JESMO LI PREVARENI?

06.05.2020.



Jutros rano ustadoh, tek da spakujem stvari, jer se vraćam opet malo u Looe.

Ustanem, napravim kavicu prije, nego odem na laptop i pogledam ima li što novo..usput budi rečeno, čitam zanimljivu knjigu "razgovori sa Nostradamusom" u kojoj se svaka ama baš svaka katrena detaljno objašnjava.

Čitam to po tko zna koji puta, jer knjiga je napisana 1998., a točno govori o sadašnjim događajima, Americi, Rusiji, dolasku Antikrista koji će uvesti svoj novi poredak...pa si razmišljam, baba Vanga je rekla da je taj "Antikrist" riđokos, samo analiziram pa pomislim:

"A što, ako su ljudi opet prevareni pa je i Trump zapravo potomak hazarske zločeste kraljevske obitelji? Hazari su lažni židovi, đavolje pleme poganskih svećenika, koji su davno davno ukrali neke tajne spise i pokušavaju magijom upravljati svijetom? Pa uostalom, Trump je riđokos..."

I tako, otvorim Jutarnji, kad ono..puf! kako se zaštititi od nuklearne eksplozije..no krasno, to za dobro jutro, al' opet pomislim, sve je to propaganda, ljudi, ne nasjedajte!, ali mi se nešto vrti opet po glavi..

Prvo što je Trump napravio nakon izbora, otišao u Izrael.. Zašto? Cionistima?

No, zaboravim na to i pronađem danas članak, da su Hillary i Trump iz iste kraljevske engleske loze i da je to zapravo sve namještena igra, da bi svijet popušio privid zločeste Hillary i dobrog Trumpa.

Hazari jedni hazari drugi.. Definitivno, novi poredak slijedi..

Koga zanima sve o tome, može pogledati ovdje:

a o hazarima ovdje:


http://www.dnevno.hr/planet-x/hazari-lazni-zidovi-najveci-su-neprijatelj-covjeka-i-krista-970303#axzz4Pg33LivE


http://www.dnevno.hr/planet-x/jesu-vas-prevarili-donald-trump-hillary-clinton-su-krvni-rodaci-971509#axzz4Pg33LivE

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.