takotuzan. Stvarno mi je zao sto sam ovo okončala ovako nagloheadbang, pogotovo zato sto ta osoba nije nista krivano. Samo je rekla svoje mišljenjeyes i ne bi ju za to trebala krivitino. Sada mi je duplo teže poduzeti ovaj koraktuzan, pogotovo zato sto me je ta osoba slusala u onom razdoblju kad sam tek prekinula kontakte sa svojom sestricnomheadbang. Ali očito sam ja, kako ona (sestricnarolleyes) kaže, samo razmaženo derišteburninmad, i ako ne dobijem nešto savršeno onda to ne želimheadbang.

Jos samo zelim reći toj osobi, tom online prijateljuyes: Žao mi jecry. Stvarno mi je žao,ali ja sam takva da se moram držati svojih krvavih načelaheadbang čak i kad to ne želimno. Da je drugačije, ispala bi licemjernabang. Molim te, oprosti micrytuzanzaliven. Ako poželiš da imamo kakav nevirtualni kontaktyes, slobodno mi se javiyes, ali sumnjam da ćeš to sad poželjeti, pogotovo nakon ovogatuzan. Ili mozda ja tebi nisam značilano onoliko koliko si ti meni (u tom slučaju zaboravi ovaj posttuzan).

Do sad me istina samo sjebala.headbang




Ja NE slusam Lady GaGurolleyes, ali ova osoba ju jako volicereknaughtywink.

Oznake: online, prijatelji, odricanje


19:10 | Komentari 3 | Print | ^ | On/Off |

nedjelja, 06.02.2011.

Flashback... Ili možda ne?

Ovaj post posvećujem svojoj sestrični, ranije spomenutoj kao Ženska 1rofl.
Negdje prije cirka mjesec danayes, ubrzo nakon objavljivanja onog mog posta u kojem spominjem svoje novogodisnje odluke, prestale smo komuniciratizaliven. Trebala sam slusati ljude koji su mi govorili da previse iskrenosti nije dobronamcor, ali sta ces, sad je gotovo. Samo zelim nadodati da su Ženska 2sretan i Ženska 3namcor prihvatile moj post kao (više manjedead) dobronamjernu kritiku.
Dakle, nakon ovih mjesec dana mram reci slijedeće: nisam primjetila skoro pa nikakvu razlikunono. Ni meni samoj nije bas jasno kako je to moguce, zato sto sam zensku drzala za, ajmo rec BFFyes. Istina je vjerojatno da nas dvije nismo već duže vrijeme dobrecry, i da je ovo bila samo kap koja je prelila čašutuzan. Već sam prije primjetila kako me ona više ne poznaje kao nekadno. Doduše, nisam ni ja mogla reći da poznajem ovu curu u koju se ona pretvorilanono. Onda to možda znaći da smo se i trebale rastati.tuzan
Sad, ne bi bilo fer od mene da okrivim njenog likaheadbang zbog toga što smo se razišle. Trebala bi kriviti prvenstveno nas, tj. naš odnosbang. Mislim, ako je to bio takav odnos da ga jedan dečko može bez pol problema uništit, onda nije ni bio vrijedan održavanjacry. A možda sam ja samo razmaženo derište koje previše očekuje od drugihdeadheadbang.
Bilo kako bilo, ovaj mjesec mi nije bio ni malo drugačiji od drugihnono. Išla sam u školurolleyes, u glazbenuzubo, na probekiss, visila na Internetunut... Apsolutno se ništa nije promjenilo. Usuđujem se zaključiti da meni u stvari nitko poseban nije ni potrebannono, ili da sam ja toliko đubre da samo ljude koji su izašli iz mog života nadopunjujem drugimarofl, bez osvrtanja (zapravo ovaj post je osvrtanjeyes, ali samo zato što sam uočila nešto novo o sebi, što se može predstaviti gore navedenom situacijomrofl).
Kad sam sve izračunala, dolazim do rezultatazujo : Ja sam zvijersmokin, a zvijer uvijek korača životom sama.


Oznake: prijatelji, zvijer


12:45 | Komentari 10 | Print | ^ | On/Off |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.