U Kranjčevićevoj procijenili svoga najboljeg igrača

Mario Mandžukić

Nije iz Dinama, a tko ga želi mora za njega platiti pet milijuna eura! U Kranjčevićevoj su se drznuli i za svoj proizvod, zvan Mario Mandžukić, formulirali cijenu ravnu onoj maksimirskih igrača, pa tko voli, nek' izvoli. Ni Dinamo, inače navodno gorljivo zainteresiran za ovog 20-godišnjaka, neće biti odbijen ako dođe s gotovinom, klirinzi bilo kakve vrste ne dolaze u obzir, kao ni politička posredovanja.

Zapravo su u Kranjčevićevoj upravo zbog Dinama istakli tu cijenu, i oni imaju pravo na svoje programe i ambicije. Drugim riječima, ako im već netko na sve moguće načine remeti njihove vizije i izazove, neka pokuca na klupska vrata i dođe na uljudbeni razgovor.

A to što bi im se cijena možda činila pretjeranom, u Kranjčevićevoj imaju pojašnjenje:

"Ako Dinamo Eduarda procjenjuje na 20 milijuna eura, možemo i mi Mandžukića na četiri puta manje", komentira Igor Čalo, sportski direktor Zagreba, svjestan da sve to govori samo da se klub do daljnjega ostavi na miru. S druge strane, nije loše tu i tamo podsjetiti javnost da i u Zagrebu može igrati netko tko "vrijedi sedam znamenki" te da pritom nije jedini.

U Kranjčevićevoj se ponašaju kao da nema stanke uzrokovane obvezama reprezentacije. Dapače, rad je pojačan, jer se želi nastaviti niska uspješnih ovogodišnjih igara, zbog čega je Zagreb u ovom dijelu prvenstva s pet uzastopnih pobjeda i boljom razlikom pogodaka čak ispred Dinama.

Tako će u petak u 15.30 sati u Kranjčevićevoj dočekati vodećeg slovenskog prvoligaša Domžale. Budući da je ta utakmica ranije dogovorena, Zagreb je u međuvremenu odbio poziv talijanskog prvoligaša Udina, ali je sam poziv u Kranjčevićevoj shvaćen kao kompliment. Zagreb će nastupiti sa svim raspoloživim snagama, osim BiH reprezentativca Safeta Nadarevića te novopečenoga Bilićeva reprezentativca Mandžukića.


Izvor: Vjesnik.hr

www.bijeli.com23.03.2007. - 08:44 - #Kontakt

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

NK ZAGREB


  • Puno ime: Nogometni klub Zagreb
    Nadimak: Pjesnici
    Osnovan: 1903.
    Stadion: Kranjčevićeva 4
    Kapacitet: 12 000

    Predsjednik: Dražen Medić
    Sportski direktor: Igor Čalo
    Trener: Miroslav Blažević


    Najveći uspjesi:

    1997 finale Kupa Hrvatske
    2001/2002 prvaci Hrvatske
    2005, 2006 prvaci Dvoranskog prvenstva Hrvatske








IGRAČI 2007/2008