četvrtak, 01.07.2021.

Ljetno štivo by Jana Krišković Baždarić

Jana Krišković Baždarić rođena je u Rijeci 1982. godine. Diplomirala je kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Rijeci i informacijske znanosti na Sveučilištu u Zadru, a zaposlena je u Sveučilišnoj knjižnici Rijeka. Zaljubljenica je u pisanu riječ i putovanja, a pisanjem se bavi od 2015. godine. Autorica je bloga „Sincerely Jana“ u kojem piše o svakodnevnom životu, vlastitim iskustvima i pogledima na život, a ponajviše o pronalaženju vlastite svrhe i mjesta pod suncem. Njezine tekstove objavljuju brojni internetski portali.

Gail Honeyman: S Eleanor Oliphant je sve u najboljem redu
Eleanor je toliko zanimljiva čudakinja čije disfunkcionalnosti su privlačne i šarmantne do te mjere da ih poželiš usvojiti sve do jedne! Ovisnica o zaleđenoj pizzi i votki, asocijalna usamljenica koja je svoj život u svoj svojoj čudljivosti i neprilagođenosti okolini organizirala do najmanjeg detalja. Sve do jednog dana... Odlično štivo!

Cecilia Ahern: Kako se zaljubiti
Susret dvoje ljudi koji se međusobno ne poznaju na Ha'penny mostu u Dublinu dok jedno od njih dvoje pokušava počiniti samoubojstvo dovoljno je intrigantno za početak. Što će Christine i Adam saznati jedno o drugome, u kakve pustolovine se otisnuti i na koji način će tražiti svoju sreću? Roman kojem bih se vratila!

Sophie Kinsella: Moj (ne tako) savršeno život
Katie se htjela zvati Cat, jer uspješne Londončanke se ne zovu Katie. To je tako obično i dosadno. Uostalom, baš kao i njezin život koji je daleko od onoga o čemu je sanjala. Ali, zato postoji rješenje u obliku Instagrama koji Katein život može predstaviti onoliko glamuroznim koliko bi ona htjela. Ipak, život će zadati udarac Instagramu i dokazati suprotno. Savršena knjiga za plažu!

Stephanie Danler: Slatko - gorko
22-godišnja Tess iz dosadnog, uhodanog života provincijskog gradića odlazi u središe svijeta zvano New York. Dok stanuje sama u unajmljenoj sobici u New Yorku, dobila je posao iz snova u poznatom restoranu na Trgu Union. Tada počinje živjeti kaotičnim, iscrpljujućim, privilegiranim životom pomoćne konobarice, i na poslu i u slobodno vrijeme. Očekivala sam lagano štivo, a dobila punokrvni roman! Topla preporuka!

Libby Page: Bazen
Katie se upravo doselila i osjeća se izgubljeno u velikom gradu. Njezina karijera lokalne novinarke dotaknula je dno, ali ona je odlučna preuzeti stvar u svoje ruke. Kada kupalištu zaprijeti zatvaranje, Kate prepozna priliku da se iskaže. Upoznaje 86-ogodiošnju Rosemary kojoj kupalište znači cijeli život.
Kako će Katie i Rosemary spasiti jedna drugu i hoće li to uspjeti i sa čuvenim kupalištem, čitajte u ovom toplom romanu!
Oznake: preporuke, recenzije, čitanje, knjige, ljeto, plaža

- 10:18 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2021 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Prosinac 2021 (9)
Listopad 2021 (3)
Rujan 2021 (4)
Kolovoz 2021 (3)
Srpanj 2021 (15)
Lipanj 2021 (16)

Opis bloga

Željka
35 y/o women
Croatia 🇭🇷
Books are my life 📚💜