srijeda, 28.07.2021.

Ljetno štivo by Valentina Story

Valentina Story je rođena 14.07.1993. godine u Dubrovniku. Obožava mačke, knjige i čokoladu. Piše na platformi Wattpad pod imenom Valentiina_story, te vodi knjišku stranicu pod nazivom DNA PRIČA AUTOR. Feministica u duši. Sanjar po prirodi. “Samo jedno ljeto” njezin je prvi objavljeni roman.
Našu dragu Valentinu podržite na Instagram i Facebook profilu.

KUBANSKA AFERA - PRISCILLA OLIVERAS
Sara Vance, poznata influencerica na društvenim mrežama prošla je kroz težak period borbe sa poremećajem prehrane i u trenutku kada njena karijera počinje teći uzlaznom putanjom, čini se da su prošle teškoće iza nje. Unatoč tome, Sarini savršeni brat i sestra, zajedno sa njihovim savršenim partnerima, imaju nevjerojatan talent da ju neprestano podsjećaju da je uljez u obitelji. Nakon što Sarin dečko odluči da se ne pojavi na obiteljskom odmoru na Floridi, u očajničkom naporu da zatvori taj začarani krug i da ju njena obitelj napokon vidi kao ravnopravnu, Sara upošljava kubanca Luisa Navarra, ronioca i vatrogasnog bolničara, da glumi njenog zaljubljenog zaručnika. Luis pripada velikoj kubanskoj obitelji koja godinama živi u Key Westu i predstavlja utjelovljenje ležernosti kojom zrači čitav otok, i vrlo brzo biva prihvaćen od strane cijele Sarine obitelji. Nakon što uspiju zavarati Sarinu obitelj pričama o upoznavanju, privatnim izletima, ronjenju na zabranjenim mjestima i nježnim zagrljajima, dolazi trenutak rastanka i pitanje: hoće li njihova lažna veza nestati kao sunce iza obzora, ili procvjetati u ostvarenje sna?

SPASI ME - MONA KASTEN
Njihovi su svjetovi potpuno različiti. A ipak se čini kao da su stvoreni jedno za drugo… Novac, glamur, luksuz, moć – Ruby to uopće ne zanima. Želi samo uspješno završiti školovanje u Maxton Hallu, jednoj od najskupljih privatnih škola u Engleskoj. A još više od toga želi držati se podalje od Jamesa Beauforta, tajnoga vođe škole. Previše je arogantan, previše je bogat i previše je seksi. Ruby sanja o studiju na Oxfordu, a James naizgled živi samo za iduću zabavu. A onda Ruby jednoga dana slučajno ugleda nešto što nikada nije smjela vidjeti – nešto što bi moglo upropastiti ugled Jamesove obitelji. James joj sada i predobro zna ime i više je ne ostavlja na miru. Iako nikada nije željela biti dijelom njegova svijeta, James – i njezino srce – ne ostavljaju joj izbora…

UZDRMANO KRALJEVSTVO - ERIN WATT
Ništa nije isto otkako je srela Eastona Royala. Na svakom koraku prijeti joj opasnost i svaki mrak skriva neprijatelja. Nakon strašne tragedije, Hartley Wright izgubila je pamćenje i vjerovati ikomu više ne dolazi u obzir. Iako joj je plavooki Easton obećao da će sve biti u redu, instinkt joj zabranjuje da mu vjeruje. Kaos koji isijava iz Eastona istovremeno je zbunjuje, odbija i privlači magnetnom snagom. U svijetu u kojem Royali vladaju, skrivanje ne dolazi u obzir. Hoće li Hartley postati jedna od Royala – samo zato što je Royal voli?

VRABAC -L.J. SHEN
Moje ime je Sparrow Raynes. Nekad sam bila slobodna. Nekad sam letjela, smijala se i nadala, baš kao i vi. Onda sam upoznala jedno drugo ime. Ime koje cijeli Južni Boston zna. Ime čiji je otac pokojni mafijaš i čije ledene plave oči slamaju ženska srca. Ime koje me zatvorilo u kavez i uništilo svaku priliku da pobjegnem iz mjesta gdje sam rođena. Ime mu je Troy Brennan. Uzeo me za ženu i time mi uzeo snove.

OKOŠTALO SRCE - COLLEEN HOOVER
Beyah od svojih roditelja nije dobila ništa osim života i sumornog prezimena. Nakon što je sama utrla svoj put, sigurno grabi ka većim i boljim postignućima – bez ičije pomoći, zahvaljujući isključivo vlastitom trudu. No samo dva mjeseca prije nego što ju budućnost koju je izgradila treba zauvijek odvojiti od prošlosti koju tako silno želi ostaviti iza sebe, Beyah iznenada ostane bez krova nad glavom. Kako nema drugog izbora, Beyah mora provesti ostatak ljeta na poluotoku u Teksasu s ocem kojeg jedva poznaje. Ondje se planira pritajiti i pustiti da ljeto neprimjetno prođe, no njezin novi susjed Samson joj pokvari taj plan.
Samson i Beyah naoko nemaju ništa zajedničko. Ona je zanemareno dijete iz siromašne obitelji, a on povlašteno dijete iz bogate obitelji. Povezuje ih samo činjenica da oboje privlače tužne stvari. A to znači da se i međusobno privlače. No Beyah i Samson se dogovore da njihova ljetna avantura mora „ostati u plićaku“. Međutim, Beyah nije svjesna da će morska struja odvući njezino srce na pučinu.


Oznake: preporuke, recenzije, ljeto, čitanje, knjige

- 12:24 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2021 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Opis bloga

Željka
37 y/o women
Croatia 🇭🇷
Books are my life 📚💜

Dobro došli na knjiški blog. Ovdje možete naći sve objave vezane za knjige. Nadam se da će Vam moje preporuke pomoći pri odabiru knjiga za čitanje. Slobodno vi meni možete u komentarima predložiti svoje favorite. Molim lijepo bez vrijeđanja i prepucavanja. Nadam se da ćete uživati. 😉 🤗

TOP 10 AUTORA

1. Inna Moore
2. Jan Bolić
3. Augusta B I
4. Nena Šahbazović
5. Deni Baleta
6. Jana Krišković Baždarić
7. Joy Fielding
8. Vi Keeland
9. Penelope Ward
10. Sarah Morgan

TOP 5 IZDAVAČA

1. Innamorata
2. Fokus
3. Sonatina
4. Fragment
5. Znanje

TOP 10 knjiga

1. Dodir zvijeri
2. SvingeRaj
3. Život koji želiš živjeti
4. Mi djeca s kolodvora Zoo
5. Godina u kojoj je Bela Lang upoznala sreću
6. Pričat ću ti stihovima
7. Život piše poezije
8. Mrtva priroda
9. Praporci u snijegu
10. Onaj pravi