Dejan Mišković na liberu

Dejan Mišković

Poslije ozljeda Nadarevića i Čuture imao je o čemu razmišljati trener Zagreba Blažević u tjednu pred gostovanje u Puli. Osim dvojice ozlijeđenih ne može računati na kartoniranog Parlova, zbog obiteljskih problema dva dana nije trenirao ni Ivica Vrdoljak, Mario Mandžukić priključio se treninzima tek u srijedu nakon povratka iz reprezentacije, a ruka je ozlijeđena i pričuvnom vrataru Josipu Škoriću.

Ključni detalj ipak je bio izbor rješenja za ulogu libera i tu je Blažević nakon dosta razmišljanja priliku odlučio dati Dejanu Miškoviću. Taj 22-godišnji branič već je dvije godine u kadru Pjesnika, ali se nije uspio nametnuti za značajnije uloge. Za vrijeme Miloša Rusa guran je na desni bok i tu se nije snalazio, dok je ove sezone strpljivo čekao priliku na njemu mnogo dražoj poziciji zadnjeg čovjeka obrane i sada ima priliku dokazati koliko je dobra. Krasi ga mirnoća i sigurna predaja lopte i Mišković se sigurno neće uplašiti izazova.

A kako je cijeli tjeda prošao u temama oko Safeta Nadarevića, tako se napokon doznalo i što će biti s njegovim ozlijeđenim stopalom. On je bio protiv operativnog zahvata, ali nakon konzultacija s liječnicima i nagovaranja od strane trenera Blaževića, pristao je na odlazak pod nož. Operacija će biti obavljena u ponedjeljak u KBC Merkur.


Izvor Sportske novosti

www.bijeli.com30.03.2007. - 15:38 - #Kontakt

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

NK ZAGREB


  • Puno ime: Nogometni klub Zagreb
    Nadimak: Pjesnici
    Osnovan: 1903.
    Stadion: Kranjčevićeva 4
    Kapacitet: 12 000

    Predsjednik: Dražen Medić
    Sportski direktor: Igor Čalo
    Trener: Miroslav Blažević


    Najveći uspjesi:

    1997 finale Kupa Hrvatske
    2001/2002 prvaci Hrvatske
    2005, 2006 prvaci Dvoranskog prvenstva Hrvatske








IGRAČI 2007/2008