U lovu na rekorde i Hajduk

Tomislav Labudović (bijeli dres)

- Ako dobijemo Osijek, uvjeren sam da možemo prestići Hajduk - govorio je trener Zagreba Blažević prije subote, a odmah nakon što mu je to uspjelo prognozirao je Vulićevoj družini posrtanje baš u Osijeku.


- Postali smo momčad koja zna pobjeđivati i kada igra slabije.

Zaključak vrijedan pažnje i argument za optimizam, a još jednom treba naglasiti i kako Zagreb protiv Osijeka nije mogao računati na tri standardna prvotimca ( Mujdžu, Nadarevića i Vrdoljaka ), Parlov je zaigrao poslije četiri tjedna pauze zbog loma rebra, a Brkljača se morao vratiti na zadnjeg veznog, ulogu s koje je smijenjen još u prvom kolu. U obrani je debitirao i junior Drmić, a na igru reprezentativca Marija Mandžukića Blažević je imao vrlo oštru zamjerku. Bio je to tipičan Blaževićav nastup kojim je želio spustiti na zemlju mladića, koji je očito preimpresioniran Bilićevim pozivom.

- Ne iznenađuje previše što je Mandžukić odigrao malo slabije jer kada ti se dogodi prvi poziv u reprezentaciju nije lako ostati miran i koncentriran. Ne očekujem da bi mu se moglo dogoditi isto što i Rukavini jer on je i protiv Osijeka bio vrlo borben, a da je postigao pogodak iz najbolje prilike na utakmici dojam bi bio još mnogo bolji - kaže Čalo, koji kao i Blažević smatra da će prvenstvena pauza vrlo dobro doći za dodatno zbijanje redova ta za konačni juriš prema rekordima.

Danas će Zagreb igrati protiv zagrebačkog prvoligaša Mladosti iz Buzina (Veslačka, 15.30), a lidera 1. slovenske lige Domžale ugostit će u petak, a ne u subotu kako bi taj dan svi mogli u Maksimir. Safet Nadarević priključuje se reprezentaciji BIH koja igra protiv Norveške.


Prenose Sportske novosti

www.bijeli.com20.03.2007. - 08:22 - #Kontakt

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

NK ZAGREB


  • Puno ime: Nogometni klub Zagreb
    Nadimak: Pjesnici
    Osnovan: 1903.
    Stadion: Kranjčevićeva 4
    Kapacitet: 12 000

    Predsjednik: Dražen Medić
    Sportski direktor: Igor Čalo
    Trener: Miroslav Blažević


    Najveći uspjesi:

    1997 finale Kupa Hrvatske
    2001/2002 prvaci Hrvatske
    2005, 2006 prvaci Dvoranskog prvenstva Hrvatske








IGRAČI 2007/2008