nedjelja, 11.02.2007.

Konačno sreća

Image Hosted by ImageShack.us

Pa, izgledalo je to ovako: Irma se dere, ja se derem, Irma, ja, Irma, ja i tako u nedogled. Agatha sve to sluša okretanjem glave malo prema jednoj, pa prema drugoj. Michael je za to vrijeme stajao naslonjen na zid, a Fred je pokušavao uz smijeh smiriti situaciju. Sve je završilo time da smo se i jedna i druga okrenule i svaka otišla na svoju stranu. Posljedice su da ja od sada spavam u sobi s Irmom, a Fred i Michael u dnevnom boravku. Nekako je Fred uspio uvjeriti Irmu da nema potrebe govoriti djedu za incident.
...
Rekao sam ti da to nije bila dobra ideja, rekao je Michael dok sam ja proučavala majce.
Michael, znam. Ali... Molim vas ovu Iron Maiden, G'n'R i ovu gdje piše samo London. Hvala.
Zagrlio me i nastavili smo dalje šetat. No, Irma ti je i rekla da se samo brine jer te previše voli.
Da me voli...možda ja nisam naviknuta da me netko toliko voli.
Stao je. Što je sad ovo trebalo značit?
Ništa. Poljubila sam ga.
Nećeš se poljubcem izvući.
Ja znam da me vole mnogi. Znam da me iskreno vole djed, Carmilla, Irma, ali za mene je ovo preiscrpujuće. Jedino si ti kaj kojeg mogu podnijeti. Rekla sam mu kako mi netko od smrtonoša namješta. I za ožiljak. I za proročanstvo. Kako jedino ja mogu uništito Voldemorta i spasiti Pottera od smrti i spasa čarobnjačkog svijeta, ali i da postoji mogućnost da ja moram umrijeti jer kako bi jedna 15-godišnja cura preživjela borbu protiv smrtonoša koji će nastojati zaštiti svog gospodara.
Prvo me samo gledao. Idemo uživat dok možemo. Mislim da nije znao što da mi kaže. Zapravo mi ni nema što reći. Stvarno smo uživali u sljedećih dva dana koja su nam preostala. Ludovali smo po Londonu, ali na pristojan način. Čak smo se Irma i ja pomirile. Tom nezaboravnom odmoru nedostajala je samo Keira jer sam bila naviknuta da je i ona u Londonu. Michael me večer prije putovanja natrag iznenadio odveo na koncert Simple plana. Vraćajuću se u u Irmin stan u kasne sate zabolila me rana na ruci.
Što je?
Ni...išta.
Lena, nemoj me udaljavati od sebe.
Malo me samo rana pecka.

Pogladio me po kosi. Nemoj. Volim te i ne želim da me odguruješ u najvažnijim trenucima. Nisi sama, ali nemoj sama sebe uvoditi u usamljenost. Dobro? Volim te, Lena Sirina Ann van Persie. Gledao me u duboko u oči.
Tada sam shvatila da je on stvarno onaj pravi i da sam sretna I ja tebe volim, Michael Lovery.S njim želim provesti cijeli svoj život. Znam da imam tek 15 godina, ali ovo će biti najteži trenuci u mom životu i neznam koliko će ovakav život još trajati. A ako nešto želim da bude svugdje i zauvijek i što god se dogodilo sa mnom onda je to on. A ovaj odmor u Londonu bio je predivan.
...
Nalazili smo se pred ulaznim vratima Hogwartsa. Bilo je 3.00. Pogledala sam Michaela. I opako se nasmješila. Promatrao me. I tad je shvatio.
Neeee, Lena. Ali znao je da me nemože spriječiti. U sebi je rekao: Moja sućut svim Slytherinima koji spadaju u naše društvo.
Odlazila sam u Slytherinove odaje sa srećom. Konačno sam vesela. Konačno imam smješak. Konačno ne brinem. Konačno sam ona stara Lena...

- 16:46 - Komentari (107) - Isprintaj - #

subota, 03.02.2007.

