ŽELIM ŽIVOT - blog Zaklade Ana Rukavina

13.06.2014., petak

42. transplantacija iz hrvatskog Registra!

Dragi naši, s radošću Vas obavještavamo da je u svibnju provedena još jedna transplantacija krvotvornih matičnih stanica od nesrodnog dobrovoljnog darivatelja!
Matične stanice iz hrvatskog Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica transplantirane su pacijentu u Hrvatskoj.
Trenutno brojimo 42 dobrovoljna darivanja matičnih stanica od nesrodnih darivatelja od početka rada hrvatskog Registra.
Od srca hvala darivateljima koji su se odazvali pozivu te pružili nadu za spas nečijih života!

- 12:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.06.2014., četvrtak

44 novoupisanih na 250. akciji u Ogulinu

U srijedu, 11. lipnja, u Ogulinu je održana 250. akciju upisa na kojoj se 44 građana Ogulina upisalo u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Svi građani koji su se odazvali akciji, organiziranoj na inicijativu Valentine Kučinić i Alena Rebrovića te zapovjednika Vojno obavještajne bojne vojarne „Sv. Petar“ Ogulin, bojnika Gorana Atlije, doprinose spašavanju ljudskih života.
Organiziranjem 250. akcije upisa, nastavljamo Aninu misiju širenja Registra koji danas broji više od 44.500 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Što je veći broj potencijalnih darivatelja upisanih u Registru, veća je i mogućnost da se spase životi svih oboljelih diljem svijeta.
Zahvaljujem se svim građanima koji su nam se pridružili na akciji upisa u Registar i tako pokazali građansku solidarnost prema teško oboljelima. Danas smo obilježili 250. akciju upisa što nam služi kao potvrda našeg rada, ali i kao poticaj da i nadalje, uz pomoć naših plemenitih sugrađana, povećavamo šanse za živote bolesnih u svijetu.
Od srca zahvaljujemo i našim organizatorima u Ogulinu Valentini Kučinić, Alenu Rebroviću i bojniku Goranu Atliji na inicijativi i srdačnom dočeku.


- 10:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.06.2014., ponedjeljak

56 novih potencijalnih darivatelja u Velikoj Gorici

Na akciji održanoj u subotu, 7. lipnja u Gradskoj upravi u Velikoj Gorici 56 građana upisalo se u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.
Akcija upisa u Registar u Velikoj Gorici održana je uz organizacijsku pomoć Savjeta mladih Velike Gorice i njihovog predsjednika Marija Dilberovića.
Zahvaljujemo se Savjetu mladih Velika Gorica što su nam pomogli u organizaciji akcije upisa u Registar. Naravno, velika hvala i svim mladim ljudima koji su nam se u subotu pridružili i na taj način odlučili pružiti šansu za ozdravljenje oboljelima.


- 10:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.06.2014., srijeda

Akcija upisa u Registar u Ogulinu

Dragi naši, još jedna akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održat će se 11. lipnja, srijeda od 10 do 12 sati u prostorijama Školske sportske dvorane pri Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić (Bana Josipa Jelačića 1) u Ogulinu.
Akciju ćemo organizirati uz pomoć i na inicijativu gospođe Valentine Kučinić i gospodina Alena Rebrovića.
Svi zdravi građani od 18 do 40 godina starosti mogu se upisati u Registar i svojim upisom doprinijeti u spašavanju života oboljelih od akutnog i kroničnog oblika leukemije te bolesnika s teškim oštećenjem koštane srži. Proces upisa obuhvaća popunjavanje pristupnice i zdravstvenog upitnika te davanje uzorka krvi za HLA tipizaciju kojim se utvrđuju antigeni tkivne snošljivosti.

Dragi Ogulinci veselimo se vidjeti Vas ponovno!

- 11:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2014 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zaklada Ana Rukavina

Kontakti i linkovi:

iz Aninog pisma:

Samo za taj osjećaj