Sumnja li Zagreb s razlogom


Disciplinski sudac Prve Hrvatske nogometne lige Krešimir Vlajčević u srijedu je mimo običaja - apstinirao. Naime, gripa ga je spriječila u odluci o najbitnijim detaljima prošloga kola, među koje bez sumnje spada isključenje Zagrebovih igrača Vrdoljaka i Mujdže u samo dvije minute na utakmici u Vinkovcima, zbog čega su pod automatskom suspenzijom te u subotu neće igrati.

No, kako kaže Josip Brezni, povjerenik Lige, čak i da je Vlajčević došao u prostorije Udruge, ne bi mogao ni o čemu odlučiti, jer je snimka spomenute utakmice na poduljoj analizi u sudačkoj organizaciji. Valjda stoga što je protiv suđenja Nikole Petira iz Kašine Zagreb ozbiljno digao glas, sluteći da je u njegovim odlukama bilo i nečasnih namjera.

Doduše, u Kranjčevićevoj na isključenje Mujdže gledaju s više razumijevanja nego na ono Vrdoljakovo, u čijem skoku s raširenim rukama u 56. minuti susreta pri Zagrebovu vodstvu s 1-0 ne nalaze elemente namjere udaranja suparnika laktom u glavu. I sam Vrdoljak smatra da za taj start nije zaslužio više od žutoga kartona, iako je zaradio izravni crveni karton.

Osim toga, tvrde u Zagrebu, možda je upravo to prestrogo Vrdoljakovo isključenje iznerviralo njegova suigrača Mujdžu, koji je samo dvije minute kasnije preoštro reagirao te također bio isključen, zbog čega su zagrebaši počeli vjerovati da u Vinkovcima naprosto ne smiju pobijediti.


Izvor: Vjesnik.hr

www.bijeli.com15.03.2007. - 08:26 - #Kontakt

<< Arhiva >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

NK ZAGREB


  • Puno ime: Nogometni klub Zagreb
    Nadimak: Pjesnici
    Osnovan: 1903.
    Stadion: Kranjčevićeva 4
    Kapacitet: 12 000

    Predsjednik: Dražen Medić
    Sportski direktor: Igor Čalo
    Trener: Miroslav Blažević


    Najveći uspjesi:

    1997 finale Kupa Hrvatske
    2001/2002 prvaci Hrvatske
    2005, 2006 prvaci Dvoranskog prvenstva Hrvatske








IGRAČI 2007/2008