Kia sportage crna gora cijena - Susret s djevojkom

ponedjeljak , 21.01.2019.

7-godišnje Kia jamstvo










Click here: Kia sportage crna gora cijena






Njima, zanimljivo, pomaže i sustav Torque Vectoring, koji po potrebi automatski koči unutarnjim kotačima kako bi smanjio podupravljanje prilikom prolazaka kroz zavoje, a od elektronike tu su još pomoć pri kretanju na uzbrdici, sustavi za automatsko parkiranje i kočenje, upozorenje za napuštanje trake i umor vozača... Pri višim brzinama u kabini smeta buka od vjetra i kotača i to je, zapravo, nakon prvih prevaljenih kilometara jedina zamjerka.



kia sportage crna gora cijena

Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Cijene još nisu potvrđene, ali, neslužbeno, trebale bi se kretati od oko 120.



kia sportage crna gora cijena

Pronađi automobil - Ponude mozete slati i na viber.



kia sportage crna gora cijena

Ispravna, neispravna i stranci. Dolazak na lice mjesta! Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Ispravna havarisana i stranci. Dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Dolazak na lice mjesta. Ponude mozete slati i na viber. Mogu registrovana ,neregistrovana,stranci, auta za rashod... Najbolja procjena, dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Nije bitno stanje vozila. Dolazak na lice mjesta,isplata odmah. Nebitno stanje vozila mogu i stranci i za rashod ,dolazak na lice mjesta. Ponude mozete slati na viber. Ponude slati na viber. Uredno servisiran, bez ulaganja, felne od M5, nove gume. Registracija i mali servis isticu za novu godinu. Ponude slati na viber, samo realne. Ponude možete slati na viber. Ponude slati na viber. Ponude slati i na viber. Kappa kofer 46 l sa naslonom. Prešao 5100km,servisiran,registrovan do 18. Zeleni karton, u garanciji još dvije godine,kao nov. Podmazivanje motora veoma je važno za ispravnost, pouzdanost i dugovječnost automobilskog motora, jer kvalitetno motorno ulje smanjuje trenje i mehaničke gubitke te poboljšava performanse motora i snižava potrošnju goriva. Ima značaj krvotoka benzinskih i dizelskih motora, kojim se sprječava trošenje vitalnih dijelova i sklopova, izloženih trenju. To se postiže putem pritiska, s kružnim tokom motornog ulja, kojeg pokreće zupčasta pumpa, smještena u karteru.



Podgorica Autoput DRON ARHIVA
Stonic je dizajnerski odlično pogođen, djeluje robusno i privlači pažnju. Slijede ga 1,4 i 1,25-litreni MPI benzinci od 100 i 84 KS. Foto: Kia Zasluga je to obilnog korištenja visokočvrstog čelika, ali i umješno podešenog ovjesa. Nebitno stanje vozila mogu i stranci i za rashod ,dolazak na lice mjesta. Kappa kofer 46 l sa naslonom. Stanovi su sa pogledom na more. U početku će se nuditi dva paketa opreme, a već osnovni Edition nudit će automatsku klimu, parkirne senzore, kožu na upravljaču i mjenjaču, stakla na struju...

[Dijete se objesilo|Kriterijumi koje nikada ne treba da spuštate zbog ljubavi|Upoznavanje ili Nesto vise]






Oznake: prodajem, kiša, &, Sportage, 1.7, CRDI

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.