četvrtak, 19.04.2007.

Optima i pojeftinjenja

Evo malo pregleda iz optime i njihovih zanimljivostima za sve više pogledajte na njihovim stranicama OPTIMA

Cijena stalnog pristupa pala 60%, a cijena širokopojasnog Interneta – Broadbanda 30%

Od danas je Optima Telekom svoje usluge stalnog pristupa Internetu za poslovne korisnike pojeftinila 60%, a svoje cijene širokopojasnog pristupa u prosjeku 30%.

Ovakvom cjenovnom strategijom Optima želi zadržati najpovoljniji omjer cijene i kvalitete za poslovne subjekte u Hrvatskoj, ali i za građane na Broadband tržištu.

Tako je brzina od 2Mbit pojeftinila 26% (sa 160 na 118kn), brzina od 3Mbita 42% (sa 290 na 168kn), a brzina od 4Mbita 39% (sa 440 na 268kn). U usporedbi s konkurencijom osnovna brzina od 1 Mbit uz osnovni paket 1GB prometa je sada jeftinija 11%, ali uz duplo veći iznos prometa te uz tzv. FairUsage-a (2,512 GB se naplaćuje kao 2GB). Još je veća razlika za korisnike koji se odluče za Flat paket koji je u odnosu na konkurenciju jeftiniji 21%. Za Optimine korisnike to znači da dobivaju mogućnost 20% jeftinijeg surfanja od konkurencije.

I još malo zanimljivosti tj. izjava ;

„Prvi smo ponudili vlastiti Broadband neovisan o bivšem monopolistu još prošle godine. U samo 6 mjeseci komercijalnog nuđenja vlastitog ADSL-a, već drugi put smo snizili cijene korištenja Broadband usluga. Rezultat toga je da u ovom trenutku imamo blizu 7000 zahtjeva za našom uslugom širom Hrvatske gdje je naša infrastruktura dostupna. S obzirom na 180.000 korisnika koji već koriste našu uslugu predodabranog operatora, taj potencijal je još veći,“ istaknuo je Damir Bokšić, član uprave Optima Telekoma. "

- 17:43 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Opis bloga


PcTrikovi

WMD Web Hosting

Besplatne Online Igre

Windows Forum

RSS Novosti

FORUM

Jutarnji List Današnje izdanje Sportske Novosti Današnje izdanje Slobodna Dalmacija Današnje izdanje






   



Učenje od malih nogu zato smo tu da zajedno saznamo i naučimo sve šta nas zanima
Današnji svijet je nemoguće zamisliti bez računala. Računala se nalaze svuda oko nas i uvelike olakšavaju naš posao, a da bi se počeli s njima koristiti potrebno je poznavati neke osnovne stvari o njima.Ovdje čemo Vam pomoći pružiti sve šta dosada niste znali o skrivenim opcijama XP ,ali im nadolazečoj Visti!Naravno biti će tu još mnogo zanimljivih stvari!!!!
Plavi ekran samo za entuzijaste kao šta smo mi post by Alen(Saint)
I naravno ako želite pitajte ako možemo pomoći tu smo ako ne prosljediti čemo Vaš upit drugima!!!No neki od postova su posuđeni od drugih forumaša i kolega tako da svi možemo sami sebi pomoći!!!!


WMD Web Hosting

Free Guestbook
Knjiga gostiju

pctrikovi@hotmail.com
Pošalji mi Mail

ARHIVA


Eto mene