5 crnih dijamanata

Image Hosted by ImageShack.us
Popularna štafeta trenutno i blogosferi došla je i do mene (po drugi put, heh, prvi put sam bila sprijećena). Predali su mi je Norah i Lucas, a naša draga Windy je to nazvala crnim dijamantima...mogli bi biti i biseri lol...no krenimo.

1. crni dijamant-zvrckavost
Ja sam jedan zvrckav curičak od 13 godina. Moj lik Lene je uglavnom nastao baš po meni samoj. Iako sam u zadnje vrijeme bila u depresiji (emo kid, heh) svejedno sam ostala takva zvrckava i luckasta. Kada sam u društvu mogu se početi smijati samo na to što je pao list s grane, kao i što mi vrlo često padaju lude ideje na pamet, tipa jednu ribu gurati u usta drugoj ribi (bez smijeha molim) ili na primjer dečke i kinu počkaljivati i onda se svađati s nima, a oni bi te najrađe zadavili jer su pali na nos preko reda ispod, ili pucketati prstima u Lisinskom pa onda ona lijepa i nadasve pristojna teta dođe po tebe i stjerate te 10 redova niže od tvoje ekipe i onda ti jadan moraš biti so lonely dok ne završi koncert. Eh da, i štapiće umakat u cedevitu i sve to začiniti sa sladolem...da, to sam ja drago mi je.

2. crni dijamant-volim puževe
Često sam se kao mala igrala s puževima dok su me druga djeca s gađenjem gledala. Ja sam ih skupljala u jednu kanticu i gledala ih, dragala ih po kućici. I onda bi došao neki klinjo koji se je umislio da je faca i sve ih zgazio. Tada mi je došla pjena na usta i stukla sam tak da ga 2 mjeseca nije bilo u vrtiću. Debil. Neće on više moje puževe dirat. I sada kada više nisam tako mala (1,53m hehe) još uvijek ih volim. Sjećam se da kad su zadnji out bili puževi u mom vrtu da sam jednog uzela u ruke i krenula u kuću. Došla sam sa pužem u rukama i stala iza mame. Ona se naglo okrenula i...skoro doživjela infarkt. Nosi to van!!!!

3. crni dijamant-navijam za Fc Barcelona
Sve uvrede na njihov račun su ovdje ne prihvatljive. Onaj tko to misli napraviti neka otiđe na onaj kvadratić u obliku X. Volim nogomet(zabravo sve sportove, a uz fucu još i rukomet). Velika želja mi je otići u Barcelonu i vidjeti gdje živi ta velika momčad i moj najdraži Ronaldinho. Jednostavno ih volim i svi moji prijatelji svađaju samnom kada su utakmice Lige prvaka, ali kažem ja vama obranit će oni naslov. I da ne zaboravim, reklamiraju UNICEF i to besplatno. Sve za dobrobit djece. Snimili su i prekrsnu reklamu. Ja sam se skoro rasplakala kad sam ju gledala. Ako ju želite pogledat posjetite službenu stranicu nogometnog kluba Fc Barcelona

4. crni dijamant-volim raditi dizajne i crtat
Pa da, trenutno nemam photoshop ali nekako uspjevam sa slikama to nadoknadit i uskladit boje slova itd. To me opušta jer volim stvarat nešto novo. Također često uzmem olovku i papir i stvaram neki crtež. Mislim da dosta dobro crtam. Mislim, ja u to baš nisam uvjerena, ali mi ostale govore, a i moje slike su obješene u mojoj sobi i dnevnom boravku. Onda valjda dobro crtam. Ali nikako ne uspjevam naučiti raditi s glinom...

5. crni dijamant- vrijeme na nastavi...
...provodim spavajući. Mislim da tu nemam što dodati. Jednostavno mi ona klupa paše, čak mi ni jastuk ne fali. Naslonim se na nju i zaspim...već i moj dragi susjed zna kad me treba probuditi...

Da, to sam ja...Drago mi je!

A palicu predajem....svima!

- 19:02 - Komentari (45) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>